Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

Ne bi on bio peti plej.Tacnije ne bi svi oni delili minutazu na 1 kao sto predstavljate.Ne karikirajte radi efekta.

 

Vec sad se krpe greske u selekciji,umesto Ivanovica je trebao drugi tip igraca ili ajde mozda Markovic da ode zbog svoje eventualne unapredjenije verzije ali to je tesko naci.Na mestu Holanda je isto trebao igrac drugacijih karakteristika.

Tu rupu popunjavaju Jovicevim dolaskom plus sto se neki cekaju da proigraju,neki da se izlece...

Dobriceva povreda je sigurno drasticno uticala na transfer ako se desi.

Dakle Jovic in pa se igra sa dva pleja jer drugog beka nemamo... Jasno?Nece oni svi deliti minute na 1,bice mnogi zajedno na terenu.

Na kraju krajeva mesecima vec govorimo da drugog beka nema,Dobric ili Holand ili Lazic na toj poziciji su mnogo gori od neke kombinacije Jovic Ivanovic na terenu.

 

Ako neko nije shvatio,naravno da ne mislim da je trebalo ovako,naravno da ne treba da se dodje u situaciju da imamo viskove i besmislene igrace u timu.Ali sada treba reagovati a treba i znati da su nama mogucnosti dno EL.Nama je opet kao i prosle sezone barem pola rostera igraci koje niko nece u El Ek,Markovica niko uopste nije hteo prosle sezone,trebao je bese da zavrsi u nekom Ita timcicu pa je i to propalo.Slicno sada i sa Jovicem izgleda.Cak su nam i neki nosioci zapravo stranci treceg reda u EL pa je opet Luka Hakeem licno za ostale nase centre.I ono malo para sto smo imali bice da smo potrosili neplanski pa je sada daj sta das,i treba probati.

Edited by UDresuKvinsiMilera
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

On 8/30/2022 at 11:11 AM, Plant said:

Samo zbog ovog stava mu treba dati sansu. Da ne govorimo o tome koliko bi nam znacio 10,15 min u iole dobroj formi.

I to narocito protiv ovih sto mu u Decembru nude ugovor ... takve glave se zlatom placaju ( videti pod Kalina )

 

 Ajd' da quotujem samog sebe ... Stefan Jovic o odbijanju ponude naprdnih milionera 

Edited by Plant
Link to comment
Share on other sites

Vrlo nepopularno razmisljanje na forumu, ali meni se svidja kompozicija ekipe. 

Ukoliko dodje Jovic, kao ciste plejeve imamo njega i Pefija uz Adamsa i Dzonija koji komotno mogu da odigraju na dvojci (Adamsu bi cak to mozda i bilo potrebno, bar dok se ne adaptira na uslove EL i ABA kosarke), a uz to na dvojci imamo i Nedovica. 
Na 2/3 imamo Dobrica, Lazica, Holanda i Lazarevica, u teoriji su to dva dobra defanzivca i dva prangijasa, ali ova pozicija ujedno i najvise brine jer deluje da Lazic ne moze/ne ume da odigra dobro pod trenerom koji se ne zove Dejan Radonjic, Dobric je super samo da ne izlazi iz kalupa onog sto zna, a cesto iz nekog razloga izlazi, a Holand i dalje nije pronasao svoju ulogu u ekipi. 
Na 4/5 smo sasvim solidno pokriveni imajuci u vidu proslu sezonu, a cak i u EL okvirima gledano nije to lose. Bentil, Martin, Petrusev i Mitrovic ce pokupiti najveci broj minuta, a u zavinosti od protivnika i potreba uskakace Ilic i Kuzmic. 

Apsolutno se ne slazem da nam je ekipa 'prenatrpana' pogotovo kad znamo da ce se desavati mnostvo situacija kad cemo odigrati 4 utakmice u 8-9 dana, ili 10 za ceo mesec. Prosle sezone u vecini takvih situacija nam je falilo te svezine pa smo dosta glupo gubili neke utakmice (prvi primer je PAO u Atini, pa Monako kuci posle +20), treba imati sto vise svezine, bice tu i nekih nezeljenih stvari poput povreda, lose forme u odredjenim delovima sezone itd itd. 

Cisto da se razumemo, ne kazem ja da je ovo TOP 8 ekipa ili siguran osvajac ABA, ali isto tako smatram da cemo dobro da se prangijamo s komsijama, a u EL smo cista nepoznanica, zavisicemo od mnogo faktora i ne mislim da smo sigurni fenjerasi - naprotiv, nista izmedju 10. i 14. mesta me ne bi iznenadilo, sve preko toga je vec uspeh (ne i nemoguce) za ovaj sastav, sve ispod toga je blagi neuspeh.

 

Edited by mind.
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Jović je u već spomenutom podkastu naglasio da zadnjih 5 sezona nije imao problema sa ledjima od kada su ga švabe sredile. Onda je naveo nesretne okolnosti pod kojima je zaradio zadnje tri povrede. Kod rupture lista je mogla kost da mu pukne od impakta i to ga je 7 meseci izbacilo iz stroja. Kada je trebao da se vrati na teren, baš pred gostovanje Zvezdi, na pregledu su primetili da ima neku anomaliju na primicaču, pa je nastala ona afera kada je trener Panate izjavio da takva povreda može da dovode u pitanje njegovu karijeru.

Stefan je od zadnje sezone u Bajernu, pa dve u Himkiju i ono malo u Panati u EL napredovao u procentima šuta za tri (40-53-53-50%), doduše na malom broju uzetih šuteva, ali da se u narednim danima ipak obikolite od onih etiketa ''kamenjar'' jer statsi ne lažu.

 

Osnovni problem kod Jovića je što je u zadnje dve sezone odigrao ukupno 12 EL tekmi...a verovatno je zadnji put bio operativan negde sredinom 2021. 

 

Tačnije to će sada biti samo još jedan u nizu naših problema, zajedno sa ranjenim Dobrićem, kartonskim Nedarom, prepariranim Kuzom, fejk Pefijem, nejakim Džonijem, ispuhanim Lazićem i Alisom Holandom.

Lični utisak sa ''medija deja'' je jako kiseo. Jebo dresove, ali svi ozbiljno pogubljeni, neka loša energija...Vlada kao sMarsa da je upravo doleteo, što je i verovatno i razumljivo...i samo nam je falio na kraju i pit-bul sa šajkačom.

Mislim...to nam je što nam je ali ovo sa Jovićem je baš odsustvo zdravog razuma i trunke profesionalnog rezonovanja.

 

Trener da izgura do Sv.Nikole i sve 5.

 

Edited by Wingwalker
  • Like 4
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...