Jump to content

Vreme sporta i razonode (svašta & ništa)


Drug Crni

Recommended Posts

Danas sretnem drugara sa kojim sam visio u kladionici da pre 10 godina pa me podseti na neke naše umotvorine iz tih dana. Dva kladioničarska stiha :

 

Libereče, Libereče, hranioče moje dece

 

i

 

Oprosti mi mama, ali draža mi je Bekeščaba

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Naravno, to je jedan od nezaboravnih momenata, ali meni je prva asocijacija finale Kupa Kralja u Madridu protiv Reala. Jedna utakmica, spremala se proslava stogodišnjice Reala. Svi već upisali trofej koji će da ulepša proslavu. Deportivo ih opiči 2-1. Sećam se da nisam imao gde da gledam i da sam išao u Veliki Atlantik kod starog Merkatora da gledam to finale.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, We lose every week said:

Naravno, to je jedan od nezaboravnih momenata, ali meni je prva asocijacija finale Kupa Kralja u Madridu protiv Reala. Jedna utakmica, spremala se proslava stogodišnjice Reala. Svi već upisali trofej koji će da ulepša proslavu. Deportivo ih opiči 2-1. Sećam se da nisam imao gde da gledam i da sam išao u Veliki Atlantik kod starog Merkatora da gledam to finale.

 

Da, to je i meni možda najnezaboravniji trenutak. Sjećam se i prvenstvene tekme na Bernabeuu par mjeseci ranije kada je Real dobio zahvaljujući briljantnoj partiji Zidanea (to mi je jedna od najboljih individualnih partija nekog igrača ikada). Magic Johnson je tada čini mi se prvi put gledao uživo neku nogometnu tekmu i rekao je za Zidanea da je on u nogometu kao da spojiš njega (Magica) i Jordana u jednog igrača u košarci, eto tako je dobro odigrao Zizou. 

 

Volio sam i ja taj Depor, drag mi je posebno bio Valeron.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Verovatno ste vec procitali vest,ali nema veze..neka ide i ovde jer je zanimljiva..

 

Quote

Primio si gol od Mesija? Stiže pivo – Dmitroviću 11 flaša
Svako ko je primio gol od Lionela Mesija dobiće pivo.
 


Lionel Mesi je postigao 644 gola za Barselonu i ušao je u istoriju kao igrač sa najviše postignutih golova za jedan tim. Mesi je u karijeri u dresu Barselone savladao 160 golmana.
"Badvajzer" je odlučio da napravi lep gest – napravili su specijalno pivo, koje će dobiti svaki golman koji je primio gol od Mesija.

Serija ograničenog piva je numerisana od 1 do 644, pa će golmani pivo dobiti redom kojim su primali golove od Mesija.
Većina golmana je primila više od jednog gola, pa će tako neki dobiti i "six pack" i gajbu piva.
Najviše piva će dobiti Dijego Alveš, koji je primio 21 gol od Mesija.
Gorka Iraisos primio je 19, dok je Iker Kasiljas 17 puta vadio loptu iz mreže pod naletom Mesija.
Srpski golman Marko Dmitrović dobiće 11 piva jer je primio isto toliko golova od Argentinca.
 


https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=12&dd=24&nav_id=1785923

Jos da cujemo strucnu ekspertizu naseg pivopijskog tima sa foruma..kakav je ovaj Bud?
@We lose every week@Stiletto&ostali

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Stiletto said:

Ameri u pivsku smešu uz ječam i hmelj stavljaju 30% pirinča, koji se verovatno nekom sviđa, ali meni nikako.

Ovo je tacno,koliko je meni poznato,iako nisam pivopija,priznajem. No,boravih tamo (ziveh je ipak bolje reci) neke dve godine,pa kao sam upoznat..pio sam Bud Light nekada..uz kratez ofkors. :kece: Jer je kao voda,moze fino da se presece kratko,ali se brzo ispishava..ekstremno brzo :classic_biggrin:

I danas se secam jedne epizode. Jednom prilikom udjem sa frendom u neki bar..ono..vukojebina neka..kad unutra solidna brojka redneksa (seljacina,ne Native Americansa)
I mi narucimo dve Corone..ovi ne da su nas popreko pogledali,nego ispizdeli nacisto..jedan nije mogao da se suzdrzi pa nam je dobacio nesto u fazonu zasto pijemo to sranje.. to nije pivo,nego se Meksikanac ispishao u flasu :lol_2:

Link to comment
Share on other sites

Pošto sam imao neki "betting interest" odgledah sinoć neku utakmicu izraelske lige. Dobro, "odgledao" je malo prejak termin, ali pratio dešavanja i bacao pogled je bolja definicija. Fudbal ko fudbal, ono što možeš i očekivati od lige tog tipa, ali razlog zašto ovo spominjem je kvalitet prenosa :smiley26:.

 

Ono kao da je uzelo dete od deset godina da režira. Tokom celog toka utakmice popup reklame iskaču preko ekrana na nekoliko sekundi. Ide neka kontra, paaaaf reklama prekrije pola ekrana, ne vidiš igrača sa loptom ili ne vidiš ko se otvara od saigrača.

 

Pred kraj prvog poluvremena domaći postignu gol. Situacija ne znaš jel gol ili ofsajd. Ne znaš šta su suci sudili i zašto se gleda VAR, dal da potvrde gol ili ofsajd. Tri puta menjaju rezultat na ekranu. 0:0 u 1:0 i obratno. Tek kad je sudac pokazao onaj znak za VAR i centar skontaš da je gol prvobitno poništen i da je nakon gledanja VAR-a priznat.

 

Vrhunac dolazi u drugom poluvremenu. Odem u WC u jednom momentu, vratim se posle par minuta, piše rezultat 1:0. Ja nastavljam da gledam, međutim komentator priča kako su gosti izjednačili, kako je rezervni igrač doprineo maltene nakon prvog kontakta sa loptom nakon ulaska, spominje neki autogol. Ja kontam on priča o nekoj drugoj utakmici koja se igra u istom terminu i pomislim svaka čast dobro obavešten . U jednom momentu on kaže tipa "osamdeseti minut 1:1" Ja odem na livebet, kad tamo meni legle pare za gol u drugom ( Piše rezultat 1:1 ). Na livescore rezultat 1:1. Na svim sajtovima rezultat 1:1, jedino u prenosu na ekranu stoji rezultat 1:0.  Do kraja utakmice je stajalo 1:0 u prenosu.

  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

On 12/26/2020 at 11:44 AM, Stiletto said:

Koliko vidim po etiketi ovo je američki Bud (Anheuser–Busch) koji ja, za razliku od češkog, ne mogu da svarim ni sa sodom bikarbonom. Ameri u pivsku smešu uz ječam i hmelj stavljaju 30% pirinča, koji se verovatno nekom sviđa, ali meni nikako.

 

Jes' da je bajata priča ali ja sam mator čovek pa mi se prašta , čak i ako se to nekom ne sviđa. Uz potencijalne blagovestitm da ćete mi konačno i leđa videti u dogledno vreme, imam da izjavim za teve dnevnik sledeće: porediti Budweiser i američku degenerativnu promenu na istom je kao Adidas i ovo remek-delotm

 

north-korea-counterfeit-adidas-ht-jc-190621_hpEmbed_7x6_992.thumb.jpg.ee8eebdd000caadd5566e0ecde9fe867.jpg

 

Pod sloganom "Govno a naše". :classic_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

In 2001, during a Champions League match between Bayern Munich and Manchester United, a fan of the English team invaded the field in the club's kit and pretended to be one of the Manchester United players 
The most impressive thing is that for a while nobody noticed, and he even took photos with the team. 

 

c3mNdeV.jpg

 

Moguce da je od ovog lika Remy Gaillard i ukrao foru, mada je on otisao i korak vise kada je sa igracima Lorienta slavio na terenu osvajanje kupa. :classic_smile:

 

Edit:  Evo i tog klipa, kako smo se lozili drustvo i ja na Remije klipove kad je izasao youtube.

 

Edited by MrTripleDouble
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...