Jump to content

RG 2022 - da li se stara garda jos uvek drzi ili nove snage neumoljivo nadiru?


wwww

Recommended Posts

elem, mnoga poznata imena u kvalifikacijama ove godine.

Kveri vec ispao, a tu su jos uvek: Verdasco, naravno Feli, PHH, Sock, Kohlschreiber, Seppi,

plus jos neka poznata imena:

Londero, Jarry, Broady, Mager, Dzumhur, Milojevic, Sandgren, Albot

 

Kod zena Potapova igra kvalifikacije :classic_huh: (a #39 je na race listi), Linda Furhvirtova je vec prosla prvu rundu, Vögele igra, Tsurenko, Siegemund, CoCo Vandeweghe, McHale, Sara tortelina Errani! , Rebecca Marino, Diatchenko (muski svet ce se obradovati), Donna Vekic :classic_ohmy: , Buzarnescu, Olga Danilovic,

 

 

 

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

Izgleda da je kod Nadala takav problem da nema pojma i da li će igrati na RG. Rekao je da će svakako da putuje u Pariz, pa će tamo odlučiti o daljem ishodu. Ne verujem i da će doneti odluku pre žreba u četvrtak tako da postoji šansa da neki nosioc ima malo lakši put do završnice slema. 

Link to comment
Share on other sites

Quote

the right ankle , the left ankle, both of them? And a back and a hip?
And a cramp. Bird flu. Anthrax. SARS. Common cough and cold.

...

Quote

if it's there, it's there. There's just a lot. You know, he's either quick to call a doctor or he's the most courageous guy of all time. I think it's up for you guys to decide.

 

Link to comment
Share on other sites

Zavisice ovo dosta od zreba. Mene ne bi iznenadio rani izlazak i Nadala i Djokovica, mada Nadalu ne verujem nista u vezi povrede, bice on solidno spreman, a Djokovic mi nekako nije ulio samopouzdanje Rimom, iako je pruzio najkvalitetniju partiju do sad.

 

Glavna stvar zbog koje ovo mislim je sto mi se cini da obojica konacno na tri seta sada nemaju prednost u odnosu na klince. Djokovic je u Beogradu jedva disao, protiv Alkaraza je takodje imao fizicke krize, dok je u Rimu imao neke padove koji su mozda prouzrokovani i trenutnim gubitkom fokusa (sto nije neuobicajeno), ali je moguce i da sprema i dalje nije na top nivou. Pitanje je do koje granice oni mogu da idu, jer su svake sezone za nijansu sporiji, slabiji i manje izdrzljivi (sto je savrseno normalno), samo je razlika tolika da ovi ostali i dalje ne mogu da to kapitalizuju.

 

Alkaraz je sa druge strane game changer i meni ne da ne bi bilo iznenadjujuce, vec to i ocekujem, da on od ovog Rolan Garosa zavede strahovladu kakvu je zaveo Nadal u ekvivalentnoj sezoni.

 

Tako da mi uopste nije suludo da ga kladionice stavljaju kao blagog favorita za titulu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

posle (kasnog) povlacenja Monfa, sad se i Struff povukao (on vec jedan duzi period ne igra, znaci morao je znati da se nece pojaviti na RG :classic_sleep: ) - ne vidim besnu reakciju teniskih moralista na twiteru, iako su sprecili dvojicu igraca da udju direktno u glavni zreb, vec ce ih menjati LL-ri. :classic_dry:  kakvo iznenadjenje! (sarkazam, naravno)

Edited by wwww
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, wwww said:

 

 

 

Da i Grigor drži neki rekord makar medju aktivnim igračima .:classic_biggrin: 

Ovo me podesti na Berdycha , takodje znanog u ovoj kategoriji kao Mr. Consistency  . Mislim da je imao niz učešča na sva 4 Slama od 2004 do USO 2016 .

Jedan od retkih bivših top igrača koji čini se uživa u teniskoj penziji , dalje od terena, medija

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...