Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije


Kurc Emuchelo

Recommended Posts

4 hours ago, AgroUrban said:

 

Nešo, ne računajući Lakija, poništio te onaj momak ivan9, ne argumentima, nego doktorskom disertacijom o štetnom uticaju Nešinog sina, da nisi znao gde je levo, nije te posle bilo 2 dana koliko ti je čovek razbio deluziju.

 

kojim argumetima? statistikom posle sest utakmica? nekom nedokazanom naprednom statistikom?  ponistio me sa 45,3298% kad je on u igri a kad nije onda je 56,3298%? pa da tito bi bio ponosan na to vidjenje i procente. naravno da me je bilo, odgovrio sam odmah. koliko ja vidim on meni nema sta da odgovori na primer utakmice sa makabijem gde on ima neki ogroman minus a sam sa dobricem nas je vratio u mec i doneo sut za pobedu? ja imam oci, nikakvi procenti i napredna statistika tu ne pomaze. 

i jel to statistika sa synergy-ja? jel to ona statistika zbog koje je godinu dana ismevan tomic kad je govorio da nema boljeg domaceg od filipa? sad je ta statistika validna? o cemu pricamo? kakva doktorska disertacija? covek nema odgovore na moje argumente tipa ta utakmica sa makabijem i on je mene ponistio?!

i tu statistiku moze da izvuce za 90% igraca bilo kog tima kad je u losoj formi kao mi na pocetku sezone. ajde nek izvuce statistiku iz po i najbitnijih utakmica u celoj prosloj sezoni. 

sto se tice lakija vec sam rekao moze da odgovori na moj odgovor u vezi njegovog klipa sa barsom, a moze i oniih 60 forumsa sto su dali +. ja mogu da mu, sto bi dulence rekao, demistifikujem svaki klip.

 

2 hours ago, Swift Pancakez said:

nesa je naravno porazen argumentima toliko da bi i samom nebojsi bilo neprijatno

 

kojim argumetima? daj primer? samo nemoj nedokazanu naprednu statistiku i timski +-? 

nesa naravno nije porazen argumentima, vec upravo suprotno pa je zato i banovan jer je to bilo jedino resenje. 

a nesa moze da ugasi sve pljuvace samo jednom utakmicom iz prosle sezone, svaki put kad neko krene da pljuje. ali svaki put, iznova i iznova.

i to ne naprednom +- i nekim procentima vec celom utakmicom i konkretnim dokazima. 

 

11 hours ago, Knipex said:

:Hail::18::bravo:

 

 

:krstipd4:

 

sta je smesno? to je cinjenica.

zasto se krstis? evo uini je postavio pitanje koje ti i ja postavljam? znaci sad kad god mi neko stavi smajli na post ja mogu da ga prijavim za stalkovanje? i tebi kao moderatoru je smesno i ti se krstis?

 

i dalje cekam objasnjenje zasto sam banovan.

Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, ИEsA IlIC said:

i dalje cekam objasnjenje zasto sam banovan.

 

"Ко не зна, а не зна да не зна - опасан је
- избегавајте га!

Ко не зна, а зна да не зна - дете је
- научите га!

Ко зна, а не зна да зна - спава
- пробудите га!
Ко зна и зна да зна - мудар је
- следите га!"

 

Конфучије

 

Najpre smo mislil ida si u ovoj kategoriji, ali izgleda da si ipak u ovoj drugoj

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Swift Pancakez said:

nesa je naravno porazen argumentima toliko da bi i samom nebojsi bilo neprijatno

 

ipak, moram da ukazem na jednu nepravdu ovde

a to je, da je jednom kolegi moderatoru dozvoljeno isto takvo lupetanje gluposti bez ikakve potpore u cinjenicama

i taj kolega je isto tako porazen argumentima i ogoljen do koske vise puta

ne da nije dobio ban, nego su ga dobijali oni koji su dovoljno naivni da u takvu raspravu udju, a njemu je dozvoljeno da lupeta uz "kolega moze da brani svoj stav kako god mu se digne, jer realnost nije briga na koju se on obzire"

 

prilicno licemerno, i jedna od vecih gluposti ovde u poslednje vreme(a konkurencija je zestoka)

 

Opet ti o tome? Kolega moderator nije pricao dodatno na tu temu jer ne voli da razgovara sa ljudima koji su ocigledno subjektivni i ostrasceni.

 

Sto se argumenata tice, i ovi sto se okupljaju u fejsbuk grupi ravna zemlja misle da imaju argumente da je zemlja ravna ploca i zale "globusare" jer su glupi kao tocilo.

 

Licno mi taj mentalitet copora nikad nije bio prijemciv, a copor je uvek u pravu jbg.

 

Iako se desilo tacno ono sto sam rekao da ce se desiti - kada skupo placena pojacanja odigraju dobro, Junior tu ne smeta ni najmanje, a i minutaza mu pada pa nece ni da stigne da napravi dovoljno stete za vreme provedeno na parketu.

 

Vrlo je jednostavno, zao mi je sto oni koji gledaju kosarku godinama zapravo ne vide sustinski te stvari koje su nekim drugima vrlo jasne odmah.

Link to comment
Share on other sites

Filip Covic je prosecni ABA ligaski plej. Ne zasluzuje da igra Evroligu svakako, ali ono sto se pise o njemu je smesno. Bolji je recimo od Stefana Pota, kog su neki prizeljkivali, cisto poredjenja radi.

 

I inace u ABA ligi nema puno srpskih plejmejkera na prste jedne ruke da ih izbrojis.

 

Sad, da li je konceptualno bolji za tim Pot ili recimo Radanov je potpuno druga prica.

Edited by McLeod
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, ИEsA IlIC said:

ali jbt konfucije! konfucije je opravdanje bana?! nema sta argumentovano.

jel realno ovo? 

 

 

Nisam ti ja ni opravdavao ban... ja sam samo reagovao na to da ti i dalje ne znas zasto si banovan. 

 

Opusti se, mozes da teras svoju pricu, svako ima svoje misljenje, samo budi malo umeren, i postuj pravila foruma. I treba da postoji suprotno misljenje. 

 

Jasno ti je da vox populi pokazuje da ima vise onih koji misle da to sto ti zagovaras nije realna situacija. To ne znaci da to sto vecina kaze i jeste zaista tako, mozda ces ti na kraju biti "pobednik", ko zna sta nam kraj sezone donosi...

 

Uostalom,

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

kojim argumetima? statistikom posle sest utakmica?

 

Šest utakmica i nije tako mali uzorak, a pritom je Laki u klipove stavljao i kumulativnu statistiku na nivou sezone, odnosno EL + ABA.

 

nekom nedokazanom naprednom statistikom?

 

Ako su tebi ofanzivni rejting, defanzivni rejting, eDiff, +/- , PER, TS%, eFG%, TOV% nedokazana napredna statistika, možeš li da navedeš šta je to dokazana napredna statistika? 

 

koliko ja vidim on meni nema sta da odgovori na primer utakmice sa makabijem gde on ima neki ogroman minus a sam sa dobricem nas je vratio u mec i doneo sut za pobedu?

 

Naravno da ima minus i protiv Makabija, jer ti minuti na kojima uporno insistiraš nisu jedini koje je odigrao na toj utakmici - to je sekvenca od 9 minuta četvrte četvrtine, a on je na tom meču odigrao 18 i po minuta. Ako ti 6 i više utakmica nije relevantan uzorak, ne vidim kako to 9 minuta jedne utakmice može da bude relevantno.

 

ja imam oci, nikakvi procenti i napredna statistika tu ne pomaze.

 

 I šta ti kažu oči? Jel' smatraš da Filip ima kvalitet da igra u evroligaškoj Zvezdi? Ako je odgovor pozitivan, možeš li da navedeš koji su to konkretno kvaliteti? Kako bi ga ocenio kao napadača, kako kao defanzivca? Kakav je njegov generalni uticaj na našu igru ove sezone? 

 

i jel to statistika sa synergy-ja? jel to ona statistika zbog koje je godinu dana ismevan tomic kad je govorio da nema boljeg domaceg od filipa? sad je ta statistika validna? o cemu pricamo? kakva doktorska disertacija?

 

To nije statistika sa Sinerdzija, zapravo je potpuno druga stvar. Statistika sa Sinerdzija je razvrstana po play type-ovima, tipa pick and roll (ball handler i roll man), izolacije, tranzicija, off screen itd. a onda recimo i po tipovima šuta (catch and shoot, off the dribble), pa šutevi sa mid range-a, short range-a, oko obruča... Svašta nešto, al' ne ovo što si ti nevešto pokušao da povežeš.

 

i tu statistiku moze da izvuce za 90% igraca bilo kog tima kad je u losoj formi kao mi na pocetku sezone.

 

Osim što ne može, pošto Filip trenutno u EL postavlja istorijski negativne brojke. Ima najgori ofanzivni rejting, najgori eDiff, najgori PER, najgori TOV%, drugi najgori TS%, drugi najgori eFG%, treći najgori +/- po utakmici... Ti izvoli nađi još nekog igrača koji je u ovoliko kategorija najgori, ili među najgorima u EL, po ovoj tvojoj teoriji ih sigurno ima, pošto recimo Valensija i Alba imaju gori skor od nas, a Zenit, Olimpijakos i Fener isti.

Edited by BarryWhite
  • Like 11
  • Thanks 6
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, MetalHead said:

 

Imas temu u PDF-u Obavestenja (izadji malo sa kosarke 🙂 ). Testiramo Google reklame. 

Da, ove su bas smesne, kao fora prave neki blend nekih forumskih linkova i pravih reklama. 

 

Kako vrasimo preraspodelu dobijenih novcanih sredstava? 

 

 

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Jonnhy Clash said:

Ja se ne drogiram i slabo pijem. Jel mogu da dobijem nagradu u drugacijem procentu?

 

Ne može. 

 

Duci Simonović ne odobrava kurave jer su produkt kapitalističkog, izrabljivačkog i potlačenog društva. Plus piju koka kolu.

  • Like 2
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...