Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

1 hour ago, daba said:

Pa napisao je Markos srećan nam Alimpije a nije Alimpijević mislim tako nešto.

 

E jbg, to je več rebus. Tebi je verovatno bilo jasno da je to Vlada Jovanović ,pošto si odgovor več znao, nama običnim smrtnicima je ipak bilo malo teže 🙂 Mile je konkretno napisao kako i šta

 

Na kraju krajeva, nije toliko ni bitno ko je bio prvi. Svi ovde otprilike znamo ko su ljudi na forumu koji imaju dobre informacije i koji ne lože masu onako bezveze. I hvala im na tome.

 

 

1 hour ago, Bodie said:

Jovanović je popio pedalu u CIBONI. I on sad treba da vodi El tim... 

 

Pa ako čemo iskreno... Vlada je dobro počeo u Ciboni. Posle je došlo do promene vodstva, koje je na svaki način želelo da postavi svog trenera. Koliko znam, nisu odma uspeli u tome, jer je on bio pod ugovorom koji nije mogao da se raskine tek tako, ali kapiram da mu je u nastavku bilo teže raditi sa upravom koja mu nije bila naklonjena. A to se odrazilo i na rezultatima. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Karakondzula! said:

Kako MaxBet sport saznaje, najozbiljniji kandidat da nasledi Radonjića na klupi Crvene zvezde je Zoran Lukić. Aktuelni selektor reprezentacije Rusije obavio je razgovore sa čelnicima kluba i može se reći da su prve reakcije pozitivne.

taj lik je veci grobar i od kupera

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Dropkick Murphys said:

@Guru

 

Tvoja top 2-3 trenera koja smo mogli dovesti uzimajući u računicu sve faktore? Koji su to treneri za koje smo mogli da se pružimo i best buy u ovom trenutku? 

 

Otkud znam koga smo mogli dovesti, valjda evroligaš može da dovede nekog trenera koji nije ex FMP/početnik... Pedro Martinez, Walter De Raffaele, John Patrick, Maurizio Buscaglia, Joan Plaza - mada nemam pojma ko je od njih dostupan, al' eto oni su mi prvi pali na pamet. Tražio bih defensive minded trenera koji je radio na višem nivou od ABA lige, čija ekipa je igrala i neko evropsko takmičenje, koji je navikao na manji budžet i status underdog-a, ko je uspeo da se duže zadrži u nekom klubu i tamo uspostavi prepoznatljiv sistem. Ne mora naravno sve te uslove da ispuni, al' daj makar neke. 

 

Ako bih se malo više posvetio tom pitanju, prošao bih lepo relevantne evropske lige u poslednjih 3-5 godina, napravio širi spisak potencijalnih kandidata, onda isfiltrirao... Ne mora da bude zvučno ime, samo da ima neku viziju, da mu ekipe imaju identitet, da je skupio neko iskustvo i ostvario nešto u dosadašnjoj karijeri.

 

  • Like 17
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, nunilo said:

Jovanopulos :default_coffee:

Milan Tomić (Serbian: Милaн Томић, Greek: Μίλαν Τόμιτς (Milan Tomits); born July 24, 1973) is a Serbian-Greek[1][2][3] professional basketball coach and former player.

Tomić has spent almost all of his professional playing and coaching career in Greece, after he took Greek nationality, under the name of Milan Giannakopoulos (Greek: Μίλαν Γιαννακόπουλος)

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Evo sad Čoviću nema Deja da mu bude teret u Evroligi, i evo mu šanse da napravi "iskorak". Nama jedino ostaje da se nadamo da to neće biti iskorak u smjeru u koji nas je odveo Alimpije ili Saša O, pa čak ni Tomić sa poimenice vrlo pristojnom timom.

 

Kažu ne može da se dovede dobar strani trener zbog skromnog budžeta, igrača i ostalo. Pa raspali Partizan je doveo Trinkijerija na tim od kojeg je ovaj doselekcijom napravio respektabilnu ekipu. Dakle, dajte nekog dobrog trenera, makar dali preko tih famoznih pola miliona, pa neka on selektuje još tih 4 ili 5 imena koja nam fale da sastavimo tim za iduću sezonu. Svaki Vlada J ili Nenad S i slična imena (uz dužno poštovanje) garantuju prazan Pionir, nezadovoljstvo i haos među navijačima, otkaze koji će nas skupo koštati na kraju ili na sredini sezone.

 

Dajte TRENERA, ne klovna, pa da se borimo do kraja. Navijači neće oprostiti glupiranje koje smo imali 2017. predugo se znamo. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...