Jump to content

Najljepše teniserke


McLeod

Recommended Posts

Mlada dama koja u ovom momentu igra protiv Ostapenko u Svetom Petrogradu je izuzetno slatka. Malo me facom podseća na Gal Gadot. Htedoh da postavim neku sličicu ali gugl bukvalno izbacuje samo pionirske i juniorske fotke ( iako ima 22 godine ), a ne bih da delujem kao neki perverznjak postavljajući iste. Uglavnom, obratite pažnju na Žaklinu Adinu Kristijan  iz Rumunije. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
On 8/23/2021 at 2:57 AM, Helena said:

Busar najveci sportski promasaj....

 

Pogledala sam samo uvodni post (:classic_laugh:)...ne znam sta ste sve pisali, ali Ana je najlepsa ne teniserka samo, sportistkinja :bravo:❤❤❤

 

Ovo je onako... Tu i tamo, kako koga već pitaš. Davno, još na starom forumu smo komentarisali u sitne detalje. I dolazili do zaključka da je Ana više najslađa bila u nekom periodu, nego što je bila najlepša. Zgodna nikad nije bila, pa je to dodatni kvarilo priču o toj nekoj tituli najlepše... 

Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, NMX said:

BogUmi, Ana nije bila zgodna u svom prajmu (mada se i o tome može diskutovati) ali danas izgleda kao jebenih milion dolara. 

 

Može se diskutovati izolovano, to da, neko bi rekao ovako u svakodnevnom životuU odnosu na (fizičkim izgledom) istaknute WTA koleginice, koje su tu negde po godinama i eri igranja, uvek je bilo da je Ana samo slatka/najslađa. Jer građa joj je bila takva da nije dolazilo u obzir da se obuče kao zgodne teniserke... Lepota je u očima posmatrača da, no ovo što pričam nije izolovano mišljenje. Da li danas izgleda kao million dolara, to je isto ehm, nisam baš siguran - Cuteness koji je bio njen first and foremost appeal je naravno još uvek tu u nekoj meri, ali mi je dosta mršava na mnogim slikama. Rekao bi da je to i do visine, jer toliko visoke žene se retko mogu pohvaliti oblinama. Hejta bez naravno, da me neko pogrešno ne shvati. (Od ko zna koliko nadprosečno visokih devojaka, malo njih vidim da je zbilja lepo građeno).

Edited by Marko
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...