Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

Penu ne fali puno napretka u sutu i fizici da upadne u 12. Slusaj me sta ti kazem. Jedini ako ga povreda nije toliko unazadila.

 

Ako gledamo hipoteticki ko bi mogao iznenaditi nisam jos digao ruke od Radanova, a iz Zvezde treba pratiti Paunovica i Popovica, cak i Uskokovica. Ali to je na dugom stapu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ma, ko zna ko sve moze da ispadne igrac. Mi smo ti jedna luda kosarkaska nacija. Proslog leta smo kukali - sta posle Tea? Kandidata nije bilo na vidiku. Spremali smo se na eru bez krstenog pleja. Kad, eto, Micic odigra sezonu zivota. Sa nepunih 25 godina! Naravno, jedan je Teo, ali bi mnoge jake reprezentacije kukale za Micicem. On tek i treba da se dokaze u nacionalnom dresu, ali vreme radi za njega. Zato je naslednik, tek treba da postane vladar. Ma, ovde ima nesto u vodi sto nas cini kosarkaskim genijalcima. 

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, pepe sancez said:

Penu ne fali puno napretka u sutu i fizici da upadne u 12. Slusaj me sta ti kazem. Jedini ako ga povreda nije toliko unazadila.

 

 

kada sam gledao onih par tekmi u prozorima, penov ball handling je bio takav da mi je ntilikina izgledao kao chris paul u tom segmentu 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, ChrisJudd said:

Tri potencijalno neizvesne utakmice (Španija,SF i F) će po 35 minuta igrati Bogdan,Beli i Jokić. Vasa i Jović ukupno 40, preostalih 55 će podeliti Lučić, Gudurić i Milutinov. Gagi bi da je ostao zdrav u ovim utakmicama dobio oko 5 minuta. Da li bi sa  Teom u rotaciji bili 20% jači ili 20% slabiji veliko je pitanje. Tako da što se same reprezentacije tiče nije se mnogo promenila snaga i šansa za medalje. Naravno, velika tuga zbog samih momaka kakvi su Teo i Gagi što nisu u Kini. Motiv više za ostale da im obezbede karte za Tokio.

 

Ovo je bila idealna sansa da se napadnu Ameri. Sa te strane smo prilicno poremeceni imo. 

Link to comment
Share on other sites

Ball handling još i nekako, al' dečko je verovatno najgori šuter na svojoj poziciji u Evropi, a ne ume ni na druge načine da proturi loptu kroz obruč. Krvav rad je pred njim da bi bio za 12 reprezentacije, a nisam baš ubeđen da ima radnu etiku da toliko napreduje.

Edited by Guru
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Edit: Iz generacije '96 nema igraca vrednog pomena, iz '97 Vanji i dalje fali snage za neku ozbiljniju pricu ali treba racunati na njega. Peno mozda jeste drugo ime te generacije trenutno ali sam mnogo blizi Guruovom misljenju nego pepeovom, pretpostavljam da ga vise pamti po utakmicama iz mladjih selekcija (a bilo ih je odlicnih) kada je obecavao mnogo.

 

Od mladjih igraca, zao mi je samo sto Borisa nije dobio sansu bar da prodje pripreme i bori se sa Bircom za mesto druge cetvorke. Iako Borisa ima ogroman plafon, razumem Saletov rezon sa Bircom. Mnogo pouzdanije moze da odigra odbranu, svestan je kada je potrebno napraviti faul umesto saigraca i slicne male stvari. Uz to sto je naravno upoznat sa kretnjama i funkcionisanjem reprezentacije kao celine.

 

Edited by Manu
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Manu locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...