Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije


Kurc Emuchelo

Recommended Posts

Apropo rasprave o tome da li se američki sportisti dopinguju, ili se ne dopinguju i o tome koliko grešim evo šta kaže Vanja Grbić, možda je i on neozbiljan, a možda i on greši. Kačim ovo zbog bana koji je čovek dobio, jer ih je žargonski nazvao "narkomanima". 

 

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1258051/Vanja-Grbic-o-suspenziji-Rusije-WADA-doping-dvostruki-arsini-Amerikanci-najnovije.html

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, laki pepe said:

Hit mi je ovo .urcenje sa tamama bivsi igraci :lol_2:

 

Meni je veći hit da je neko označio (i trigerovao mene) košarkaše po nacionalnoj pripadnosti umesto po državljanstvu.

SRBI u NBA  kakav je to neprimereni ulazak u intimu profesionalnog košarkaša da se mora odredjivati po nacionalnoj pripadnosti.  da ne duljim sa negativnim iskustvima koje sam ja LIČNO imao pri tom odredjivanju nacionalne pripadnosti po nekim merilima opšte prihvaćenim od jednog dela društva koji drži do tako nekih retrogardnih stvari i da se zbog istog tog dela društva iako sam državljanin ove teritorije koja se lažno predstavlja kao država republičkog uredjenja u raznim izjašnjavanjima, popisima ili tako nekim mestima gde traže da se nacionalno odrediš, ja se uvek izjasnim kao Jugosloven,  više puta sam sa određenim privilegovanim sojem društva, koje vezujemo za ratna huškanja, skupe Audi automobile, državne subvencije za plaćanje poreza i doprinosa i doplatne markice u pošti,  imao rasprave na ovu istu temu koje su se završavale prebacivanjem lopte u dvorište moga dede i pradede i "opanjkavanje" njih što su pre 100 godina radili to i to  i "sramoćenje" mene što ne radim iste stvari  koje su oni radili i zbog kojih se sad oni u grobu okreću metodom deWalt, tip: bušilica Snaga: 1000w

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Stoned Laki21 said:

SRBI u NBA  kakav je to neprimereni ulazak u intimu profesionalnog košarkaša...

 

Predmet teme nije ozbiljna priča o košarkašima iz Srbije u NBA, nego kolekcija najblesavijih naslova iz naših medija, koji su uglavnom obojeni megalomanijom i etnonacionalizmom, tako da je naslov teme zapravo ironičan.

 

Mada sve to pomalo gubi na efektu kad mora da se objašnjava.

  • Like 8
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

Ok sve Zevse, samo sam ja ovaj prvi post protumacio kao "hajde da sacekamo da vidimo sta je istina, jer nista zvanicno jos nema osim tabloidnih naslova". Mislim, napisano je u trenutku dok nije bilo nikakvih dodatnih informacija. Teoretski, ne bi bio prvi slucaj da su optuzbe neistinite.

 

Ne mislim da je mislio bas tako kako ti je zvucalo.

 

(Sad da ne bude da ja nesto branim Gurovica, vec cisto advokatisem za kolegu)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kako bi onda objasnio - 

Quote

Mnogi danas vrlo vesto koriste drustvene tendencije zarad licne koristi. Veci problem od Gurovica ovde je sto mi nemamo institucije pa se bavimo tudjom intimom. 

 

 

Proklete drustvene tendencije koje nam zabranjuju da lemamo zene na miru u svoja cetiri zida. Meni je post skroz odvratan.

Edited by threepwood
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...