Jump to content

Svastara


zoe Bg

Recommended Posts

Ja mogu minimalno da ti pomognem, jer moja od kad je imala infarkt pre, sad vec 10 godina, pocela je da seta i prvi put kupila patike u zivotu, pa sad uglavnom njih nosi :classic_biggrin:

Ali recimo za to suvo vreme, znam da je kupila u Alpini par puta i da je kupila na Bulevaru u nekoj od malih prodavnica, ali ne znam koliko ti to znaci jer nisi iz BGa.

Link to comment
Share on other sites

Alpina nije losa ideja, oni imaju svasta. 

Rieker je brend za gospodje koje vole udobnu obucu, moja mama je imala jedne ali znam za druge zene njenih godina da kupuju, imaju obucu sa diskretno podignutim djonom, sto je zapravo i udobnije iako nije ravno. Mislim da mogu da se nadju i po manjim radnjama sa obucom, vidjala sam ih na dosta mesta. 

Samo nemoj Geox :classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, Crni Bombarder said:

Cure,zene,forumasice..

 

Ladno si zaboravio kategoriju koja najviše može da ti pomogne. Papučari :classic_biggrin:

 

Ženski članovi moje obitelji, po udobnosti, na prvo mesto stavljaju Rieker i Skechers. Kod Rikera ćeš verovatno pre da nađeš model koji odgovara gospođi mami, ali može i od Skečersa da se probere nešto pristojno i udobno.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Eh, jesam blesav...

 

Otkako je Milica okacila onaj video, vec danima hodam po kuci i onako usput pevusim tu pesmu - a pre toga se je nisam setio godinama (pesme, ne Milice :classic_biggrin: ).

Pa odoh da googlam i nasao sam jos jednu lepu verziju - lepu i za usi i za oci:

 

 

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

The Hyperion, located in the Redwood Park of Northern California, is the world’s tallest living tree. The tree stands at a height of 380.3 feet (115.8m) and is approximately 700-800 years old, which makes it 23 years old in human time. It is nearly 70 feet taller than the Statue of Liberty, and 9 feet taller than Stratosphere Giant (Humboldt State Park), previous record holder for 6 years. Discovered in 2006 by Chris Atkins and Michael Taylor, Coast Redwood (Sequoia Sempervirens), is a resident of temperate rain forest, crossed by dozens of small creeks. Expansion of park in 1978, signed by president Jimmy Carter, saved the tree from being logged. And now, 14 years after its discovery and measurements, with tree still growing, it might not be surpassed any time soon. 

 

spacer.png

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...