Jump to content

Evrovizija / Eurosong


Drug Crni

Recommended Posts

Meni je Ana blast from the past, nećete mi verovati ali je ovo prvi put da sam čuo pesmu. Par puta sam kao odgledao video sa nastupom ali u mute, vazda na nekim skypovima pa eto sad me zapalo devojke gledale pa i ja. Još se potrefilo da sam namestio B&O pa smo ga čuli kako valja.

Pesma je na prvo slušanje onako, vraća me u neka vremena kada je pesma nešto morala da znači, nešto sa čim si mogao da se složiš ili ne složiš ali da jbt znači nešto. I to nije malo. Sve ovo što sam odgledao do sada je konfekcija u Idiocracy maniru kako je sad jel`da politički korektno. 
Potpuno je druga stvar što se suštinski meni Konstrakta i ceo taj deo scene kojem pripada postalo je u trenutku manje važno jer me nakon dugog vremena nije sramota ni šta je moja zemlja poslala u svet, ni kakva je poruka, i raduje me da ima postoji poruka.

Opet - nije malo, usput sam saznao da je izvesni Aco Lukas mogao da zaozme tih nekoliko minuta mojeg života pa hej ova Konstrakta je čudesna. Kako se to dogodilo da bude ovo čudo večeras - pa ne znam. 

Na kraju osećam snažnu potrebu da se na tviterima posvađam sa dežurnim hejterima Srbije (sa kojima se počesto slažem) i da se nekom naj..bem tviterske matere jer je volina i važnije mu je odakle je a ne ko je.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Just now, Stiletto said:

Joj, kad se setim Toše Proeskog ili Kaliopi na ES iz Makedonije... Ko posla ovo? Trese se ko da je na lekovima, a jednu notu nije pogodila. 

 

 

Stara dobra vremena kad su i Kaliopi i Željko bili na ESC.

 

Dobar, loš, zao Estonac je meni super. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni je Toše bio težak prosek na ESC. Kaliopi jedna od najboljih pesama sa ovih prostora na ESC.

 

Ovaj kauboj prolazi 100% , nastup ko da je neka svetska zvezda.

 

Edited by Klotzen
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...