Jump to content

Serie A


Baros

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
19 minutes ago, Crni Bombarder said:

Ako sam dobro razumeo..Djenovi je sutra dovoljan bod protiv Fiorentine da se spasi ispadanja ukoliko Inter savlada Empoli?

 

Da, gleda se međusobni skor a tu je Genoa bolja. Empoli ima 3 pobjede zaredom i ne bi me iznenadilo da ne izgube na Meazzi protiv neuvjerljivog Intera, bez obzira što Interu treba za Ligu Prvaka. Ali, kako je samo Fiorentina propala...borili su se za izlazak u Europu a sad postoji mogućnost da ispadnu iz lige :ajme: Ove godine su jedino Romu dobili doma (u kupu 7-1), zadnju prvenstvenu pobjedu doma ostvarili su 15.12. :classic_ninja: protiv Empolija. U seriji su od 6 poraza zaredom (5 prvenstvenih i jedna kup utakmica), odnosno 15 utakmica bez pobjede (9 poraza i 6 remija, od toga dvije utakmice u kupu).

Link to comment
Share on other sites

Koja je ovo ludnica od utakmice bila. Steta za Empoli na kraju, igrali su odlican fudbal, ali promasili su mnogo velikih sansi za ovakav mec. Samo u poslednjih desetak minuta su imali nekolike ogromne sanse. 

 

Inter treba da slavi Handanovica, koji je bio apsolutni heroj veceri.

 

Btw, ovaj Traore iz Empolija je bas zanimljiv igrac. 

Link to comment
Share on other sites

Svaka cast za Atalantu. U drugom delu prvenstva igrali su odlican fudbal i potpuno su zasluzili mesto u LS. Nadam se da ovo znaci i da ce sledece godine imati dobar tim, naravno i da ce jos ekipa aktivno da se ukljuce u bitku za vrh tabele.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...