Jump to content

KLS, Superliga i niže košarkaše lige Srbije


laki pepe

Recommended Posts

Kakva utakmica juce u Jezeru.

 

Radnicki ispogadjao sve u prvom poluvremenu, 60-ak poena dali, Stevanovic 4 licne, pocetkom drugog i Rasko dobija cetvrtu, Vrsac prilazi jer bez ove dvojice maltene ne moze da se igra. Obojica su ubrzo dobili i petu licnu, ali stavljena utakmica pod kontrolu pre toga. Da je bio neki jaci tim od Vrsca tesko da bi se dobilo ovo.

 

Vrsac je bas losa ekipa. Rekao je njihov trener da cekaju pleja posle prvog kola, ali jedino da im Chris Paul dodje pa da budu sigurni. Doduse mozda i gresim jer ne znam kakav je prosecan nivo u KLSu, pa mozda ovaj Vrsac i nije najgori, ali onda je to zabrinjavajuce.

 

Sto se Radnickog tice uopste nisam siguran da imaju bolju ekipu nego onu iz prosle sezone koja je igrala B ligu. Cinjenica je da je Rasko tata za ovaj nivo, kao i da je Stevanovic mozda i najbolji bek u ligi. To ce verovatno biti dovoljno za neku sredinu tabele, ali sa malo vise para koje SNS mafija ne zeli da da mogao se napasti vrh tabele.

Ja cenim da idete u Superligu (ako je uopste bude bilo) i sa ovim sastavom, Vrsac nije ni u 3 najlosije ekipe, doduse najvise zbog toga sto je liga ovoliko prosirena.

 

Highlight prvog kola je svakako minutaza za Nikolu Djurisica iz OKK, klinca '04 godiste, sledecu Miskovu zlatnu koku o kome sam vec dosta pricao. Bas ce mi biti drago ako cele sezone bude dobijao ovakvu sansu. Cujem da je sasvim solidno izgledao.

 

Edit:typo

Link to comment
Share on other sites

Moj Napredak Aleksinac doveo par dana pre starta takmicenja  Simeunovica i Veljkovica(ex Mega) koji su dominantni za ovaj nivo takmicenja. Simeunovic pokidao u pobedi na gostovanju Kolubari (38 indeks). Ipak ne verujem da ce da ostanu dugo jer su koliko sam cuo na otvorenim ugovorima. Bar da se napravi lepa zaliha pobeda dok ne odu. :classic_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
5 hours ago, Del Piero said:

Mladost 116:114 Radnicki, bez produzetaka :lol_2:

 

Kao da Muta nikad nije otisao.

I dotični Ivan Nedeljković iz Radničkog koji je šutirao 10/13 za 3, ukupno 14/18 i sakupio 43 poena. Radnički igrao sa 7 igrača, Raško igrao 39:46 minuta i dao 27 poena 😁

Link to comment
Share on other sites

Ivan je cetvorka sa stvarnom vrhunskim sutem, ali otprilike ne radi nista osim toga. Nisam mogao da verujem kad sam video da je ubacio 43 poena, proslu je zavrsio sa 2 poena.

 

Jos je Radnicki igrao bez Stevanovica, pa je njegovu prosecnu minutazu od 39:22 morao da popuni Milosavljevic i umalo zavrsio sa tripl dablom. Sou ekipa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@Referent je kačio I came to play prenose u kafani, al' mislim da je ova tema više za to, pa ako neko ima prenose domaćih utakmica iz nižih rangova, neka slobodno okači. Sve više klubova snima utakmice u nižim ligama, pa možda neko ima želju da pogleda nešto. Mada ne verujem da će lige još dugo trajati.

Danas u 19č Hercegovac protiv Svetog Đorđa u 1/4 finalu kupa Vojvodine. Hercegovac se pojačao braćom Stojačić i Markom Brankovićem i žele da odu na KRK, što je Svetom Đorđu uspelo 2019. Sveti Đorđe je prilično loš u B ligi, a Hercegovac je najbolja ekipa 1. srpske lige.
 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • uvrnuto changed the title to KLS, Superliga i niže košarkaše lige Srbije

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...