Jump to content

oldie but goodie


ćušpajz

Recommended Posts

 

Sjajna kompilacija. Podseti me zašto je meni Stokton i dalje ispred CP3ja, Kidda, verovatno i Neša. Stoktonovi pasovi su mahom potpuno horizontalni, bez parabole - osim kada idu preko celog terena, a i tada imaju minimalnu visinu. Drugo svi mogući uglovi su pokriveni, dodavanja su sa obe ruke pojedinačno ili sa dve ruke. treće, koristi sjajno tajming - ne postoji mogućnost da se iz ritma kretanja tela i driblinga pročita u kojem trenutku će da krene pas (tu je i Neš veliki majstor bio, nema šta).  Kada postoji mogućnost za jednostavan pas, Džon ga je uvek davao, ostavljajući saigraču da uradi još tih 20-30% posla, nije bio alav da traži pasove koji će uraditi po svaku cenu 100% posla. Ovo mu je značajno povećalo dijapazon dodavanja. Na kraju, uglovi su raznovrsni i u kontri i u polukontri, a pogotovo u sporom pecanju na čekanje u halfcourt setovima. I kada je jasno da postoji samo jedna osoba koja može da primi pas, Stokton je uspevao da tajmingom zavara čuvare. Sve ovo uz prilično slab šut spolja, tako da nije imao ni 5% gravitacije Stefa ili Neša. Strašan košarkaš, jedan od najvećih čistih talenata po meni. Loš antivakser.

Edited by freethrow
  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

 

Jako je elokventan Geri. Priča o tome kako Dejl Elis zamahuje da nabode KSavijera Mekdanijela dok ovaj drži dete u naručju je verovatno u top 5 NBA priča.

 

 

Dejl se smršao, Xman je pojeo Juinga i Kempa... Jebemti starost.

 

edit: Trebalo bi da rade neku akcionu seriju njih dvojica, fantastičan kontrast, Dejl je onako smoren i prezrivo priča o svemu, jedva mu reči izlaze, a X je bomba od čoveka.

Edited by freethrow
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...