Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

Svakako jeste upitna defanziva kod Nede. Ili ne zna da je igra ili nece. Ako smo mogli Williamsa da svercujemo u odbrani mozemo i Nedu. Samo da ga zaobidju povrede. Misljenja sam da covek ima 15 poena plus u svakom trenutku

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Webad said:

Svakako jeste upitna defanziva kod Nede. Ili ne zna da je igra ili nece. Ako smo mogli Williamsa da svercujemo u odbrani mozemo i Nedu. Samo da ga zaobidju povrede. Misljenja sam da covek ima 15 poena plus u svakom trenutku

Prvo i osnovno ''Nedin'' kosarkaski a i van kosarke IQ je upitan za poziciju gde on igra. 15ppg kad bi davao bili bi kao PAO ove sezone. Vilijams je za njega izmislio kosarku..

 

Nedovic nam ne treba...moras mu dati 20-25min a to je noz u ledja nasim ambicijama.

 

Posto je KUM Felipeu..onda je sve moguce da je trener Alimpijevic, ali preko Deja nece proci.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Sector said:

Na osnovu čega bazirate nadu da nas pojačaju Gudurić ili Nedović?

Na osnovu toga da ce Fenerov bekovski par po svemu sudeci biti Okobo i Lundberg koji je doduse neki kombo 2/1. Plus pregovaraju i sa Vilbekinom a mozda i zadrze jednog od De Kolo/Henri.

 

Fener je maltene prepolovio budzet iz Zocovog vremena i sad im se tim sastoji iz 5 skupih igraca a ne 10 kao do pr 3 godine,(gde su pritom placali milionska obestecenja) i ostatka turskih jeftinijih igraca. Na primer finalnu seriju su igrali sa Henrijem, De Koloom, Guduricem, Bukerom i Veselim. Ostalo sve nepoznati Turci i nevazni za igru eventualno Mahmatoglu i ponekad Hazer. U toku sezone su imali par jeftinih stranaca koje su otpustili poput Starksa iz Igokee i Floyda i Shayoka.

 

Izmedju ostalog Zeljku su za vreme korone ponudili duplo manju platu sto je on odbio i napustio ih. Cisto da se zna ako neko zna, za nesto manji novac od ovog ponudjenog je dosao u Partizan a uzmite i u obzir da je zivot u Beogradu jeftiniji nego u Istanbulu. Kada je imao 3 miliona naravno da mu nije padalo na pamet da dolazi u sve za ljubav sve za Partizan.

https://www.rts.rs/page/sport/sr/story/37/kosarka/3918300/fenerbahce-obradovic-novi-ugovor.html

 

Sto se tice Gudurica reane sanse su zaista 50-50, on moze da se zali on il njegov agent da je nezadovoljan tamo odnosno da hoce da igra u svoj zemlji opet zbog xy razloga, iako naravno oni mogu da mu kazu imas ugovor-ostajes, a mogu i racionalno da sagledaju i da kazu sta ce nam nezadovoljan igrac dovescemo dobru zamenu za iste novce.

 

I naravno zato sto je veliki Zvezdas i zato sto je rekao da bi ponovo voleo da zaigra u Zvezdi.

 

Sve ovo isto vazi i za Nedovica, samo je jasno da je Guduric prvi pik od njih dvojice.

  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Prva i osnovna zelja su mi ostanci Kalinica i Holinsa. Cini se nekako da smo i blizu tome. Po najavama, Volters, Simonovic, Vajt, ZIrbes, Kuzmic i Markovic su bivsi. Realno samo nam je Volters doprinosio znacajno ove sezone, tako da ako se ne narusi hemija pojacanja bi bila slag na tortu. Pogotovo ako dodju Guduric i Petrusev. Mislim da bismo bili vec strasno nezgodni.

1. Pojacanje, Ivanovic

2. Guduric, Holins

2/3. Lazic

3. Dobric, Lazarevic

3/4 Kalinic

4. Ilic, Deda

4/5. Mitrovic

5. Petrusev, Pojacanje

Sa pojacanjem na 1 na nivou Voltersa ili > mi smo kao kratko cebe i mozemo da se sibamo sa svima.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Markoss said:

Kalina efekt.

Rakocevic je isto to uradio iako je mogao mnogo bolje od Zvezde u 2 navrata, odnosno dosao za znacajno manje novca u Zvezdu bas kao i Kalinic.

 

Nadamo se Guduricu da nastavi taj niz, ali nije samo do njega jer ima ugovor jos godinu dana.

 

U fudbalskom klubu to bi bili Ninkovic i Dragovic sa jos vecom razlikom u novcu nego sto su mogli da imaju.

 

Postoji li jedan takav slucaj iz komsijskog tabora nesto ne mogu da se setim da su mogli da igraju za znacajno vise novca i izabrali Partizan, moze u oba sporta?

 

Osim ako izuzmemo Zeljka koji je dosao za manje od ovih 1.6miliona dolara sto mu je nudio Fenerbahce, ali je to uradio na kraju karijere ne kao Kalinic i Rakocevic u prajmu, pride nema bas mnogo manje novca od toga u Partizanu a i zivot u Beogradu mu dodje duplo jeftiniji u odnosu na Istanbul pa shvatite da i nije to neka razlika.

Edited by 1945
Link to comment
Share on other sites

Znači ti bi doveo Ilića i držao bi ga van 12, po potrebi da uskoči? Sad se stavi na njegovo mesto, nakon ovakve sezone, zove te Radonja, e Dačo ajd kod nas, bićeš van 12, ali bez brige dobićeš priliku protiv Krke i Borca.

  • Like 7
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto featured and unfeatured this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...