Jump to content

La Liga


Baros

Recommended Posts

3 hours ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said:

Valensija ne zna gde udara. Onoliku kurcobolju u veznom redu i odbrani odavno nisam video. 

 

Smeo bih da se kladim da bi ovaj post karantinski ja (sa podosta kilograma viska i odlaskom do prodavnice kao najzahtevnijom fizickom aktivnoscu u poslednja 4 meseca) sutra pobedio Pareha u trci na sto, dvesta ili koliko god hoce metara

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Zamalo da Leganjes opstane i pored one oružane pljačke od strane Barselone. Na 2-2 su u poslednjih pet minuta + zaustavno vreme imali dve mrtve šanse i nedosuđen penal ( koji bi sigurno bio sviran u korist Reala da im treba za nešto ). Mada nije isključeno da bi i Selta nešto "sredila" u zadnjih par minuta, da im je trebalo.

Link to comment
Share on other sites

Tačno se sve vraća i sve plaća. Sećam se poslednju sezonu koju su opstali u Primeri u poslednjem kolu ih je Barsa pustila da izjednače sa 2-0 na 2-2 , osvoje bod i ostanu u ligi. Sledeće sezone su rutinski ispali. Zatim prokockali dobijen dvomeč u finalu braža protiv Majorke, da bi zatim ispali u treću ligu.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said:

 

Nisam upoznat. Šta se dogodilo pa se sud spominje?

Uhh...nisam siguran da mogu precizno da ti odgovorim. Smatraju da je poslednje kolo neregularno jer je Cadiz protiv Albacetea izveo kombinovani tim..tako nesto sam uhvatio usput. Albacete im je bio konkurent za opstanak,a Cadiz je vec osigurao promociju u Primeru..

Link to comment
Share on other sites

jebiga...bilo im je regularno kad je Barsa prosula 2-0 protiv njih u poslednjem kolu u poslednjih deset minuta pre tri godine i tako im omogućila da ostanu u ligi.  Ja sam njih mnogo voleo, baš su bili gotivna ekipa u onom periodu kad su bili sila u Španskom fudbalu. Ona generacija Diego Tristan, JuanFran, Pandiani, Manuel Pablo, Dušer, Valeron....ali znamo svi šta kažu za karmu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zalili se pred sudom jer je Kadiz izveo kombinovan tim protiv Albasetea u utakmici koja im nije od znacaja? Koliko ocajan treba da budes da posegnes za tako necim?

No, ajd' valda treba nekako opravdati ispadanje iz ovog groblja od lige u kojoj si imao veci budzet od 90% timova i bolji raspored u poslednjim kolima. Ovo je demagogija Vucic style

@Boki, da dodam Makaja, Djalminju, ona dva debela brazilska reprezentativca u odbrani, Lukea... 🙂

Edited by RatzenStadt
Link to comment
Share on other sites

Quote

Pravila u profesionalnim ligama španskog fudbalu ne dozvoljavaju mogućnost odlaganja utakmica u poslednja dva kola i sve moraju da počnu istog dana u isto vreme.

 

Mislim da se oni žale zbog ovoga...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...