Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

1 hour ago, srlepajce said:

Covic sutra na pinku u 09h 😄

 

1 hour ago, Zvezdale said:

Nadam se da ce biti malo jasnije sutra, posto je danas nastala prava konfuzija..

 

ne znam koliko jasnije treba od onoga saopstenja danas?

sutra je nastup za siru javnost, i da opravda one pare koje dobija od vucka za fmp i zvezdu, a koje ne bi bile redovne u slucaju radonjinog ostanka, plus su ga vec prodali za hollinsa i dedu..

 

za tv: ponudili smo radonjicu ugovor na 2 godine i solidan budzet, na njemu je da odluci..

realnost: pre 20 dana bio je postignut usmeni dogovor da ostaju i ra i kalina i da se produzuje hollins, deda se nije ni dovodio u pitanje da ne produzi..

pametnom dosta.

 

Edited by n4l1m
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Sjećaš li se Rum kasato said:

Čovići su iz Kuča ali su se raselili po sjeveru. Radonjići su iz Bjelopavlića. Oni su bili najpoznatija crnogorska porodica, bili su guvernaduri i praktično su dijelili vlast sa dinastijom Petrović. To je bilo tako sve dok Njegoš nije ukinuo titulu guvernadura i protjerao porodicu Radonjić iz Crne Gore. 

Ma da  nisu ipak onda Covic potomci Petrovica Njegosa?

Link to comment
Share on other sites

On 6/27/2022 at 12:35 AM, Edward Louis Severson III said:

spacer.png

Toliko su neki naporni sa ovim Last Dance fazonom, Covic i Dejo osvojili 50 titula, a Jordanu morali napraviti all star petorku da uzme drugi threepeat. Nidje veze.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Dubina Čoviceve fioke ga je dugo štitila. Mogao je da balansira, brkne u oko... Sada, kada je udario na sujetu faraona,vise fioka ne štiti. Te psihopate najvise izbacibi iz takta kada im cacneš tu. Svi ti tirani se najvise ponose svojim "grandioznim" projektima. Ovaj nas sa najvise ushicenja baljezga o bgd na vodi, onom spomeniku.. Orgazam dozivi kada peni o nacionalnom stadionu... Tako na neki nacin on dozivljava i to sto je sada tu najveci trener svih vremena, ON je njega doveo, ON cini sve...

I sada je naisao na prepreku, nesto sto je ON uradio nije ispalo najbolje.

Posledice vidimo. Krajnji epilog vrlo brzo.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, n4l1m said:

najveci deo para ulazi u partizan preko kovacha aka nese rominga vlasnika tehnomanija koji kao jedan od 5 najvecih mafijasa u srbiji uz  gazdu mu vucka,  dobio zadatak da pere prljave pare kroz partizan..

Nemoj tako reko Sarac da su to sve posteni Partizanovci koji daju novac u klub. Bice da Sarac, uz duzno postavanje njemu i cesto ima i bolje informacije od mene, ne zna ni sta se desava sve u nasem klubu posto jedan dan pise jedno ovde a drugi na tviteru neku totalnu kontra pricu, a kamoli sta se desava kod njih gde kaze da su sve Partizanovci i ja mu okacim dokaz da imaju Zvezdasa i upravi(neracunajuci Savica) kao jednog od finansijera i ostane mi duzan za odgovor.

 

Ja i dalje stojim pri svojoj prici da ce biti sve u redu, da nije sve savrseno uzeci u obzir odlaske Davidovca i Holinsa(kojima su isticali ugovori), ali i da cemo imati konkurentan tim i budzet kao i ove sezone(verovatno i nesto veci, al ne zaslugom drzave o cemu cu kad se bude sastavio tim), niti pricam da ce nas iko ugasiti bez neke paranoje u koju se ovde ide u krajnost, samo da se u Partizan daje znacajno vise i to ubraznim rastom u poslednje 3 sezone po principu brze-jace-bolje iako su im rezultati katastrofa, a nama nece da povecaju ni za cent iako osvajamo trofeje i bili smo konkurenti ove sezone u Evroligi i predstavljamo interese srpske kosarke u najvecem rangu takmicenja u Evropi vec 8 sezona.

 

Nije mu on gazda vec su oni kumovi i prijatelji to moram da te ispravim samo.

 

Sada ovi opozicionari osim sto imaju gazdinog potrcka u upravi kao predsednika imaju i njegovog kuma u upravi(potpresednika), koji nikakve veze sa Partizanom nije imao od kad je krenuo ovaj projekat, da budem precizan kao Laki: drzavni projekat.

 

https://kkpartizan.rs/sr/uprava

 

Tik ispod Ostoje po vaznosti u klubu, ja bi rekao i vazniji, cak se to i ne krije, al bezobrazluk ovde od nekih ide do krajnjih granica da se osporava i ono sto i oni ne kriju ni sami.

 

A posto ljudi uglavnom nista ne znaju pa misle da ako oni nista ne znaju da i drugi lupetaju i sve sto pisu da su to neka proizvoljna misljenja, preporucujem svima da ukucaju Nesa Roming na guglu da istraze malo sami(mada ako krenete temeljno, trebace vam bas mnogo vremena da istrazite) a imate ga iznad crno na belo da je "druga po redu" najvaznija figura kosarkaskog kluba Partizan, a i sam Sarac je potvrdio da neki tamo "Partizanovci" (samo ja pricam preciznije) sa drzavno-privatnim firmama (svi mogu naci taj upis njegov posto se svi pozivaju na njega) dodatno finansiraju klub osim zvanicnih drzavnih para.

 

Kada budemo sastavili tim i koncentracija padne na teren, a to je jedino merilo bez obzira na nejednake uslove, onda mi nece padati na pamet da vise pisem o ovim stvarima i nema kukanja kako god bilo, ako osvoje titulu cestitacu prvi, bez obzira na sve.

Edited by 1945
  • Like 3
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

@1945 sto postavi ovaj link sa njihovom upravom, ne mogu da ne prokomentarisem a fulam temu. Jbt, ovo je cjelodnevni shooting bio. Ono "sredite se sutra, slikamo se za sajt". Ostoja napućio usta, koji mu je kurac, Sad vidim da je tu i ovaj Grujić, meni lično zapao za oko kad sam skontao da je Branka Nevistic njegova zena (top voditeljka sa RTS). Ima ovdje kinte, ne treba griješiti dušu.

P.S. Kod nas na sajtu nema uopste opcija da vidim UO ili ja ne vidim.

Edited by Marokanac
Link to comment
Share on other sites

Ne brinite se vi za Čovića, preveslao je mnoge vladare i preživeo i opasnije situacije od ove oko KKCZ, jedini problem je njegova sujeta i to što ne voli da neko bude značajniji u klubu od njega pa kad umisli  da je Dejo opasan po njega on pokušava već drugi put da ga minimizira i pokaže kao nezahvalnika.  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kvin Kuk je kvalitetan igrac koga bi mozda mogli da pokupimo zbog situacije,prosle sezone je nakon zatvorenih svih vrata u NBA dosao u Loko i raspao se,na 16min 5 poena,sut za 3 u VTB 11%(sto je daleko od realnosti)...dobio otkaz tokom sezone.Cekali bi ga verovano nesto duze jer ce sigurno raditi na povratku u NBA ali ako/kad to ne uspe pa i pre treba mozda reagovati.

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Bole Tyson said:

Milenijum tim na dresu i vi izigravate neku cistu pricu

Niti jedan od tih nazovi privatnika ne sme dinar da daje dok to ne aminuje faraon, kako kod vas, tako i kod nas. Milenijum jeste tu, ali da li ima dozvolu da daje pare tek treba da vidimo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Perkos2 said:

Ne brinite se vi za Čovića, preveslao je mnoge vladare i preživeo i opasnije situacije od ove oko KKCZ, jedini problem je njegova sujeta i to što ne voli da neko bude značajniji u klubu od njega pa kad umisli  da je Dejo opasan po njega on pokušava već drugi put da ga minimizira i pokaže kao nezahvalnika.  

to jeste bio slucaj proslog puta ali sada nije, sada ce biti ista prica sa njegove strane, samo ne zbog njegove sujete koja je ogromna vec da bi sacuvao svoju guzicu..

ko sto je nakon cibone hteo da smeni radonju(sto je ruku na srce i bio zasluzio), vucko nije dao, sada je situacija drugacija, ne bi covic srao i kenjao po radonjicu, posto i on zna da samo radonja makar imao i daleko manji budzet moze da ishendluje robiju, ali svakom je svoje dupe najblize, pa ce tako ovaj put kroz njega da govori vucko ono sto je prosli put covic licno zbog svoje sujete pricao, ovaj put kako bi sacuvao svoje dupe..

Edited by n4l1m
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Bole Tyson said:

Milenijum tim na dresu i vi izigravate neku cistu pricu

Niko ne izigrava cistu pricu, nemoj da zamenjujes tezu.

 

Ovde mozes da procitas na svakoj stranici i da se pljuje i Vucic i Covic(i Fmp) i svi do jednog ovde pisemo da dobijamo pare od drzave i zavisimo od iste u velikoj meri, sto niko nikada i nije osporio.

 

Ti meni okaci sad crno na belo kao sto sam ja i ako ima cinjenica, priznacu bez ikakvih problema sve sto nije cisto od strane kkcz. Sto nisam siguran da sam ikada procitao sa druge strane da se normalno prizna nesto, odgovori su uglavnom zamenjivanje teza u stilu tvog "a vi sa tim i tim?" ili se prebaci na los grobarski humor "dobro evo priznajemo samo da vi posteni budete zadovoljni",  mozda cak nijednom nisam naisao na normalan odgovor a pisao dosta puta slicne stvari pa i na Partizanovoj temi.

 

 

Edited by 1945
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...