Jump to content

Sportski komentatori, novinari i mediji


Recommended Posts

23 hours ago, Mairosu said:

sreća pa sam još pre par godina pobrisao sve statuse sa mreža što sam sharovao oko Teodosića, ihaj al bi tu bilo materijala. kolekcija da se napravi. možda je ostao još neki doduše, pogotovo labilni periodi eurobasket 2011 i zvezda-cska serija 2016.

 

Izbrisi statuse i sa myspace-a, nikad se ne zna sta moze da izadje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pretpostavljam da je bio Igor Tadić a ne mutavi Vujčin, on je portparol KKCZ.

 

Kakve to ima veze i Boskovic radi na Al Dzaziri a za vreme utakmica KK CZ je zvanicni spiker ili kako se vec zove lice koji prica ko je usao/izasao, dobio l.gresku.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Chaos Is Me said:

Pretpostavljam da je bio Igor Tadić a ne mutavi Vujčin, on je portparol KKCZ.


Bio Bole portparol FKCZ i čitao vesti na 92jci sve u 16 svojevremeno :D Isto kao što je Tadija bio spiker Zvezde pre Boleta i komentarisao na Areni. Fleksibilno ti je sve to.

Link to comment
Share on other sites

@Mairosu   i bilo ko drugi ko zna nekoga sa tupave ARENE SPORT:


može li da se prenese sugestija, da kad rade prenosi NBA, kad ide sad ovi IN Memoriam i ostali snimci i prenosi utakmica drugih,  da usklade svoj logo sa grafikom prenosa, a ne da nagadjamo kad je prenos NBA kakve brojke gledamo i zašto, sad ovo s Kobijem bukvalo se vidi samo Kobi ARENA SPORT1 , a šta gledamo i zašto...    neka ga mrdaju levo-desno, gore-dole, da vidimo da pročitamo jebenu grafiku koju nam prikazuju.  baš bode oči koliko su retardirani.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

https://www.theringer.com/2020/1/30/21114784/book-of-basketball-2-0-kobe-bryant-jalen-rose-bill-simmons-hoops-grantland-basketball-hour-feb-2015

 

In 2015, Kobe Bryant joined Bill Simmons and Jalen Rose on The Grantland Basketball Hour to discuss the tail end of his NBA career, his partnership with Shaquille O’Neal, the state of basketball in 2015, and his upcoming basketball documentary, Muse.

Watch the video here.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, nemanjau5 said:

Bilo bi lijepo da Milos, Ivan (on ono bjese Kobe fan to the fullest) i ako je potrebno jos neko prodju kroz Kobijevu karijeru, podsjete na neke trenutke i ispricaju par zanimljivih prica da ostane u amanet.

 

pa bio je u obruču kobe special neki dan. imaš i na yt. 

Link to comment
Share on other sites

On 1/24/2020 at 8:04 PM, Grunf said:

 

@Mairosu odlicno gostovanje i prolaz ligom.

mala  ispravka za jednog od mojih ljubimaca , kajrija :classic_biggrin: , da njega prethodne ekipe u kojima je igrao nisu terale vec upravo suprotno hteli su po svaku cenu da ga zadrze a on je hteo leba preko pogace . a da je dijabola to se ne moze poreci. :classic_laugh:

sto se tice doncica i poredjenja sa drugim igracima iz istorije tog uzrasta na prvo mesto iznad njega bih stavio medzika koji je odmah prve sezone igrajuci sa 21 godinom uzeo titulu sa lejkersima i bio mvp finlne serije i uz karima najbolji igrac te sezone a s obzirom da je imao loptu u rukama mozda i glavni igrac. inace slazem se da ih nema puno boljih u tim godinama ali delom i jer su igraci kroz istoriju zbog pravila drafta  kasnije ulazili u ligu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...