Jump to content

Montreal(Toronto)/Sinsinati


Boxy

Recommended Posts

Quote

José Morgado

 

Tommy Paul comes back from 1-4 in the 2nd set, saves a match point and gets one of the biggest wins of his career -- 6-7(4), 7-6(7), 6-3 in 3h20 over #4 Carlos Alcaraz -- to reach the last 16 in Montreal. Paul now has a positive record against top 10 players in 2022: 3-2.

FZ0dIIaXgAAqxHu?format=jpg&name=small

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 8/8/2022 at 9:32 PM, alcesta said:

Da vidimo kako će da izgura američku turneju. Ako ne ispadne odmah na početku Kanade posle ovog duplog finala, definitivno gledamo nekog novog Kirgiosa :classic_biggrin:

:classic_ohmy: :Hail:

 

Žao mi Danila, on je u suštini sad duplo nagrajisao zbog Vimbldona. Da je Kirgios dobio bodove za finale verovatno bi bio dovoljno visoko plasiran da ne igraju ovako rano.

 

Edit: nije mi jasno kako je Viško izračunao da Medvedev gubi 955 bodova kad nije dobio nijedan meč na turniru, valjda je to 990.

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

Kad je Viskovic ikad znao neko pravilo u tenisu ? 😄  Priprema za mec i poznavanja pravila i (iz glave proslosti kad se zajebe pa ne gugla) -> NULA. 

 

Tommy Paul je odlican igrac, secam se da je @nlavrnja pisao jos odavno kako od njega ocekuje velike stvari. 

 

Tejlor Hari Fric, zvani Fricko, prokrstario kroz Mareja i Tiafoa, i sada ima priliku da se osveti Evansu za poraz pod predajom u Washingtonu. Nisam ispratio sta se tacno desilo, video sam da je gubio 1-4 od Danija i onda je predao... Evans je u formi, bice to dobar mec koji bi trebalo da ispratim. 

Link to comment
Share on other sites

Koliko nije ovaj turnir taličan za nosioce, evo ispade i Iga od Hadad Maje. Hurkač se jedva provukao.

2 hours ago, Drug Crni said:

Potpuno ocekivano..kvota na Belindu je bila citavih 1.35..to dosta govori o stanju u kojem se nalazi Serena..kasni sa povlacenjem bar godinu dana.

Ona to ne vidi tako, napisala je srceparajuće oproštajno pismo u kome čak nije u stanju da pomene retirement nego neka formulacija tipa evolving from tennis, sad me mrzi da tražim. 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

E moj Fricko, 2 nedelje za redom i 2 poraza od Evansa u tri seta... Izgubljen tajbrejk, pa u drugom setu 6-1, vratio brejk zaostatka u trecem i pukao 5-7... Kakav gubitnik, a zreb se otvorio. Nista, morace sad Tommy Paul jako protiv Britanca, nakon sto je pocistio Mrnju

Link to comment
Share on other sites

Au, ni druga stranica nije otvorena, manje od 1k pregleda, ccc. Hoće li Hurkacz do svoje druge Masters titule u karijeri i šeste ukupno u isto toliko finala (btw koliki je rekord za osvojena finala bez ijednog izgubljenog?) ili je došlo vrijeme da do tako za njega teško dohvatljive titule dođe Carreno Busta?

Žensko finale Halep-Haddad Maia.

Ima li itko kakve najave/prognoze, da li je itko uopće pogledao koji meč na turnirima?! 😁 Da li si bio na nekom od mečeva @Milutinov Tata i zašto nisi? 😄😛

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...