Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

3 minutes ago, uini said:

 

ja sam umislio da se nove bird-magik nagrade dodeljuju za najboljeg plejof igrača istoka / zapada, pa bi trebalo da se uzima ceo PO u obzir do finala.

al' to sam ja sam zaključio, bez slušanja & čitanja :lol_2:

 

Ne, kačila sam to ovde, ti trofeji su za MVP-eve finala konferencija.

 

+ daily dose of cuteness 😍

 

 

+ koliko je lična statistika sranje kad na kraju izgubiš

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ajmo malo o poraženima sada kad je popularno pričati samo o pobednicima.

 

Memfis ide svojim prirodnim tokom. Kada su se spojili u jednoj ekipi Morant i JJJ uglavnom su svi bili oduševljeni potencijalom ovog tima. Budućnost je došla možda i ranije nego što je iko očekivao, Ja je prebacio očekivanja i postao legit trap verzija D Rosea za novo doba, JJJ je moćan kad ne pravi faulove, ali ih je ka uspehu (jer second round jeste uspeh za ovako mladu ekipu) poguralo "pronalaženje" nekih role igrača, pre svih Banea i Clarkea. Glavne sastojke imaju, treba brusiti ove sporedne opcije i nadati se da se Ja neće nešto bespovratno slomiti s obzirom na samoubilački stil igre. Dubsi su bili iskusnija i inteligentnija ekipa ali vreme radi za Grizlije.

 

Sixersi su već u nekoj vrsti dubioze. Na njihovog superstara još jedan bolan PO poraz teško da će blagotvorno delovati, mnogi ga ne vole ali Joel jeste izgurao sezonu na MVP nivou, bio je dominantan na jedan klasičan način, veliki centar koji je jači i teži od svih, ali koji ima pregršt finese u svom arsenalu. Šta sa Riversom, a možda i važnije, šta sa Hardenom? Ovo deluje da je realan - današnji Harden a da je onaj iz Hjustona odjahao u istoriju od čega kao glavni legacy ostaju one serije sa moćnim Warriorsima gde su ih revolveraši iz Hjustona imali na konopcima i bili apsolutno ravnopravan rival timu koji se smatra jednim od najjačih u istoriji. Ovaj Harden je više neki D'Angelo Russell tip, solidan starter od koga ne treba očekivati čuda. Sixersi nemaju nekog manevarskog prostora dok je Harrisov ugovor na platnom spisku. Maxey je ok, ali fali tu još što šta. A opet, Embiid je toliko dobar da maltene sam garantuje 2nd round. Pat pozicija.

 

Bucksi nisu mogli bez Middletona više. Falio je on makar i u lošoj formi jer zna da dribla loptu, privlači fokus odbrane, širi teren i omogućava Janisu još više manevra za glavom kroz zid košarku. Kad smo kod Janisa, apsolutno nikad ga neću voleti kao igrača i njegov stil je groteskno degutantan, ali još manje ću osporavati njegovu veličinu. U ovom trenutku je verovatno igrač koga najmanje želite za rivala, dok traje fizički prajm biće tako. On je ostavio sve što je imao na parketu kao i uvek, možda i najpošteniji superstar u ligi. Jani - Jrue - Khris, i dalje je to trojka koja može do još nekog prstena i ne treba previše prčkati po timu. 

 

Sunsi su na svoju žalost ovom game 7 sebe posuli katranom pa perjem. Takav debakl će se prepričavati godinama uprkos tome što na papiru imaju sve što treba da odu do kraja i što su većim delom sezone igrali fantastičnu košarku, najbolju u NBA. Ako je teško bilo oporaviti se nakon izgubljenog finala, mogu da mislim koliko će teško biti sad. Ipak, nema im druge nego da probaju opet isto.

  • Like 18
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, AgroLaki said:

Nemam pojma sta da mislim o ovoj tekmi, bilo bi mnogo razumljivije da su timovi bili u obrnutoj situaciji, tj. Dalas da je imao G7 na svom terenu, pa mlada zvezda Luka ukruti ruku od treme. Ovde bi trebalo Choke Paul da povede kolo, da stane na loptu, smiri tim itd. 

Toliko je trebalo Fenicanima da se dignu iz pepela, i onda pusangija u finalu sa 2:0 i sad ova G7. Bas deprica. 

 

Nadam se kad se Sakramento sada digne sa novim trenerom, idemo prvo first round exit, pa posle odma titulica ili dno. Ovako, hajpovanje sa prvim mestom regularke pa da nas neko izgazi ko macku nije dobro za psihu. 

Pushangija 😄😆😅🤣😂

Prejako

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, freethrow said:

ko su domachini da stavim

 

dubsi i majemi pefkohori

 

edit sad stiže surova realnost aka tekme u 3 ujutru. moraću da pronađem neke snimke do kraja, to je jedini termin koji ne mogu da odgledam

Edited by uini
Link to comment
Share on other sites

Treba naglasiti da je Boston u 5 tekmi od 7, jednu igrao bez Smarta g2 i bez prvog i jedinog centra g4, g5, g6 i g7. 

 

Slazem se da to nije na nivou Middletona, ali smo dobro izgurali minute Theis-a koji su bili igrom slucaja isiljeni. 

 

Sad valjda ostanemo citavi protiv Heat-a. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, DameTime said:

Ovo što su Boston i Milvoki igrali, i jedni i drugi parcijalno osakaćeni je svemirska košarka za sve ostale ekipe koje su preživele u ovom PO. Šteta što je neko morao da ispadne.

 

ja nisam stekao takav utisak, makar u ovim matine tekmama koje sam gledao. 

 

napad je uglavnom surovo jednodimenzionalan kod obe ekipe, na momente kod celticsa i neorganizovan. 

 

za odbranu bucksa sam se slozio sinoc sa fritrouom, neozbiljno je onoliko kockanje sa sutom protivnika u plejofu, kamo za game, 7.

 

plus sto mi od napada zapadnih ekipa (i porazenih) ne krvare oci a odbrana je svima okej. 

Edited by uini
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Imam utisak da užasno potcenjujete ekipe sa Zapada i nivo odbrane koji se pegla. Drugačija je košarka. Šutevi koje su i Boston i Milvoki puštali u seriji bi ih, po meni, doveli jako brzo na -20...

edit: gledam sada defensive rating u regularki - prvi GSW i Boston, pa Finiks, Memfis, Majami i Dalas? Four facor defanzivni isto daje slične rezultateČ GSW dri protivnike na najnižem efg...

Edited by freethrow
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Inace ovako sa kosarkaske strane Monti radi katastrofalan posao u PO.

 

Neki level Budaka tvrdoglavosti. Jedino prilagodjavanje u celoj seriji od 7 meceva mu je bilo sto je malo zarotirao back up centre i umesto Javala ubacio komodo zmaja.

 

Bridges je simpatican igracic, jedan od najboljih defanzivaca na krilu ali je legan kao perce, igra cistu odbranu. Nit je bilo resenje u finalu da cuva 1 na 1 Janisa, cak je i protiv Doncica to izgledalo smesno.

 

Cak me jedan detalj podestio kad je Doncic tek zaigrao u Realu i palim da gledam utakmicu, Doncic kao igra ledjima ali sve se pomera u prazno, pomislim sta je ovo??? Kad posle 3 sekunde mu nesto podleti pod noge ( ono ga cuvao Kampazo koji se nije ni video u kadru dok ga je gazio dzinovski poli parizera).

 

Ista sitauciji je bila sa Bridgesom u par navrata...

 

 

 

 

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 12
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, realno *w said:

 

Nisam baš sve ispratio, ali na osnovu ovoga što jesam, ne mogu da shvatim. Čovek je imao onih 14-14 iz igre protiv NOHa, pa kombinovano 50 poena u prve dve pobede protiv Dalasa uz vrhunsku realizaciju.

Odmah su krenule one "all time PG" liste i hvalospevi, a usledio je raspad.

 

bukvalno se raspao otkad je napunio 37., 6. maja.

 

do tada u playoffu 

 

iS9P8lf.png

 

nakon toga

 

VYhLPmB.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Horium said:

A ako im i napad bude manjkao, pojesce u odbrani protivnicke igrace sve zajedno sa parketom.

Poslednji put je Majami igrao protiv Stephless GSW-a u martu i tada su primili po 22 ponea od Wigginsa, Kuminge i Demiona Leeja, dok je Poole stao na 30.

 

Ne kažem da to išta znači, moguće je da je Majamiju bila nebitna utakmica, ali nije baš tako da se samo na istoku igra odbrana...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...