Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

4 minutes ago, bosMan_jr said:

E ja te taman danas ishvalim, kad sad ovo macevanje sa svima i niko nam ne treba i niko nam ne valja i nek ide Kalina i nek ide Radonjic i nek idu svi. 
 

Не може човек да напише један нормалан пост без цинизма.

Link to comment
Share on other sites

Dok drugi imaju blanko poverenje i cukluse bez da su osvojili ijedan ćoravi trofej prošle sezone, Radonjiću se osvajanje titula podrazumeva iako ne može da dobije garanciju za budžet.

 

Još mu igrači odlaze jedan po jedan... I sad kao treba da dokazuje zvezdaštvo?!? Pa on je svoje zvezdaštvo dokazao sa 15 osvojenih trofeja kao najtrofejniji trener KKCZ, a kroz tu prizmu posmatrano, teško da poznajemo veće zvezdaše od njega.

 

S druge strane, poznajemo i trenere koji su spremni da plešu po zadatim notama i kada nema novca za igrače, sve dok za njih ima selameta i nekakvog interesa. Međutim, Radonjić nije među takvima... Ako nema za igrače, ne treba da ima ni za njega - to je Radonjićev moto.

 

I najnormalnije je da u takvoj situaciji ode, a ne da dodatno opterećuje klimavu kasu kluba.

 

 

 

 

  • Like 32
  • Love 1
  • Thanks 10
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kooineeperk said:

Kajacete se svi vi kada Nebojsa bude opet setao po parketu u junu sledece godine, sav oblepljen konfetama i sa kezom na licu... 😄 Ma ko bio trener i igraci. 😄 

 

 

 

:osvoji kls sa FMP: 

  • Like 2
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, necke said:
4 minutes ago, Kooineeperk said:

Kajacete se svi vi kada Nebojsa bude opet setao po parketu u junu sledece godine, sav oblepljen konfetama i sa kezom na licu... 😄 Ma ko bio trener i igraci. 😄 

 

 

 

:osvoji kls sa FMP: 

 

:jer su se KKCZ i KKP povukli zbog huligana a Mega poslala brdo igraca na NBA workout: 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Webad said:

Dajte Milana Tomica i igrace ispod radara pa da pikamo!

 

Mogu ti reci da se meni bas svidjala kosarka koju smo igrali kod njega. Jis uvjek mi nije jasno sta se desilo u drugoj sezoni i onakvo pucanje. U kakvim smo odnosima ostali sa njim i da li postoji ikakva opcija njegovog povratka ako Radonja stvarno bas bi volio znati.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

9e53ff33f154adff6e374d6c17e27017.gif

 

 

 

Da Milenko Topic preuzme ekipu - ionako je covek osvojio vec jednu titulu vodeci tim samostalno i jos po koju kao asistent. Ima 10-0 ucinak u samostalnom vodjenju ekipe.

 

I taman neka Topic junior zaigra pleja sa znatno vecom minutazom. Uostalom, sta moze poci naopako ako tatin sin igra pleja?! 

 

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Pa eto, prokleta Uprava nije mogla da parira CSKA i Makabiju, nego nam ta sirotinja ušla u igrače.

 

Za dva-tri puta veće pare nego što smo mi mogli da im ponudimo - taj deo si izostavio, a KKCZ Insajder je nesebično podelio sa nama.

 

8 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Čekamo da još ništa manje siromašna Barsa uzme Kalinića (i da vidimo Volters gde će) pa da definitivno znamo ko je krivac za sve što nam se dešava, jer eto...nismo mogli da skupimo tih milion zbirno koliko su sva četvorica imali ove sezone.

 

Ne samo da čekamo da Barsa uzme Kalinića, nego pojedinci Boga mole da neko preuzme njegovu drugu godinu ugovora i da se na taj način ostvari finansijska pozitiva... Možda neko uskoro podeli sa nama i informaciju da se nije uklapao u Radonjićevu viziju tima, ništa nije isključeno...

 

15 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Šta smo mi mogli da planiramo ili ne za ove odlaske, ako igrači dobiju znatno bolje uslove, a niko od njih nema ugovor, sem Kalinića?

 

Mogli smo za početak da im ne dugujemo solidan broj plata, onda bi mooožda neko od njih i ostao... Kao što bi neko možda ostao i prošlog leta...

 

Jbg, malo je nezgodno pregovarati o produžetku ugovora sa igračima kojima nisi još uvek ni aktuelni isplatio... Al' možda sam i ja sve to izmislio i u klubu je idila što se tiče finansijske situacije.

 

21 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Kao što rekoh...trener će morati da dobije bar minimalni budžet za roster za učestvovanje u EL, pa će odabarati po svojoj želji i mogućnostima kluba. Ništa manje, ništa više nego kao i prethodnih godina. 

 

Samo eto malko kasnije nego prethodnih godina, al' za to smo već utvrdili da ne pravi nikakvu razliku... Sa minimalnim budžetom zameniš lepo sve nosioce, još ako to moraš svakog leta da radiš prosto ti postane rutina.

 

26 minutes ago, Dropkick Murphys said:

A za iskorak, ja ga i ne očekujem. 

 

Ni ja, makar ne da iskoračimo unapred.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nemojte da vas loze cobani budale sa bajkama i UOovima i spremite se za jos gomilu losih vesti.

Pre par meseci sam vec rekao da Kalinic sigurno ne ostaje.

 

Djiha-djiha treneru se mora administrativno obezbediti sve sto ne moze i ne ume da ostvari na terenu - i EL i autoput do trofeja, jer jbg "garancije"...

A u sustini bezgranicna sujeta koja nije mogla sebi da dozvoli jos jedno tamburanje, pa se postavila vecom od kluba, toliko da dovede do nezapamcenog u istoriji bezanja sa megdana.

U EL i ABA to ne moze, pa mora da se radi okolnim putem 

Edited by VoodooDerina
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...