Jump to content

Strane reprezentacije


Drug Crni

Recommended Posts

1 minute ago, Barkley#34 said:

Rumunija ne može da da gol Islandu što odgovara Severnoj Makedoniji, koja bi, ako ostane 0-0, imala prednost pred poslednje kolo (u borbi za baraž), u kom dočekuju Island.

 

Pogodili Rumuni nekoliko minuta pred kraj. Lopta se iza leđa golmanu odbila u gol-aut sa druge strane. Bukvalno su milimetri delili Rumune od gola.

Jesu pogodili ili nisu? :P

Link to comment
Share on other sites

Nemci i Hrvati gaze do kraja.

 

Nema nista od nekog velikog iznenadjenja u evropskim kvalifikacijama. Eventualno jos samo Finska da se nekako progura, ali i tu je Francuska uspela da se potrudi i preda Ukrajini 2 vazna boda.

 

Ostalo standardno - Grcka i Svedska prosipaju bodove iako su oteli iste Spaniji, Albanija je ipak izgubila kuci od Poljske, Jermenija vise ne moze da se prepozna, Island je bas bas los, Hrvatska i Rusija su se digle i idu direktno i u baraz.

 

Znaci, samo Finska umesto Ukrajine, ako i to bude.

Link to comment
Share on other sites

Kako se bore Irci, da pomisli covek da su oni igrali za prvo mesto. Ali stadion krcat, premocna atmosfera, navikli su oni tako uvek i publika navikla da izginu bukvalno na terenu. Portugalci mekano ulazili u duele pred kraj utakmice i nakon crvenog Pepea maltene su svaki duel izgubili. Sigurno im je ova utakmica oduzela svezine, bas bas naporna tekma za njih. Ipak odbrana im je bas dobro delovala i sve opasne situacije koje su mogle biti pred njihovim golom su odlicno eliminisali. 

Edited by dzoneee
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Danas 39 golova na 10 mečeva.

Lepo.

Deifinitivno sam mišljenja da se mora menjati format za kvallifikacije za SP i da se moraju ubaciti predkola, pošto su neki mečevi besmisleni. Za EP ajd nekako, ali za SP treba koncentrisati kvalitet u grupnoj fazi i smanjiti broj mečeva.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Barkley#34 said:

@Don Radonja kakvo sam magare, zaboravih da napišem "stativu". 😄 Izgura Island Makedonce na drugo mesto, videćemo da li će ih tamo i zadržati.

 

Hvala Ircima na poštenoj borbi. Kad se sve podvuče, najpoštenije je da odlučimo u direktnom duelu.

 

Mislim da nam ne menja nista ovaj rezultat jer nam je ionako bod nedovoljan za 1. mesto, a pobeda nas vodi tamo.

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Del Piero said:

Jorginho da batali penale.

 

On je čini mi se imao odličnu realizaciju sa kreča al u zadnje vrijeme sve promašuje. I to vrlo bitne penale, i u prvoj tekmi sa Švicarcima je fulao i 0-0 bilo. Moglo bi ovo Talijane skupo koštati, sumnjam da će baš razmontirati Sjevernu Irsku (ako uopće i dobiju) a Švicarci će Bugare kao skupštinu im razbit, u to sam prilično siguran.

Link to comment
Share on other sites

Jorginho je imao neku vrhunsku realizaciju do nedavno, ali je procitan malo taj njegov nacin izvodjenja. Sommer mu je uhvatio zivu loptu u proslom mecu, a i Pickford u finalu EP. Sada nije ni skakutao, nema vise te sigurnosti.

 

A Svajcarci su definitivno u boljem polozaju sad. Italija ce se prvo namuciti da dobije gore, nije tamo nikad lako, a tek onda da razmislja o gol razlici.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...