Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

48 minutes ago, Crni said:

               Randjelovic

Gobelja  Krneta   Tutoric  Žander

                Srnic   Falco

Van La Para              Spiridonovic

             Risario       Dioni

              

Sa klupe vrebaju Psiholjub Djordjevic, Čausic, Babalj i mnogi drugi.

Orlando, Pantić, Mugoša,Blažić, golman Pavlović, Mrva ...... ovako na keca iz glave.

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Perkos2 said:

dok god postoji FKCZ najgori igrač će biti Stevica Reljić, posle njega Srnić

Srnić zapravo neće nikad biti u ovoj grupi igrača.

Naravno da ne treba da igra u ovoj Zvezdi, ali nekih ranijih godina je npr bio starter i protiv Krasnodara, i protiv Kelna, i protiv Liverpula, i Milana u revanšu, a to su sve utakmice gde smo igrali dobar fudbal i gde on nije (toliko) štrčao već svoju ulogu odigrao korektno, bez pravljenja gluposti, a čak je davao i golove. Može se reći da je bio i zaslužan ze sve te uspehe.

 

I ne, sigurno ga neko nije gurao da igra kod svih trenera a da je potpuni slepac i drugi najgori igrač u 21. veku, već je svaki trener video nešto što on može da pruži. On je postao veliki problem kad su mu promenili poziciju i počeli da ga guraju na zadnjeg veznog, desnog i levog beka. Dok je bio krilo, ne sećam se nekog penala, crvenog kartona ili kiksa. BIo je defanzivno desno krilo 😄 koje je npr Milojeviću značilo za njegov stil fudbala jer je pokrivao tu stranu, sa Stojkovićem, protiv svih ovih jačih timova. I opet, mislim da ni tada nije trebalo da igra, jer nam je trebao kvalitetniji igrač, ali je bio sasvim solidan u tome što (ne) ume. 

 

Bukvalno je samo trebalo da se ne vraća u Zvezdu posle odlaska i niko ga nikad ne bi stavljao u imaginarni tim najgorih igrača.

 

Njega mi je nekako i žao, jer ne deluje šabančina kao gardisti, ali ono, profesionalni je fudbal, primaš platu, moraš da budeš spreman i na kritike i zvižduke, a jednostavno ni blizu nemaš mesto u ovakvom timu.

Sad, ni kriv, ni dužan će igrati do januara, jer jedva da imamo i beka i zadnjeg veznog.

 

Da se vratimo u sve timove koje smo imali poslednjih 20 godina, retko ko bi i imao kvalitet za ovaj nivo na kom smo sad, a Srnaldo bi imao mesta u dobrom broju tih sezona. 

Spoiler

viber_image_2021-10-01_00-21-14-097.jpg

 

  • Like 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, pavijan2 said:

Orlando, Pantić, Mugoša,Blažić, golman Pavlović, Mrva ...... ovako na keca iz glave.

 

Мугоша се и посрао и попишао на свету десетку јер тешко да ће икад већи балван ставити Звездину десетку на леђа. Не заборавите Гуму који је са Блажом Јазавцем био задужен за креацију тог предивног фудбала из времена Лукића код којег је било највише робе, а ни Крстовића са којим смо чак нападали ЛШ. Надиру ми и нова имена али нећу даље, изнервирам се кад се сјетим кога су све робовласници гурали као да је сеоска прћија у питању.

Link to comment
Share on other sites

Guma Bogdanovic je imao prekid kakav nijedan igrac iz trenutnog rostera ne moze da izvede. 😁

 

Sto se tice Srnica i Gobeljica ne treba gresiti dusu, oni su bili deo najvecih rezultata u ovom veku sa ne malom ulogom. Pa cak se moze reci da su bili standardni igraci. Verujem da je njima tada bilo lakse da igraju jer nije bilo tolikog pritiska u evropskim utakmicama. Ali kako je klub nastavio da ide dalje, tako su oni polako poceli da gube na znacaju, ili sto bi se reklo ono cuveno "prevazisli smo ih". I to nije nista cudno, jer prevazisli smo bili i Savica, Jovicica, Jovancica, Krsticica, itd...

 

Ali davanje je obostrano, koliko su oni Zvezdi dali na terenu, toliko im je i vraceno. Vecina tih momaka ne bi videla LS, a ni tolike ugovore, da nije bilo Zvezde. I to je sve okej i ne vidim problem posto su to i zasluzili u jednom momentu. Ali nastavlje se dalje i nema vremena ni prostora za razmisljanje o starim zaslugama.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, vepar said:

raskovic je bio ok napadac, a i kod nas je bio treci spic

 

trisovic igrao ok na pocetku, posle se raspao

 

svakako jaka konkurencija, posebno u poslednjih par godina

bogami se ja sećam da je igrao pre barkosa a dobar je taman za Bane iz raške 

Link to comment
Share on other sites

Srnić nikad nije bio krilo nego dupli bek po desnoj strani, to je inače izum srpskih fudbalskih trenera još od alkosana, okuke, ješića, ćurčića i sličnih protuva

Sećam se jedno vreme u mladoj reprezentaciji levog beka igra Duško Tošić a Kolarov ispred njega a desno Bane Ivanović a ispred njega Basta ili neko sličan u sredini naravno dva zadnja vezna, jedan pravi veznjak i jedan špic ako se ne varam baš pomenuti Purović i kako onda taj dupli bek da napravi grešku? 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Don Juan said:

Purović je Ronaldo lično za naše centarfore.


Jeste, brate, Kristijano kad vidi Zubu kaže mu: ja sam za tebe Purović. 😂


Jedino vredno pomena u njegovoj biografiji je onaj user protiv Brage (i što je povalio pola Podgorice, ali to je self-reported). Pogledaj samo Zvezda Bazel još jednom, podseti se. Njegova putovanja posle Zvezde sve govore. Kanturina od igrača. Pešić je za njega izmislio fudbal.  

Link to comment
Share on other sites

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1687593/Fudbaler-Zvezde-Spiridonovic-kupio-BMW-M4-76-hiljada-evra.html

 

Ne znam jel bilo.

Majstori Terza i Mrkela dali ugovor na tri godine, a momak ih trosi u veselju ladeci jaja i taleci se drzavnim/klupskim novcem. Delije srecne, kopaju po Vracaru, isto otimajuci drzavni novac.

Majstori za izvlacenje para, treba da se ugasimo ako ne mozemo bolje od ovoga.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Za Spiridonovica je bilo da dovoljno da odgledaju hajlajtse na jutjubu koje brat ima gde nema jedan krsten potez u 10 minuta i da ne pomisle da ga dovedu, ali mora kombinatorika da se ispostuje.

 

Sutra omladinci igraju LS protiv Omonije. Igrace i Stankovic i Lekovic. Motika nema pravo, jer nije dve godine u klubu, a "bonus" je, odnosno stariji.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...