Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

Ja iskreno kod Luče iskreno nisam video tu tako lošu igru koju pominjete. Bukvalno je na celom turniru propustio možda 3 šuta koje je mogao da uzme. 

Na dušu mu idu oni skokovi Klavera ali pored takvog raspada cele ekipe nije fer to samo njemu pripisivati. 

Pri čemu je u prvom 1/2 imao već 7 poena i ako se ne varam 100% sa penala. 

Elem, mislim da će biti u fulu nabrijan i ne brinem za njega, svoj doprinos će sigurno dati 😉

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, NMX said:

Ne znam za vas ali imam neverovatnu (pozitivnu) tremu danas i očekujem vrhunsko izdanje naših.

 

 

A ja bas razmisljam kako sam kivan sto su nam ukrali uzitak pred danasnju tekmu posle onakvog izdanja. I sad, umesto da se maksimalno lozimo, mi je nekako docekujemo sa zebnjom, kako cemo izgledati, dal cemo se ponovo raspasti, itd. Don't get me wrong, ja i dalje verujem u njih i maksimalno ih podrzavam, ali neki crv sumnje ne moze da se ne uvuce nakon onako bledog izdanja.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da, čak i kad nisi vezan za rezultat zanimljivo je videti kako ekipe koje su delovale kao mašina reaguju na ovakav šamar. 

 

Neki se koriguju i vrate brzo na kolosek a drugi, izbačeni iz krhke zone komfora, se dodatno unervoze i potpuno raspadnu. Sreća naša pa imamo popravni, nije ona utakmica bila eliminaciona.

 

A ja od pola dva na sastancima.:smiley12:

Link to comment
Share on other sites

Po meni najvise zavisi od djordjevica. U nebitnim utakmicama nije uspeo da pronadje nikakvu ulogu guduricu, lucicu,  bobiju, pa ni micicu koji ipak ima opravdanje za uglavnom lose igre na ovom prvenstvu pa se osecaju potpuno nekomforno. Glupira se sa jokicem na 4 i sa raduljicom. Ne vidim nikakav benefit toga. Mnogo gresaka u vodjenju i cim smo prvi put naisli na tvrdo izgubili smo. Ovaj poraz nije strasan, jos se sve to da ispraviti. Ali pre svih sale ce morati mnogo bolje. Sale je uvek bio sklon tome da ima ljubimce i povlascene. Sad ce biti prinudjen da se osloni na njih jer mi je malo verovatno da ce neko od pobrojanih proigrati

Edited by Nate
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Sprivel said:

Samo da nadjes gde sam ja napisao da si upravo ti to rekao i vodim te na olimpijske igre dogodine.

 

to ti kažem, šetamo se protiv argentinaca. kažem ja sad i ovde...

to što je neko pre mene ovih dana, na svoju ruku izjaljivao da ćemo šta i kako...  to stvarno nije moj problem i ne vidim razlog da se na moj komentar o današnjem demoloiranju Argentine, nakačiš sa nekom pošalicom:

 

12 minutes ago, Sprivel said:

Pa bilo je da cemo i spance peske. Al ne moze se na Skariola bez aduta u rukama.


#OcemoKarte

 

to vidi s momcima koji su se puvali i neosnovano qrč... pred utakmicu sa uvek neugodnim Špancima   :whistling:

 

 

 

ako se obrukamo (da poraz od ovakve argentine je brukanje klasično) protiv Argentine danas imaš svo pravo ovog sveta da me citiraš, jašeš, nabijaš na nos i šta sve ide u tom slučaju.

Edited by Stondisha
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, 34Barkley said:

@Princeton, pričao je detaljno Sale o tome nakon prošle utakmice. Spavali su po šest sati, drndanja po busevima od po sat i po uz sve ostalo, a onda su dobili termin za trening odmah nakon dolaska i ručka.

 

Sad valjda isto nisu mogli da dobiju termin u toj hali gde se igra pa su odlučili da ne drže trening nego da se odmore i pripreme za meč.

 

Nije opravdanje, ali jeste razjebavanje koncepcije i ritma. Naravno, sami su sebe zeznuli što su produžili put po Kini.

 

Propustio sam taj dio da se Sale licno zalio na putovanje u drugi grad i na logistiku. Duzina puta nije neki problem, to je mozda akumulirano 2-3hrs duze nego da se islo u Wuhan-Peking-Sangaj. Jedino da nasi nisu unaprijed rezervisali prvo mjesto u grupi i sve isplanirali po tom plan.

 

Nista.. da se nadamo da ce nam dodatni odmor vise goditi nego treniranje. Uz dodatno skautiranje Argentine, mozda ispadne sve odlicno.

 

 

Edit: Argentina realno nema kvalitet da nas iznenadi. Meni licno pobjeda ne dolazi u pitanje, hocu samo da vidim dobru igru, bolji drugi unit, da neki igraci pronadju ritam za semis. Ako sve prodje po planu, komforna pobjeda od 15-20 poena je realna.

Edited by Princeton
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • Manu locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...