Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Cestitke i od mene navijacima Baksa. Tesko je bilo navijati za ovakav Milvoki.
Bolji tim je definitivno pobedio. Tejtum odigrao jos jednu brutalnu partiju. Ubio ih je i poenterski i sa drive-and-kick. Mislim da su Jeleni gresili sto su svaki put udvajali kad probije, a cak i kad samo pokusa da probije prvu liniju odbrane.

 

Grant Vilijams krunisao ovakvom partijom seriju kakvo niko (bar ja) nije ocekivao.

Neko, random misao, nakon sumiranja utisaka na kraju ove serije. Koja je poenta Konagtona u NBA-u i davanja mu minuta?? Alex Abrines za siromasne.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Šteta što nije bilo neizvesnosti, iako sam malo više bio za Boston, ali žao mi malo Baksa, nisu zaslužili ovako da izgube seriju. Ipak je izostanak Krisa bio nenadoknadiv. Boston verovatno dobija Hit u finalu Istoka, ali očekujem zanimljivu seriju. 

Link to comment
Share on other sites

To je to, očekivao sam da je izostanak Middleton-a suviše veliki hendikep i bi tako. U svakom slučaju, Janis može da ide sa glavom gore, dokazao je o kakvom se igraču radi. Fakat da je uspeo da ode u 7 utakmica sa ovakvim timom (izuzetak Holiday i donekle Portis) je veliki uspeh sam po sebi. 

 

E sad, za finale dajem blagu prednost Majamiju. Imaju prednost domaćeg terena i paklenu odbranu, some next level shit. Takođe, gluposti koje je Boston prikazao u seriji sa Milkovijem neće moći da prođu nekažnjeno od Majamija. Sada ćemo videti od čega su Tatum i Brown, pogotovo ovaj prvi, da li će moći ovako da isporučuje kada ga stave u mašinu. U svakom slučaju, očekujem fantastičnu seriju, mislim da pobednik ove uzima i šampionat, sem ako ne bude nekih povreda ne daj Bože. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

I pored toga što je teško ne zamrzeti ekipu sa CP3-em koja igra protiv one za koju navijaš, Phoenix mi je ostao gotivan nakon ovih šest utakmica. Tako da Sanslije srećno večeras i neka pobedi bolji, javljam se kad pogledam snimak sutra.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dosta je bilo sikaniranja Luke Korneta u Nba, vreme je za Evropu da pokaze sav svoj potencijal jer mu je 26. godina a takav talenat sa 218cm ne sme da se propusti.

 

Ogroman IQ za svoju visinu posle Jokica u top5 centara na svetu sa najvecim bbal iq sto tice centra, moze igru na low postu, moze za 3 poena, moze polu distancu, moze i alley-oop a nije atletski centar, pa cak i neka atraktivna zakucavanja a nijr atletski centar, odlican osecaj za igru generalno i igranje akcija u napadu, odlican asistent s obzirom da igra 5, dobar ribaunder, odlican bloker, odlicna visina.

 

Mane su neke stvari u odbrani ali da Radonja to popraviti. Samom visinom i odlicnim tajmingom za blokade svakako nije lako dati kos preko njega.

 

Prosle sezone kad je dobijao sansu u Bostonu na 18 meceva, 14 minuta prosecno: 47% iz igre, 4.4 poena, 3 skoka, 1 asistencija, 1.4 blokade, samo 0.3 izgubljenih lopti.

 

Ove sezone u G ligi 27 minuta prosecno: 63% za 2, 31% za 3, 12 poena, 7.6 skokova, 4 asistencije! i 2.6 blokadi!

 

Kome je smesno ovo sto pisem moze da pogleda klip iz prethodne sezone.

 

 

Doktor...

 

Poigravao se u G ligi ove sezone...

 

Samo gledajte osecaj za dodavanje i ovu dominaciju.

 

Evo sta sve uradi u par minuta igre u Bostonu, a to moze i dok nije garbidz tajm, al trener ne prepoznaje potencijal. Kakvo zakucavanje poslednja sekvenca...

 

Svaki minut iskoristi. Ove sezone na  jedina 4 meca u Bostonu gde je dobio sansu van garbidz tajma. Toronto 15 minuta, Vasington 8min, Milvoki 16 min, Memfis 13min.

 

Na ta 4 meca za ukupno 52 minuta:

22 poena, 20 skokova, 4 asistencije, 0 izgubljenih lopti! 10 od 12 za 2!

 

Samo jednu zelju imam za ovaj prelazni rok kkcz... Luke Kornet umesto Kuzmica i naravno Bjelica umesto Cirbesa...

 

Kornet, Bjelica, Mitrovic...Verovatno bi to bila centarska linija sa najvecim IQ u istoriji kosarke...

 

Malo u sali pisah sve, a malo i u zbilji. 😄

 

Seltiksi, cestitam na pobedi.

  • Like 5
  • Love 3
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...