Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

11 minutes ago, McLeod said:

NBA je sranje i to ce dokazati Argentinci kad osvoje zlato.

 

Oni ako osvoje zlato Kampaco će gotovo izvesno biti u petorci prvenstva i time dokazati da je najbolji plejmejker na svetu. Mislim nije da to nismo znali i ranije, al' ovako bi postalo zvanično.

  • Like 1
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Malkolm Brogdon said:

Pa nije padao na manju platu nego je to koliko je primio u svakom klubu posebno.

 

Potpisao je 3/21 ugovor, sto znaci da je svake godine primio 7 miliona, to su klubovi podelili u zavisnosti koliko utakmica je odigrao tamo.

To znaci da su se Pistonsi zajebali,a ovo sto mu je Dalas dao novi ugovor za svakog ko gleda utakmice je nevjerovatno,bilo je smijesno par godina ali sada postaje glupo.

Link to comment
Share on other sites

Ovo sad najvise lici na Sidnej 2000.

Ogromno, nevidjeno lozenje, takodje organizovano u politickim kuhinjama

autokrata: mi kao snazni basketasi  nebeskog narodanakon nato agresije u sluzbi politike.

 

Isto snazno idemo, a onda taj smorni poraz protiv wtf kanade,

gde smo vec ostali bez svih plejeva, pa ja Nash zaobilazio Bodiroge kao cunjeve.

Isto smo se lozili da budemo visoki,

Isto nas je poraz od Kanade poslao na Amere u SF

Isto smo pukli od LItvanije u QF

 

Tada smo od detalja saznali samo da je bila neka sorka u svlacionici,

ali usledio je mini reset i gazili smo brzo nakon toga jos malo.

 

 

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Jerotije Pantic said:

To znaci da su se Pistonsi zajebali,a ovo sto mu je Dalas dao novi ugovor za svakog ko gleda utakmice je nevjerovatno,bilo je smijesno par godina ali sada postaje glupo.

On moze da bude sasvim solidan u odredjenim matchupovima. Recimo u drugoj tekmi protiv Bruklina im je razbio zonu potpuno tako sto je ubacio 5-6 midrange suteva sa lakocom u kratkom periodu, dok su se pre njega mucili kad je Batler zauzimao to slobodno mesto na terenu.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Wingwalker said:

 

Ovo smo nažalost svi videli i to mi je najmučnija scena prvenstva jer predstavlja odraz našeg performansa kada su se pojavili veliki momci...Bogi excluded.

 

 

Upravo. Sve mogu da razumem što se vođenja tima tiče, ali da ne kažeš igračima "ako si sam, pucaj na koš, makar promašio sto puta", to ne mogu. Pa šutiraj jebote makar pogodio redara.

 

7 hours ago, Wook said:

Jokic nije mogao da dodje do daha na kraju 2/4, a u 4/4 je umirao. Dosao je vidno zapusten na prvenstvo.

 

Ovo je malo ko zapazio. Dečko je došao na pripreme sa 7-8 kg viška, potpuno zapušten, mesec dana nije dizao ništa teže od pivske flaše. Već posle prve četvrine teško je disao, a u četvrtoj je bukvalno umirao. Ko mene sad neko da mentne na teren i natera me deset minuta da trčim. Pa onda pokušaš da dišeš na usta, nos, škrge, dupe, al jbg ne ide.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Razmisljao sam malo da se usudim da bacim neko moje vidjenje reprezentacije na ovom prvenstvu i periodu pre njega. Zasto da ne? 

Ja sam iskreno imao malo drugaciju viziju kako bi trebalo nas sastav da izgleda. I do prvog veceg odstranjivanja sam bio ubedjen da cemo igrati malo brzu kosarku, moderniju, sa Jokicem kao glavnim igracem, oko koga bi se vrtelo sve i Bogdanom kao igracem kome bi uvek lopta isla u ruke kad treba da se izmisli neki sut spolja i poen. Na ovom prvenstvu smo dokazano videli koliko znaci imati set solidnih krila i to nam je Argentina, a i Spanija objasnila u medjusobnim susretima. Naravno, nista od ovoga nije kritika na racun Lucica, kome je samo trebalo dodati kvalitetnog parnjala koji bi se eventualno mogao spustiti i na 4. Znamo jednog takvog igraca - ok. Ne zelim da ovo pretvorim u kukanjem za Kalinom, ali eto. Mislim da bi i jedan Davidovac pomogao, koliko god ne bio bas prototip nekog elektricnog batinasa. Jednostavno, njegov sut, zelja, malo stajanje na loptu bi sasvim lepo koristili u nekim trenucima na terenu. Kao uopste njegov profil 3/4 igraca sa vise mogucnosti. 

Takodje, jos nesto se ponavlja, ni Slovenija ni Argentina nisu imali dominantne centre, vec skromnije igrace (Skola ima 204 cm i odlican je, ali kasnije o tome zasto ga ne racunam u ovo gore). Tu je pozicija gde smo mogli eventualno sa 3 igraca da podjemo kao osigurac. Jokic, Milutinov i Bobi. Milutinov bi igrao vecinu prve grupne faze, mozda malo i u kombinaciji sa Jokicem ali ne vise od par minuta po potrebi. Zatim Bobi kao osoba koju uvek mozes da ubacis da kazni neku prenisku postavu sa brzih nekoliko poena i da izadje. Milutinovljeva uloga bi bila veoma vazna. Ja njega iskreno smatram za igraca koji moze i ume da odgovori batinama na batine. Njegova odbrana, kretnja, bili bi savrsen odgovor na dosta problema kojih smo imali sa Argentinom. Naravno, u kombinaciji sa Bjelicom ili nekom cetvorkom u manjim varijantama, nikako sa Jokicem. Mislim da bi nas Skola daleko manje mucio nego sto jeste, posto nam je izgleda enigma kako braniti centra koji ume da sutne sa distance. Pa ako ga ostavimo da sutne - on to iskoristi, a ako krenemo na njega - reket zvrji prazan i neko se ubaci na lagano polaganje. Ima tu dosta i do pripreme. I da, kad sam vec tu, da bacim veliki rispekt za ovog gospodina od 40 godina, koji izgleda kao Kluni, ponasa se kao preiskusni megacar i igra kao da je vecito mlad. Neverovatna lakoca prodavanja jednih te istih stvari koje svaki put upale. Bez neke velike filozofije, sutiraj kad je otvoreno, ne komplikuj i eto resenja. Naravno, dosta je tu do toga sto smo se kvalitetno spremili za utakmicu, vec smo usli kao da pre 2 dana nismo ni imali prilike da popijemo vaspitnu od Spanjolske i kao da nismo apsolutno imali pojma da ce Argentina probati isto to da uradi.

Posle toga dolazimo do mog omiljenog problema, koji mi je upalio crvene lampice pre prvenstva jos. 4 beka i roviti Lucic. 4 BEKA I ROVITI LUCIC.

Tako da smo dosli do onog cuvenog "load management", sto gospoda iz nba-a tako precesto koriste i neretko je spasonosno. Treba odmarati glavne igrace. Treba ih klupirati na poluvremenu dok vodis 20 razlike protiv visestruko slabijih protivnika. Treba te utakmice otaljati pa i po cenu da ne bude ubedljivo, ali da se igraci ne muce (videti kako Spanija nije ubedljiva ali radi kad treba). Jednostavno, te utakmice, Bogdan na 50 razlike dovode do toga da budu umorni, nervozni kada treba i jos kad je jedini rezervni bek u kurcu, dobijemo ono sto smo gledali. Za plejeve je drugacija prica, Vasu sam uvek voleo i uvek cu pricati da je odlican igrac koga treba uklopiti, plus sve ovo sto mu se desilo - od mene ima samo cist rispek. Jovic takodje, veoma dobro prvenstvo. Rekao bih i da je Nedovic prebrzo otpisan jer se definitivno uklapa u tim koji se gradi oko Jokica zbog svoje brzine koja donosi novi element u igri i mogucnosti da postigne poen sa svake pozicije ako ga krene. 

 

Male zamerke jedino sto propustaju otvorene suteve svi, od njih dvojice pa do Lucica i na kraju se zabijaju kao bizgovi u reket gde nas ceka pobesnela ceta Argentinaca, ali to je vec problem samopouzdanja posle Spanjolske (sta se tu desavalo?). 

 

Dakle, malo sta imam da zamerim igracima. Tacno je da neki nisu bas zasluzili da se nadju u najboljih 12, ali fakat je da su dali sto su mogli od sebe. Neki su odigrali lose. Neki su regresirali kako je teklo prvenstvo. Ali nije to toliko njihov problem. Da ih ne znamo pa da zaista pomislimo da su neki random paceri koji su dosli da pokusaju da jedu kinesku hranu i vide Veliki zid. Ali nisu, niko me nece ubediti da Guduric ima onakve trzavice da sutne, da Lucic baca onakvo kamenje, da Bjelica samo nestane ili napravi milion gluposti. To nisu oni, niti su ikada bili, bez obzira sto mi nisu omiljeni igraci. Jednostavno, nije bilo one motivacije, magije, zelje, samopouzdanja da se prebrode te neke krizice koje su pogadjale nase igrace i, uz standardni nedostatak taktike gde smo gologuzi upali u zatvor, to je moralo da se zavrsi ovako. No, nije smak sveta. 

Sad smo sigurni da imamo ono sto nam treba, Bogdana i Jokica. Sve je na tome kako cemo poredjati ostale oko njih, dati im dostojan strucni stab i saigrace koji ne moraju kvalitetom da ih prate, ali da obavljaju svoje sitne uloge i donesu pobede. 

Sa druge strane, ne zelim ni da trazim glave Sala i kompanije. Ali zelim da se razmisli lepo, da li treba svi da rade na sebi, pokusaju malo da isprate tokove i modernu kosarku ili cemo samo zaostati na neku igru iz prosle decenije (pre 2010, dakle :evil:). Dakle, Salo da poradi na sebi, da bude manje bandoglav i povrati taj stari stavecdajeimao. Ali svestan sam da mogu isto tako i od ovog parketa u stanu da trazim da mi donese casu vode. Ista je sansa kao za ovaj prvi scenario da ce se odigrati.

Druga opcija je da se sve to lepo raspusti i ponovo da se gradi oko 2 bitna bloka, da im se sve sto zele, da im se ne diraju konji i dovede osoba koja takticki moze da isprati onaj talenat koji posedujemo, lepo pozove i izgradi ekipa koja je sposobna da ide na medalju koliko vec narednog leta. 

 

Nego, da li bi gospodin Maloumn pristao da nam bude selektor? Mislim da bi mu se svidela Srbija, konji i sta se sa njima radi (mozemo da ga ubedimo da je to regulare pojava ovde, Nugi ce da pokaze), traktorske gume (toga tek sto imamo), masan burek skoro zagoreo, rakija sa Mutom u 6 ujutru da budu peceni do 8, igra sa 2 centra ili generalno neka Jokiceva komsinica (to drug @Crni Bombarder da ga zbrine na nekom tribjutu Pepersa).

  • Like 9
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Djordjevic je jedini krivac za poraz,tj za debakl. Prvo sto je na dzukacki nacin odstranio dva veoma bitna srafa reprezentacije zadnjih x godina,a posle toga doveo dva svoja miljenika Radljicu i Bircevica. Ono sto je jos gore, on se takticki nije nista pripremio za ovo prvenstvo.On je pre samog SP trebao da ima taktiku protiv bar jacih reprezentacija. Argentinci i Spanci su nas znali u dusu sta i kako cemo da igramo i koje su nam akcije. Mi protiv njih nista nismo pokazali vise , nego sto smo prikazli protiv Angole i Filipina.

 

Vodio je Raduljicu i Bircevica na SP da bi u 1/4  odigrali zajedno 3 minuta? Da li su igrali protiv Spanije vise?  U samoj igri indisponirani Bjelica koji je do tada svaki meca dolazio iz drugog plana, izbija u prvi i ako ne moze nista da pogodi i siluje kao da je lud. Ceo sampionat ne zna ni koji djavo je doveo Bobija na svetsko, posvadjao se sa Milutinovim i covek ne igra. Tek zadnju utakmicu, vidno zapustenog Jokica spusta na pet i gde mu na svakom postu Argentinci udvajaju  ili pokusaja da izbiju loptu u intervalu kad prima i spusta prvi put loptu i da on to ne zna da resi, vec samo bataljuje taj deo igre i spustanje lopte? Tona greski,posebno u odbrani gde nismo mogli da sacuvamo ni maslinovu grancicu..Ona odbrana je nasa najveca sramota. Nema su se setali u odbrani, zamisli kretali se ljudi bez lopte i davali trojke kad je trebalo? Kosarkasko cudo se nije desilo, vec se desila kosarkaska realnost!!!!

 

Taktika kao i na drugim prvenstvima i njegovim klubovima, evo vam lopta i igrajte. Ovo kad bi se celokupno uzelo, reklo bi se da je u rangu vodjenja cuvenih Mokinih Mokitosa 😀

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Cavani said:

Zapravo ti u 2019 mozes na osnovu toga videti koju muziku neko voli, za koga navija da li voli crnke ili plavuse, koji broj patika nosi..

Lajkuj dupe od Kim Kardasijan pa ces videti kako ces proci, ako imas gospodju.

 

Kakve veze ima gospoja ako ti lajkujes guzu od Kim?

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Guru said:

 

Oni ako osvoje zlato Kampaco će gotovo izvesno biti u petorci prvenstva i time dokazati da je najbolji plejmejker na svetu. Mislim nije da to nismo znali i ranije, al' ovako bi postalo zvanično.

 

Lako je njemu sad, kad nije bilo Lazica. Secam se meca kad je CZV pobedila Real u Madridu, nije se bas nesto naigrao.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, kalistenika u rutini said:

Ja cenio da ce biti bolje posle prespavane noci, a ono je u stvari jos gore :classic_sad:

 

Ja sam znao da će biti gore, uopšte mi se nije ustajalo, a sad moram ovde da zabavljam gomilu prosvetnih radnika i da se pravim da je sve ok... Nije.

 

Ali sa druge strane, u ovo vreme sveopšte apatije i depresije koja prekriva sve, drago mi je da me još nešto tako dotiče, da mi znači, da se oko nečega nerviram.

 

Tako da, što se mene tiče, ovo sam arhivirao kao bolnu uspomenu i spreman sam na narednih par godina sličnog, ako ne i goreg, nerviranja i arhiviranja.

 

Napred Srbija

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, SunZero said:

mozda nije bilo niceg slicnog i nema nikakvog prljavog vesa?

 

A možda su u šumi?

 

šta je crno bez imalo belog...  nama je potop u svim selekcijama reprezentativnim, od pionira do veterana, na čelu saveza je PSD koji se pre neku godina sa kumom bo noževima, do juče šef mladjih selekcija Rakoč, jedan od režisera debakla iz 2005. godine, Suzi Vasiljević dolazi da pomogne... Svih ovih godina smo u savezu imali istu, ako ne i sličnu situaciju, al smo se krili iza rezultata Reprezentacije i medalja koje smo osvajali... Brate Saša, ako ti je stalo do srpske košarke, kao što pretpostavljam da jeste, kad se završi prvenstvo sve ovo, što ja napisah, se mora iz tvojih usta čuti. Da nama najtrofejniji klubovi imaju 15 stranaca, da mladih talenata ni od korova, da se u mladjim selekcijama ne radi kako valja...   bukvalno Aleksandre Djordjeviću, Želimir Purple Face Obradović da bude malo dete za tebe i da ospeš rafalnu paljbu po svim, a i po sebi prvome. Znači Jeo sam govna, radio to i to... a onda će @McLeod da ti oprosti što te tukao 😄
 

 

  • Like 5
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, Dzep said:

 

Evo mene kao branitelja da odgovorim kad niko neće (a možda su samo ljudi iskusni pa se ne pecaju, ali hajde sad...)

 

Čovek je apsolutna legenda, malo više igračka, malo manje trenerska. Kao trener Srbije je imao tri srebrne u poslednjih pet godina. Apsolutno nije moguće da kao neznalica dođeš do takvih rezultata.

 

De si se ti našao da odgovaraš na ovo?

 

Postoji razlika između branitelja i "branitelja'.

 

Sale jeste legenda, to valjda nikome na kugli/ploči zemaljskoj nije sporno. Ali zaista u ovom trenutku ne pišemo o njegovoj igračkoj karijeri, pozitivnom uticaju na mnoge naše naraštaje, neviđenoj harizmi itd.

 

Sada i ovde pričamo o fejlovanju na mestu selektora i trenera. Ovi "branitelji", u koje ti ne spadaš baj d vej, nisu u stanju da razdvoje te stvari. I zato brane neodbranjivo. Zato su na konkretne košarkaške činjenice koje smo mi neki pisali, odgovarali mitologijom i kontra pitanjima.

 

Znači Sale kao trener nije neznalica, ali je daaaaleko od nekog expert nivoa. Umesto da se "drži opanaka",  što znači da ne izmišlja toplu vodu i ne eksperimentiše u minut do 12, on je ponet odrazom sopstvene veličine kod sebe i kod drugih odlučio da se kocka i na kraju ostao tropa, iako je imao extra karte.

 

Nije bilo vreme i mesto za kurčenje i eksperimente, imali smo epsku šansu sa nikad slabijim kvalitetom ostalih reprezentacija. Trebalo je obuzdati sujetu i ego i staviti iza timskog rezultata.

 

P.S. I za kraj malo zajebancije, pošto je skroz izostalo klubašenje ovog leta...ajde sad malo da pustite ove naše kadrove u KSS (Čović, Đilas, Pešić, Radonja...) da vade kestenje iz vatre. :smiley53:

 

Link to comment
Share on other sites

Davno se nisam osecao ovako posrano. Ova utakmica ide u fioku sa onom protiv USSR, Sac-Lakers, Oly na F4... Mislim da svaki put kada smo pocinjali prvenstvo sa time kako mi ustvari krijemo karte se zavrsavalo ovako. Iako se meni cini da je ovaj rezultat najvise Djordjeviceva krivica, ja ne mogu da pisem ono sto mnogi ovde pisu... jebiga secam se previse dobro koliko sam srecan bio i 92 i 95. Nema belih medveda, od mene samo da je zajebao i to je to. Ako vec nije mogao da uklopi Jokica zbog vremena/zapustenosti, bolje je bilo da ga se odrekao na pocetku nego da ga je poveo - rezultat bi ionako bio isti: razapinjanje po internetu i otkaz. Drugo, i ovi momci su meni krajnje simpaticni. Vidi se koliko im je lose, ne bih im stajao na muku. 

Jedina stvarno zabrinjavajuca stvar je sto je ovaj rezultat samo deo svih rezultata srpske kosarke. Mislim da je ovo zvanicno kraj ciklusa koji je pocet sa Dudom i da sad imamo jedno 10ak godina cemera i jada dok se opet ne okrene. 

Nego, imam jedno pitanje za znalce... meni je bilo vidljivo da se generalno Sale lose snalazi kada stvari krenu po zlu, a mi smo favoriti... meni je sa TVa bilo ocigledno da treba promeniti ritam nekako. Da li je to Sale uopste pokusavao? Ili je sam sebi vezao ruke izborom igraca pa to nije islo...

 

Za kraj o Kalinicu... ukoliko je stvarno tacno da je likovao posle poraza, covek je nevidjeno djubre. Svi koji imaju razumevanja za to definitivno nisu radili nista u zajednici sa drugim ljudima i treba da zive ispod pecurke i dalje. 

Link to comment
Share on other sites

Pukli smo od spanskih penzionera i prosecne Argentine... pa Gaucose ce Ameri da razvale 30+ razlike na pola gasa... 

 

Apsolutno smo zasluzili da ispadnemo... bez igre, bez borbe, bez odbrane, bez Kaline, sa losim vodjenjem, losim selektiranjem i sa nerealnim ocekivanjima i prevelilim lozenjem se i nije moglo bolje. 

 

Tako da ne znam cemu tuga... kao da smo izgubili zlato na jednu loptu ili da su nas sudije jebale... jok, nego smo ispali lagano. A u polufinalu bi nas svejedno rastrgli Ameri ili bilo ko drugi... 

Edited by vepar
Link to comment
Share on other sites

Bukvalno pokušavam da se klonim dr.mreža, kakve komentare čitam, boli me stomak. 

Nema ništa jače nego kad pročitam nešto tipa "ejj, nas mrtvi Kampaco izbaci". Naravno da nije Argentina supersila, ali taj mrtvi Kampaco je prvi plej Real Madrida, a naš Jović je drugi plej Bajerna.

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, realno *w said:

Bukvalno pokušavam da se klonim dr.mreža, kakve komentare čitam, boli me stomak. 

Nema ništa jače nego kad pročitam nešto tipa "ejj, nas mrtvi Kampaco izbaci". Naravno da nije Argentina supersila, ali taj mrtvi Kampaco je prvi plej Real Madrida, a naš Jović je drugi plej Bajerna.

Nemoj da se zajebavamo, mi smo mnogo jači od ove Argentine, trebalo je lako da ih rešimo. Nadam se barem nekoj reakciji protiv, nadam se, Francuza, koji neće imati odmora uopšte, i da ćemo se nekako dočepati OI, pošto će preko kvalifikacija biti jako teško.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Samo da se osvrnem na par stvari. Jasno je meni da je Vladu Đurovića pregazilo vreme, ali čovek je video da neke stvari nisu u redu i to je rekao jasno i glasno, naravno to ne znači da je on mastermajnd i košarkaški genije, već jednostavno čovek je video očigledne stvari i skupio muda da kaže ono što misli u vreme kad su svi jahali na talasu euforije.

 

Da se pomene da je bilo i ljudi na ovom forumu koji su primetili neke stvari, a koji su konstantno mazani govnima uz slatko-smešne doskočice. Pre svega da pomenem @McLeod koji je bio u pravu za mnoge stvari, i nije tu samo on ima tu još ljudi ali se trenutno ne mogu vraćati toliko unazad da pobrojim svakog pojedinačno.

 

Vidljivo je bilo da:

1. Odbrana ne funkcioniše dobro, da se nisu kockice posložile i da nije napravljen sistem. Videlo se odmah da IMAMO SAMO JEDAN SISTEM ODBRANE - ČOVEK. Druge mogućnosti nisu ni razmatrane, zaista mi nije jasno zašto.

2. Da Đorđević, koji ni sam nije vrsan taktičar, nema adevatne pomoćnike, te da Muta Nikolić i  Jovica Antonić (selektorov kum) nemaju adekvatno košarkaško znanje. Mislim da se morao angažovati Vlada Androić, te mislim da bi mu Željko dozvolio da učestvuje u reprezentativnoj akciji. Muta je simpa lik koji drži atmosferu, i da ponavlja onu svoju - Sve je to normalno. U tom slučaju on je trebao da dođe na mesto Neše Ilića, pa neka sa manje zahtevnog mesta podiže atmosferu. Naš stručni štab je razmontiran po ko zna koji put, videlo se da nemamo nikakvu alternativu.

3. Da se ne može na prvenstvo otići sa 4 beka, i to jedan od njih je bio psihički odsutan zbog teškog zdravstvenog stanja majke.

4. Da je protok lopte u napadu očajan.

5. Da određeni igrači nemaju šutersko samopouzdanje i da se bespotrebno lopta šalje dalje umesto da se uzme otvoren šut. To je bilo evidentno i u revijalnim utakmicama protiv Angole, Filipina i Portorika. Tu pre svega mislim na Lučića, Gudurića, Micića i Jovića. Ti momci pokrivaju pozicije 1 i 3, i automatski se dobija petroka sa dva igrača koja nisu u stanju da pogode, a to automatski dozvoljava protivniku da skupi odbranu.

6. Da se Jokić ne koristi na pravi način i da on ne može igrati 4-ku. Prinston se javio i rekao kako Jokić može igrati sve pozicije, to jeste tačno, ali je problem ko igra uz Jokića na poziciji 5. To je problematično, sam Jokić nikako nije problem. To rešenje nam je dodatno usporavalo protok lopte i delovali smo skroz predividivo, sporo i tromo.

  • Like 6
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, realno *w said:

Bukvalno pokušavam da se klonim dr.mreža, kakve komentare čitam, boli me stomak. 

Nema ništa jače nego kad pročitam nešto tipa "ejj, nas mrtvi Kampaco izbaci". Naravno da nije Argentina supersila, ali taj mrtvi Kampaco je prvi plej Real Madrida, a naš Jović je drugi plej Bajerna.

 

Jović je sasvim korektno odradio ovo prvenstvo. Nemoj da zezaš. Igrački su fejlovali su prvenstveno Bjelica, Lučić, Gudurić koji nisu mogli vola da pogode ni kad su sami.

Vasa imao tragediju, glupo je bilo šta pričati na tu temu. Jokić i Milutinov potpuno neiskorišćeni. Ubedljivo najjači centarski par na SP.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

  • Manu locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...