Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

Nadam se da sponzor ostaje samo na ledjima, to mi je jedina dobra stvar u vezi dres. Nije mi dres uzasan, ali neverovatno koliko nimalo truda nije ulozeno. Dresovi izgledaju kao da je neko u pejntu potrosio minut da dizajnira, bukvalno da je dva minuta potrosio, bilo bi mnogo bolje. Nije mi jasno zasto zastava usmesto grba, ovako dodatno izgledaju komunisticki ili kao random dresovi iz PES-a.

 

siop05b.velika.jpg

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, Green23 said:

Boja kao kod amerikanaca. Šta znam, meni se ne sviđa, ja sam pre za svetliju nijansu

I meni je to zamerka uz boju brojeva za koju smatram da je pogresno odabrana. Uglavnom dresovi nisu ni ruzni ni prelepi , jednostavni su i obicni. Nego svejedno , bitno je kako ce oni igrati , a ne u čemu će igrati.

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, 34Barkley said:

Ne mora čak ni to, ako imaš neku tradicionalnu boju dresa, kao Italijani, Holanđani, Nemci... u fudbalu. Problem je u tome što ovo nije povratak na plave dresove nego nešto sasvim novo skriveno pod firmom starog. 


što manje više nema plana i programa i sve se svodi na ad-hok i o-ruk... savez košarkaški u rangu saveza šahista male moštanice i teraj...   da nema Dude, Saleta i ove ekipe koju su nekako uspeli da vežu i povežu vrlo lako bi bili u Šakota/Moka modu. Zato i imamo PEAK-ove dresove koji su kavki jesu.... a samo da ih uperedimo sa ovim Sinalko Jugoslavija dresovima...  al u svakom slučaju bolji od ovih crkveno-slovenskih crvenih (devojka sa brojem 14 skroz levo).

0MMM2414.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Meni se svidja dres, uvek su mi se svidjale ove jednostavnije varijante. Sto je neko napisao gore, u ovom dresu cemo da bijemo amere 😁

Naravno, po nekom iskustvu imam utisak da koja god varijanta dresa da se pojavila ljudi bi bili nezadovoljni. Takvi smo 😂

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dres je teško sranje i ne mogu da verujem da ima onih kojima se sviđa. Pa ekipe iz biznis lige imaju bolje dresove od ovoga. Izgleda užasno jeftino i neinspirativno, ne mora uopšte da bude nakinđuren da bi bio dobar ali ovo je baš sramotno lejm. Izgleda kao oni markeri za trening, a ne oficijalni dres. Baš sramota. To nema veze sa bojom, koja je ok, već sa dizajnom na koji nije utrošeno ni 5 minuta.

 

Naravno, jebo dres, bitan je "proizvod" na parketu, ali ovo ne da je loše, nego gore čak i od prethodnih Peak izleta u nekošeno.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Nisam ni primetio jednu stvar, a to je samo dokaz koliki su klosari iz PEAK-a. Nama grb na poslednjem crvenom dresu uopste nisu lepo isekli i napravili ga transparentnim već je ostalo belo u sredini krune

 

pOrTBqo.png

 

Ranije dok je igrao Krle je to bilo lepo uradjeno

 

 

NijJIVQ.png

 

 

 

Gledam sad, kada guglate grb Srbije i idete na slike i izaberete opciju da izbaci samo providne slike, prvi koji izadje je taj lose isecen, a da su se potrudili da ne uzmu taj prvi na koji naidju nego bar drugi, sa jebene Vikipedije, sve bi bilo ok.

 

 

 

Edited by Bek
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Kankkunen said:

KSS treba da dostavi logo, fontove ...

KSS ni ne zna sta je logo, font, vektorska priprema... Mada je i KKCZ (verovatno i KKP) u tom rangu.

 

Edit- slovo

Edited by drperce
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Manu locked this topic
  • Don Dusko unlocked and locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...