Jump to content

Donacije


Recommended Posts

Dragi forumasi,

 

S obzirom da je bilo puno upita o mogucnostima donacija obavestavamo vas da je od sada to moguce uraditi na sledece nacine:

  1. Uplatom preko paypal-a - uplatu mozete poslati na mail [email protected] (i obavestite nas porukom)
  2. Uplatom na racun - kontaktirajte ovaj nalog kako bi vam poslali aktuelni broj racuna

 

Ukoliko imate jos predloga za donacije posaljite poruku ovom nalogu. 

 

Trenutna situacija:

Privremeno smo pokriveni donacijom u vidu hostinga ali sva je prilika da ce nam trebati nesto jace i to vrlo brzo (da ne kazemo da smo iznenadjeni ovako velikim odzivom i visokom aktivnoscu clanova). Takodje, admin & mod tim je pokrio inicijalni trosak licence za software foruma, koji ce se obnavljati na svakih 6 meseci. 

 

Imajuci to sve na umu, bice nam potrebna sredstva da pokrijemo troskove i bicemo izuzetno zahvalni i za najmanje donacije! 

 

Pozdrav,

Vox92.net

  • Like 35
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

Postovani forumasi,

 

Danas smo obnovili licencu za forum, a kao sto znate pre nekih 3-4 meseca smo sredili i hosting. Sve ovo je bilo moguce zahvaljujuci vasim donacijama na cemu vam se jos jednom zahvaljujemo!

 

Rekao sam da cu izaci sa nekim detaljima pa evo ono sto je najvaznije - prikupljena sredstva su dovoljna da, ukoliko nema nikakvih promena cena i neplaniranih troskova, budemo pokriveni za narednih barem godinu dana (za hosting i licencu).

 

Imamo nesto vise od toga u budzetu, pa smo planirali da napravimo neke kozmeticke promene a mozda da omogucimo i neke dodatne funckionalnosti. Pazljivo cemo raspolagati tim budzetom kako bi uvek bili sigurni da mozemo da izguramo narednih godinu dana. 😉 

 

O svim novinama obavesticemo vas blagovremeno! 

 

Uzdravlje!

  • Like 17
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...