Jump to content

Mladje kategorije


laki pepe

Recommended Posts

Ko da da ostavke? Prvo treba to da uradi Igor "puca mi qrac' Rakočevic koji je  gurao ove "trenere"pa poslr.svako od njih redom

 Medjutim ovo je Srbija 2019 sad se.u KSS pita komesaraka mara pa ako su dokazani članovi ili barem otvoreni simpatizeri nema brige za njih. Sve se radi preko veze i kombinacije kao da je u pitanju fudbal.

Link to comment
Share on other sites

Imamo nekoliko pomočnih trenera u NKAA i ženskoj NKAA ligi, istu ulogu bi mogli imati u našim mladim reprezentativnim selekcijama. Obostrana korist, oni bi na licu mesta mogli pratiti evropske talente kojima je koledž opcija, a naša reprezentativna struka bi se malo osvežila.  

Link to comment
Share on other sites

Zna da igra. Školovan igrač. E sad da li će još porasti, ako ne, da li može promeniti poziciju i igrati nisko krilo u seniorskoj košarci. Uz 5-6 cm više biće solidna četvorka u evropskim okvirima. U suprotnom očekuje ga mukotrpan rad da popravi telo i fizikalije da bi se nadao karijeru na trojci.

Link to comment
Share on other sites

Građom itekako podseća na Isaiah Astin-a ili Jonathan Jeanne-a, stim što je on još u ranoj fazi puberteta. Nadajmo se da za razliku od njih ne boluje od Marfanovog sindroma. Inaće ima raspon ruku od 231 cm.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, pepe sancez said:

Vjerujem da je nekad neko bio slican, ja nisam vidio ni cuo dijete sa 15 godina da ima 218, da izgleda kao pauk, cak i da je solidno pokretljivo.

Baš me zanima koliko će još da raste. Inače, ne izgleda mi kao lik koji će moći da nabaci kilažu, to može biti problem u budućnosti. Mada šta ga znaš, dečko ima samo 15 godina

Link to comment
Share on other sites

 

Quote

 

Krstić direktor mlađih kategorija Srbije

 

Nenad Krstić, dugogodišnji reprezentativac i osvajač srebrnih medalja na Svetskom prvenstvu 2014. i Evropskom prvenstvu 2009. posle pet godina vraća se u državni tim. Ovoga puta, kao direktor mlađih reprezentativnih selekcija.

Krstić će na novoj poziciji iskustvo stečeno tokom sjajne karijere u kojoj prošao put od Mašinca, preko Partizana do NBA lige, potom i još dva velika evropska kluba CSKA i Efesa, doneti u tim KS Srbije. Od podjednake važnosti svakako će biti i mnogobrojni kontakti koje ima širom planete, pre svega u NBA ligi.

Nekadašnji reprezentativac svestan je specifičnosti pozicije na kojoj se nalazi, odnosno činjenice da se u mlađim selekcijama uspeh meri ne samo medaljama, već daleko više brojem igrača u selekciji koji stasaju za seniorski tim. Bio je svedok i brojnih uspeha svojih saigrača poput generacija Teodosića, Raduljice, Mačvana…

U KSS dolazi sa izraženom željom da i na organizacionim pozicijama bude uspešan kao i tokom igračke karijere.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Rakocevic jeste kiksao sa rezultatima ove godine, ali je uradio mnogo bitnije  stvari od medalje, vrbovao je dosta  talenta van Srbije sto nam je dosta povecalo bazu, koja je glavni preduslov za dobru seniorsku buducnost. Poslije ko zna koliko godina uzeli smo Crnogorcima njihovog najveceg talenta u 2005 godistu, pobrali smo sve sto valja u 2003 u RS. Pobrali sve sto valja u 2004 god. Okrenuli situaciju sa Vukcevice, koji je odrastao u Grčkoj i vidse je bio vezan za njih nego za nas. Doveli smo i neke igrače van Srbije u 2002 god itd. Nakic je veoma blizu nas itd...

 

Mnogo je vazno da Krstic ne napravi korak unazad na ovom polju.

Edited by Bojdo
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...