Jump to content

Svastara


zoe Bg

Recommended Posts

Just now, wwww said:

Pa Duci je Lajovicev "privatni" nadimak, tako sam ja razumela (tako ga zovu ovi koji su s njim privatno prijatelji). A i nalog na twitteru mu je dutzee.

Pa jeste, tako ga svi zovu, meni se ne sviđa nikako. I Novaka svi zovu Nole pa me i to nervira. E da, neki ga zovu i Đovak, ali to po mom iskustvu nikad nisu navijači.

Još ajde što Lajovića privatno zovu tako, ali kad u celom meču moram to da slušam od komentatora baš mi ide na živce.

Link to comment
Share on other sites

Pa dobro, Endija kad su ljudi zvali Maki nije to bilo ništa negativno :classic_biggrin:

A nije problem u samom nadimku Feki nego ko ga upotrebljava. Očigledno, kako god ga ciao nazove neće biti dobro primljeno, isto kao kad lošmi Rafu zove Rafica, jasno je da nije zato što mu tepa :classic_tongue:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Boxy said:

Pa Wawrinki Stan stoji na ATP sajtu, ne vidim zasto bi to bilo familijarno.

 

@ciao to tvoje je nivo kad neko Djokovica zove Nolo...

a Dejan, Marija itd su vlastita imena, Federer nije, tako da ti nije dobar primer

Pa zovu ga ja se ne bunim, neka ga zove kako ko hoce dok nije bas direktno vredjanje

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Boxy said:

Pa Wawrinki Stan stoji na ATP sajtu, ne vidim zasto bi to bilo familijarno.

pa on je promenio ime na ATP sajtu u neko doba (nislim da nije i priivatno promenio ime) da bi bio "pristupacniji" obozavateljima. Meni je to previse familijarno.

 

Slazem se da je bez veze kad oficijelni komentatori u prenosu koriste nadimke igraca kada ih komentarisu. Hajde, Viskovic ih jos kao poznaje privatno, ali ne verujem da ih svi ostali privatno znaju. Najorektnije bi bilo da ih uvek oslovljavaju prezimenom (osim Serenu i Venus).

 

Sto se tice diskusije: Srki, Feki itd. mnogi zovu i Zimonjica - Ziki (s tim sto to nije ni u kom slucaju u negativnom kontekstu).

 

Meni licno je bilo cudno sto je Novak za svoj oficijelni nalog na twiteru uzeo nik: djokernole, ali hajde, to je izabrao kad je bio bas mlad.

 

Nego, sad nesto razmisljam, mislim da Novaka nikada nisam "oslovila" s Nole (ni s njim se ne familizujem :classic_biggrin: ), ali jesam Nadala s Rafa i Federera s Fed (ni u kom slucaju ni jedan od tih skracenica nije bila u pogrdnom smislu, samo mi je bilo krace za pisanje)

Link to comment
Share on other sites

Pa Rafa, Fed i Ziki su njihovi sasvim normalni nadimci. U stvari ne mogu da zamislim da Rafu iko zove Rafael osim Tonija :classic_biggrin: 

Navikla sam u toku prenosa da komentatori zovu igrače imenima umesto prezimenima, ali nadimci su mi baš previše, mene apsolutno ne zanima koliko se oni privatno poznaju. Isto me nervira i kad neko dođe u neku formalniju emisiju kao gost pa mu se voditelj obraća sa "ti", mislim da to nije profesionalno osim ako je maloletnik u pitanju.

 

Ali zato mi je skroz simpatično kad u nekim novinama (koje po pravilu nisu sportske) nađem izveštaj o meču gde piše Mr. Federer, Mr. Nadal, Mr. Đoković. Kao da me vrate 100+ godina unazad u viktorijansku eru i početke Vimbldona :heart:

 

  • Like 2
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Abudžaba Dabila said:

 

Kad smo kod lajkova.

30-35% svih lajkova koje sam dobio na foru(mu) su od Zoe, 25-30% od Alceste, 10-15% od Boxy, 10-15% od Bombardera a svi ostali preostalo (ako je išta) :classic_biggrin: 

Jel su ovo % dobijenih lajkova na 1-3 posta,3-7 ili 7+? :classic_biggrin:

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...