Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Sinoćna energija i volja Filinih plejera ko da su otišli u logor, a ne izašli na parket da igraju košarke. Majami ih rešio za uvodnu četvrtinu ozbiljnog basketa, posle na ler.

 

Nema šta odličan Buckets, nestvarno je koliko teške šuteve pogađa u PO, i da šuteve ne može dati u regularci, znači ima u sebi taster za PO mod. Gde Strus stane na poluvremenu, tu Vincent produži u drugom poluvremenu, prangijaju oba. Tucker standardno pegla odbranu, dobar posao na Hardenu, a u napadu drži više korni od Avona Barksdalea i nabada floutere. Hero je uspeo da poveže par ulaza. Bam je postigao svoj broj poena. Čak i Deadman imao dobre minute. 

 

Harden imao ok sekvencu u prvoj četvrtini 7pts i par asistencija, i pomislih da će nastaviti gde je stao u prošloj tekmu, odnosno da se vitez Džemo od Hjustona vratio, ali šipak. Imao je i Biid sekvencu sačinjenu od vezanih poena u 3/4, Ali kratkog daha. Hajde napad neće, ali nezalaganje u odbrani je već ozbiljan problem. Nema igrača iz grada bratske ljubavi koji bi dobio prelaznu ocenu. 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Imam utisak da bi tejtum mogao da sutira mid range prilikom svakog pika, ne razumem zasto toliko izbegava iako mu je mid range u pocetku karijere bio trademark, kada ga vec jani ceka u dropu i zatvara reket 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...