Jump to content

Serie A


Baros

Recommended Posts

uprava pravi ogromnu gresku sto ne rasproda ove polutane konteu jer covek je mazga. on ladno ne prilagodjava igru i tim igracima koje ima vec uporno i tvrdoglavo gura igrace u jednu te istu formaciju pa imamo apsurd da vrhunski igraci sede na klupi a igraju razni biragi, kandreve, vecini. ili nek se otvore za 2 vrhunska beka ili nek se rastaju sa konteom. ovako su negde izmedju i bukvalno je najgora moguca situacija.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kako vam se čini priča da Fiorentina pravi tim za vrh? Ja bih baš voleo to da vidim. 

 

"Komizo želi da se već od naredne sezone priključi samom vrhu italijanskog fudbala, a za to će mu biti potrebni i novi, bolji igrači, ali i trener. Mediji spekulišu da bi na klupu ljubičastih mogao da sedne Niko Kovač, a da su među kandidatima i Unaj Emeri, Maurisijo Poćetino i Lučano Spaleti."

 

Pakuj Poćetina.

Edited by Vredni mrav
Link to comment
Share on other sites

u sustini potreban je kvalitetan raspad dve ekipe i onda teoretski mozes da racunas da ces da budes u prvih 6-7 (evro kvalifikacije). ove godine jeste slucaj da imas milan u raspadu i romu u poluraspadu pa izgleda lako da se bude u vrhu ali nece milan uvek da bude u ovom stanju niti ce roma uvek da bude ovoliko losa. ima tu dosta ekipa koje pucaju na vrh plus jedna atalanta koja fantasticno igra i radi poslednjih godina. da imaju svoj stadion bili bi zaista ful pakidz. 

firenca kao grad ima ogroman potencijal ali im je infrastruktura katastrofa. sad pogledah artemio franki otvoren 1931. je bo te

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...