Jump to content

Novak vs State


double fault

Recommended Posts

Just now, Baby said:

 

Gledam ovaj klip i mislim koliko mentalno moras biti jak da dodjes u vrh sporta pogotovo pojedinacnog, a onda mi nije jasno gde je to sve skrenulo i kako je on kao takav uspeo da dopusti da na njega ima uticaj neko ko ce da mu usadi u glavu ta spiritualna sr. (izvinjavam se nekom ko u to veruje, nije mi namera da uvredim nego ja to jednostavno u danasnjem svetu ne mogu da razumem). 

pa nije mu bas put do vrha bio posut cvecem, tako da je morao da nadje neki "ventil" ocigledno.

NIje lako kad kao 21-godisnjak prvo budes ovako izprozivan na KZS:

 

pa kad ga rasturis u mecu onda se ovo desi tokom intervjua na terenu:

 

i to je bio kraj sve ljubavi izmedju Novaka i USO publike.

 

pa usledi predaja zbog vrucine na AO 2009

 

dok je jos imao probleme s disanjem/alergijama/glutenom...

pa ga onda jos i Fed popljuje

od 1min i 1:40 (obrati paznju na pitanje novinara)

 

i od tada ga je bio glas da "uvek predaje meceve"

morao je da nadje nacin da prevazidje animozitete koji su dolazili spolja...

  • Like 3
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, implant said:

 

Ja se iskreno nadam da će, ako reši da ide u Francusku, to uraditi vakcinisan. Nikakva izuzeća, da li ima ili nema antitela, bez previše matematike. Neće valjda opet da računa plodne dane i da razmišlja da li će neki politikant da na njemu šilji onu stvar, ako mu tako bude odgovaralo u datom trenutku? Ako to uradi posle svega ovoga u AUS, stvarno je bolje da se povuče. 

 

 

nema on sta da resi da ide u Francusku on zivi u Francuskoj (Monako )

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, wwww said:

to ciao anektirala Monaco (ono sto De Gol svojevremeno nije uspeo) :lol_2:

Tako je rekao i Medvedev u Bercy-u na turniru kad su ga pohvalili kako lepo govori francuski a on odgovorio pa ja zivim u Francuskoj tj Monaku a Monako je francuska, pola sale se smejalo pola aplaudirali :classic_laugh:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Pepe je upoznao Novaka 2012 i od tada saradjuju a od 2016 ga je pratio na turu. Od tada je potpisan i na Novakovoj zvaničnoj stranici kao spiritual adviser. Inače je radio i sa Verdaskom i jednom španskom teniserkom. U izjavi nakon osvajanja prvog RG je prisvojio zasluge za trofej jer je Novak kako kaže: pokušavao pre njega 6-7 godina bezuspešno da se popne na pobedničko postolje...i uspelo mu je tek sad. Novak je i pre 2012 upražnjavo jogu i istraživao istočnjačke tehnike meditacije, disanja...ali to su veštine i znanja sa stogodišnjim nasledjem. O Pepeovom učenju ili kako se god to zove ne mogu da sudim jer ne znam skoro ništa ali jedno je sigurno iz ugla first impression:...Novak je ceo svoj tim sa kojim je radio 11 godina raspustio i zamenio sa mistikom koji izgleda upravo kao većina onih fejk spiritual gurua polubožanstva iz dokumentaraca o sektama...koja se vozaju belim rols-rojsom po kupljenom ostrvu koloniji i taslaće redom sve što je bušno dok mu ovčice piju rosu iz ruku i prepisuju imanja i testamente...Ali ipak sam dovoljno mator da o ljudima ne sudim po spoljašnjem izgledu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Nije bas ni da nemaju veze Francuska i Monako, Monako ima svoju nezavisnost ( ranije je bio deo Francuske) ali Francuska naprimer garantuje njegovu nezavisnost i teritorijalni integritet i sudstvo je delimicno francusko, uopste ima jako mnogo povezanosti izmedju Francuske i Monaka. 

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, wwww said:

 

 

 

 

 

Auuu zaboravio sam ovo... Kakvi luzeri jbt, tek sad se vidi iz ove perspektive. Napadaju klinca koji se pojavio i preti da ih oduva umesto da budu smekeri i iskuliraju, kao npr. da Djokovic uzme na konferenciji za stampu da kaze za Medvedeva kako je razmazen Rus i kako mu nije prvi put da preda mec. Nikada to ne bi uradio, nije takav tip prosto.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, wwww said:

 

Dobro je da Lajović može da prepozna kad mu se Australijanci obraćaju, kako su ga najavili ne bih nikad dešifrovala da je to njegovo ime.

 

Inače videla sam neku Đereovu izjavu gde se maltene pravda što nije Novaka glasnije podržao, stvarno nije fer da se sad na njih pravi pritisak zbog nečega što je u suštini Novakova odluka.

Link to comment
Share on other sites

https://sportklub.rs/tenis/grand-slam/australian-open/djere-o-novaku-uzasno-nisu-svi-igraci-na-noletovoj-strani/

 

Quote

„Čuo sam nekoliko razgovora u svlačionici, na engleskom ili na španskom... Nisu bili svi igrači na Noletovoj strani, to treba da nam je jasno. Mi Srbi jesmo naravno. Dobijamo kritike zašto više to nismo isticali, ali ne znam šta smo mogli, da stavimo na društvene mreže... Čovek priča sa predsednicima i premijerima, a moja objava... OK, neko kaže da će uticati ako 50 nas nešto objavi, ali ovo je situacija koja je potpuno izmakla kontroli, ni Australijanci nisu znali šta rade. Kada se donela konačna odluka, pustio sam mu poruku da mi je žao što je sve tako ispalo“, zaključio je Đere.

 

mukica ...:heart:

  • Love 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...