Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

Ja kolko se razumijem u italijanski gore piše"kome đoka od Srbije"?

Naš čuveni 4 na 5 napad u kome Birča stoji u ćošku, deluje nezainteresovano i unosi nelagodu, nervozu i konačno paniku u protivničku odbranu. Egzekucija koja sledi je rutinska, nad slomljenim protivnikom [emoji16]

Saletov pure mind game.

Sent from my SM-N950F using...

  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Ne sam Safete said:

Šta je Meče, ćutimo kad Radule izdominira?

Nema potrebe za ovakvim upisima da se opet ponavlja prica iznova i iznova.Sada treba da sacekamo sledecu utakmicu gde ce Raduljica da bude ocajan i sta sada treba Mek da napise:''raduljica je opet ocajan

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nije NZ nesto, ali 88 poena bez Bogija, Bjelice, Lucica i Raduljice je ipak fantasticno. Veoma efikasna, ali i prelijepa igra, sa pregrst finih dodavanja, kretnji, ma svaka cast majstori.

 

Volio bih da vidim Jokica poenterski agresivnijeg malo. Kada bude napadao kos sa ciljem da zavrsi, proci ce mu i oni odlicni pokusaji za asistencije. Bilo bi fino viditi i da Jovic/Micic vise koriste Jokica na vrhu kapice za hand-off, a ne da cekaju samo on-ball screen. Otvorilo bi se vise prostora kroz sredinu, ukljucili bi Jokica ranije u napad, a to je uvijek dobro :)

 

 

Bobi je dosao do svog poenterskog ucinka, ali i dalje pozicioni napad izgleda isuvise pasivno. Cini mi se da ga mozemo bolje koristiti, nego da zavrsava jednorucni fade-away. Malo aktivnije off-ball kretnje, brze lopta da ide itd. Odbrana mu je za to na nivou, vec sad to izgleda puno bolje, ispomaganje, rotiranje, i skok, svaka cast Bobiju.

 

Ostali odradili besprekorno svoje zadatke, bravo.

 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

  • Manu locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...