Jump to content

PDF Kosarka - obavestenja


Kurc Emuchelo

Recommended Posts

1 hour ago, Сандро Ђентиле said:

Рекао сам у полувремену да смо већ изгубили, али да можемо потенцијално добити много ако гмаз више не уђе. Пошто је ушао у четвртој четвртини, ево и од мене званично:

 

Томићу, говно једно смрдљиво, нека ти преседне сваки динар који добијеш. Марш одавде, ђубре једно бескичмено, и поведи све своје миљенике!

 

5 dana.

 

Tito 10 dana, kad bih citirao sve, smrzo bi se softver.

  • Like 5
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

@kalistenika u rutini

 

Quote

zajebi me sa druze.

nisam ti pretio!

odjebi paceru!

 

Nije pravio probleme do sada i da nije posle upozorenja moderacije nastavio da piše po žalbama i kritikama, tj da je pusti moderaciju da radi svoj posao  ne bi sad ovde ja pisao 48h nego bi bilo WARN koji u svakom slučaju ističe za 30 dana ako ne bude prekršaja sličnog ranga i formata.  

još jenom:
@kalistenika u rutini  se neće s nama dopisivati dva dana


sledeći:

@Šarac

ovom prilikom dobija Warn jer se ne mogu dva forumaša razračunavati na forumu, a da ne uključe nas iz moderacije jer volimo mi da se mešamo i da budemo u centru pažnje. :wink2:

 

Sledeći put,  kad neko pripreti da ćeš preko nosa dobiti, ne zoveš ga na ferku i ne pravi se ciirkus od foruma, nego se stisne dugme report nas moderatore pozoveš na žurku.

isto kao u prvom slučaju   poen ističe nakon 30 dana ako ponašanje bude pristojno, jer i @Šarac i @kalistenika u rutini  znaju da budu malo oštriji, ali nadasve korektni u diskusiji.


bilo sranje desilo se...  ko da nije...  teraj dalje.

  • Like 3
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, SunZero said:

dosao sam na forum prevashodno zbog basketa ali sam neminovno vecinu forumasa pohvatao kao ljude, neki su ovakvi, neki su onakvi, a pepe bi definitivno morao vise da jebe, pa on se toliko utripio u ulogu strucnog konsultanta da je to ulazi u sick teritoriju

 

10 dana

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@Kastel  30 dana

dva upozorenja koja je dobio privatno i jedno javno, na šta je čovek odgovorio sa:

 

Quote

Ma druže boli me savršeno kurac i za tebe i za stoku koja naše igrače naziva pogrdnim imenima. A tako razgovaraj sa mamom svojom. Aj sada mrs u kurac



kako se moderacija trudi da ovo bude diskusioni forum,  gde ćemo se naćerivati i pregonjati argumentima i pisanom rečju, kao što odraslim ljudima i priliči. @Kastel  ode 30 dana razmišlja o svojim postupcima i da se dogovori sam sa sobom, da li je ovo to virtuelno mesto na kome želi da piše, jer ovo je neprihvatljivo, nedopustivo i nadasve neprimereno  odraslom čoveku koji bi da diskutuje na ovom forumu.

 

edit:
 

link za upis

Edited by Stondisha
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, pantelia24 said:

Tekst je pisao izvesni Aleksandar Knezevic, kome od srca zelim da ga dohvate neki momci u vidu nekadasnjeg mu imenjaka i zestokog momka, i isteraju mu na bilo koji kraj gastrointestinalnog trakta (moze i na oba, po mogucstvu istovremeno) sav burek koji je dobio od tate gnoma.

 

15 dana.

  • Like 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, dekkard said:

Filipe, vrati se trol brigada ti sve oprašta!

 

On 11/2/2019 at 11:53 AM, dekkard said:
On 11/1/2019 at 9:56 AM, Marvin said:
 
Niko se nije smejao. Je ne znam da li postoji jedan covek na ovom forumu koji bi dao prednost Birci u odnosu na Borisu.

Postoje, samo ne smeju to javno da kažu.

 

 

DRUG @dekkard se s nama neće po poslednji put na kraće vreme družiti.  ovaj put na petnaest dana (brojevima 15)  zbog konstantnog flejmovanja manje više svih tema na PDF Košarka.  Možemo lepo da se dopisujemo,  lepo da diskutujemo, bez zajedljivih  upadica iz koji nastaju basmislene rasprave i mučno za čitanje svima, pa se preliva preko celog PDF-a i svašta nešto...  a imajući u vidu da mu je ovo šesti ( breojevima 6) od strane moje malenkosti, po prvi put ću iskoristiti opciju da banovani forumaš nema pristup forumu nikakav  jer stvarno preteruje. 

@dekkard 


Kolega forumašu stvarno preteruješ,  ovo ti je sve ukupno deseti ban ban za pet meseci foruma, što bi se reklo, više imaš ispijenih kafa ispred niške  BANovine  nego li imaš upisa na forumu, uz nebrojane izbrisane i izmenjene upise, sa nebrojano mnogo privatnih prepiski smo razmenili u pokušaju da te upodobimo i uključimo u konstruktivne rasprave na forumu.  shvati ovo kao najdobronamerniji savet i najpedagoškije banovanje u istoriji svih foruma ikad:

 

Forumaše Dekkarde ne budeš li korigovao ponašanje kad se vratiš iz banovine, nećemo se dopisivati na private, neće biti korigovanih upisa, brisanja i sličnih korekcija koje smo do sada primenjivali...  prosto i jednostavno karta putničkim vozom za Niš i da tražiš tamo u BANovini novo društvo jer, ako se ne koriguješ i ne upristojiš, po proceni administracije i moderacije, za ovaj nisi.


 ko je pročitao upis ceo, ovde još jednom:

@dekkard  15 dana banovine pred isključenje.

 

 

poslednja od svih poslednjih opomena.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
3 hours ago, dekkard said:

Ako Alen Smailagić tvrdi da je Srbin i Kaminskom ne može niko da zabrani isto.

 

Trajno.

 

Vređanja na nacionalnoj osnovi, prebrojavanje krvnih zrnaca i slični sportovi nisu i nikad neće biti tolerisana i uzgajana na ovom virtualnom prostoru.

 

Ako neko ima slične porive i stavove, nek izađe sam da ne pravi posao kolegama i meni.

 

Alen Smailagić je pre svega čovek, posle toga košarkaš i njegovo ime i prezime, vera, boja kože,... ne smeju nikad biti prepreka da nastupa za Reprezentaciju Srbije, niti se smeju koristiti za neka sitna forumaška prepucavanja.

 

Čak i da nije bilo onih svih banova od ranije, ovakav nastu i način komunikacije je nedoustiv i stoga i ova kazna. 

 

Ostalima koji ovo čitaju nek bude opomena još jednom, da je ovakvi prestupi kažnjavaju trajnim udaljenjem sa foruma.

  • Like 17
Link to comment
Share on other sites

nema potrebe za ovakvim upisima, može ovo malo artikulisanije i argumentovanije da se se napiše.

nek bude tri dana, pa da vidimo šta će da se desi kad se @Fandjolfc  bude vratio da se druži s nama

 

6 hours ago, Fandjolfc said:

Ali koje ste vi pičke...strašno ... jadan Mornar, raspali Mornar, da je bilo koja ozbiljnija ekipa pocepala bi nas 30 razlike, užasni Žalgiris, sutra će Valensija biti jebeni raspadač ( iako ima 4/5 zadnjih)... ma jebeni užas… Šakota je penzioner i stvarno ne znamo zasto nas ne trenira Greg Popovic i zasto westbroook nije potpisao za Zvezdu...Realno jebo vas bre Filip..ok, čuli smo svi, i svi znamo da Filip nije za EL ibda Filip ne zna basketa, ali ajde bre više iskulirajte.... koga god Zvezda da pobedi to su raspadači, od koga god da izgubi mi smo nemači pojma.... eeej iskulirajte... cuj sad Mornar se raspao...pa naravno da će u pioniru da se raspadne... sve bre naočiti poznavaoci košarke... i da.. Laki brate svaka tebi cast na svemu, ali pazi brate molim te, nemoj da pogines, niko te nece braniti.....svi te lože i svi su muda ovde.... evo i ja cu da stavim ime npr Fandjo_1od8000 Lakija... jesi li sada zaštićeniji? Jel se osecas sigurnije sad?

Kad ti budu lomili koske niko od nas nece ni znati ... al brate ne zaboravi...svi mi imamo nik Laki i svi pljujemo veprinu 😉

a ja odoh u banovinu lagano...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
7 hours ago, Laki John Terry said:

Nemojmo da se svi kolektivno sokiramo ako ispadne da je zena prvo iscenirala a onda i odglumila povrede. Nije da se nije desavalo.

 

Mnogi danas vrlo vesto koriste drustvene tendencije zarad licne koristi.

 

Veci problem od Gurovica ovde je sto mi nemamo institucije pa se bavimo tudjom intimom. Da su institucije kako valja vec bi se znalo sta se desilo i krivci bi bili kaznjeni.

 

30 dana, valjda ne moram da objasnjavam sta je sve sranje u ovom postu.

 

3 hours ago, Hej Pavkov said:

Pravda za Milana!

1120778416.jpg

 

15 dana, jerbo mislim da je samo neslana (blago receno) zajebancija.

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
2 hours ago, Čombe said:

Vidim da mnogi ljudi ne shvataju ozbiljnost situacije i mogucnost ozbiljnih incidenata u Podgorici.Vec nekoliko godina ne idem u Crnu Goru,mrze nas vise nego Hrvati,Milo Djukanovic ih je opasno zatrovao.

 

Mrznja koju sam video u onoj trecoj finalnoj utakmici je neshvatljiva.Incidente na toj utakmici su pravili sinovi drzavnih funkcionera,sin ministra policije divlja a policajci ga samo nemo posmatraju.

 

Njima su drazi Siptari nego mi.Ispran im je mozak kako su oni ziveli pod srpskom okupacijom.

 

Zato bi mi sutrasnja pobeda protiv smradova bila jedna od najdrazih ikada.Naravno najdraza je ona u petoj utakmici finala protiv tih smradova.

 

Za mene su oni daleko veci neprijatelj i vece zlo od Partizana.Partizan je za njih gospodski klub.

 

Ako sutra budu pravili incidente i budu napadali nase igrace,neka imaju na umu da bi mogli u plej of seriji doci u Pionir.Onda bi ja na Nebojsinom mestu u Pionir doveo ljude kojih su se otac i majka odrekli,pa da ih onda fino domacinski docekaju.Ne treba zaboraviti da u finalu u prve dve utakmice mi nismo pravili incidente,oni su ih zapoceli u trecoj napadom na nase igrace i strucni stab.

 

 

 

 

 

 

 

 

Šovinizam ovde ne gajimo, te stoga beskonačni ban. 

  • Like 9
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

@Noćna mora B92 fantazera

 

Quote

Kakva zamena teza, i posle pričaš da ne radiš to namerno.

 

Taj "fotosešn" je jasno izazvan onom situacijom kada neko od Zvezdinih igrača pre početka 3 utakmice finala, prilazi da uzme loptu, dok je neki lik pored terena sklanja, dodaje dalje nekome na tribinama, koji potom baca ka centru terena gde su grupisani Zvezdini igrači, i pogađa jednog od njih istom.

Plus ono zaletanje na Filipa i ne znam koga još, dok sklanjaju upaljač iz terena na zagrevanju.

 

Ne mogu više ni da se setim svih događaja i redosleda, koliko je gadosti i umobolnosti pojedinaca viđeno u Morači u poslednje 2 godine.

 

15 dana.
 

 

  • Like 7
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Kastel said:

Taj hemofarm bi možda i danas postojao da mu glodarska mafija u vreme žutih nije oduzela barem dve titule. Tada bi klub igrao evroligu kao šampion Srbije i ko zna kakva bi mu buducnost bila. Ovako je ogroman trud i ulaganje ostalo protraćeno sve zarad interesa jednog odvratnog kluba koji je na silu guran da bude najveći.

Kk partizan je glavni krivac propasti srpskih košarkaških centara i srpske košarke.

 

15 dana.

  • Like 5
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
2 hours ago, krzna said:

Mozda je i Tedeskom, kao i FMP, zabranjeno da pobedjuje?

 

15 dana.

 

Pojašnjenje:

 

Gomila upisa pre ovoga oko trojke Jaramaza, koji samo na kulinarstvu nisu bili izgleda + pošalice i doskočice* sasvim nepotrebne u diskusijama pa stoga i poslednje upozorenje @krzna jer bilo bi vreme da se upristojimo i podignemo na viši nivo.

 

*Stoga i pojašnjenje za pošalice i doskočice:

 

@Vamos Laki

@Cooper

@Jakob Aman

@Ulicni basketas Laki

 

I OSTALI DRUGARI

 

 

Malo više sa stilom i inteligentnijeg humora ako može, tj da se povede računa oko čuvenih one line-era i škakljivih epiteta. Može peckanje, može zezanje, al sa stilom, da nam svima bude smešno, a ne da se izmemđu redova, a ponekad i bukvalo vređamo. U istom smo sranju, pa stoga ajmo da se iz istog izdignemo, jer na kraju krajeva forum čine forumaši, a ne kaznena politika.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...