Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Sta mislite o Kornetu? Dal ste normalni jebote

 

Cica Alfred izneo utakmicu, bio najbolji i najsmireniji kad je najvise trebalo, a Tejtum se pojavio na kraju i muski zatvorio. Idemo na 3-2 u TD Gardenu.

Edited by Carl Johnson
Link to comment
Share on other sites

Strasan takeover Bostona Cucavac, Tatum i istakao bih White-a kao totalni x factor u drugom.

 

Drago mi je sto Milvoki gubi jer Budak ponavlja istu stvar kao prosli mec kada je umalo prosuo +15 u 4/4 sada je isto uradio i obilo mu se u glavu.

 

Kakav George Hill i odmaranje Janisa 3-4 minuta pa Tetum nije izasao celo drugo poluvreme...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Napaste me svi sto sam pitao zasto lik nije igrao uopste ove sezone ni u garbidz tajmu, nijednom nisam pomenio zasto ne igra u plej ofu dok se lomi mec, vec za inace. S obzirom da nisam dugo gledao Boston i slabije pratio Nba ove sezone zbog...

 

Sad sam dosao da pisem na ovoj temi i ko zna kad... 😄

 

Covek je godinama unazad solidan bek ap centar napisa neko na prethodnoj strani da je besmisleno da on igra ovaj nivo fizicke kosarke a on igrao po 10-15-20 minuta prethodne 4 sezone u Nba ne racunajuci ovu, nesto se tu ne uklapa a to je da je sam komentar besmislen. 

 

Da se razumemo ni ja ga ne vidim da igra u plej ofu, a tokom sezone u bilo kom timu moze pokriti 5-10 minuta, svestran je u napadu i odlican bloker, ako nista drugo...

 

Voleo bi da ga vidim u Evropi mislim da bi ovde vise dosao do izrazaja.

 

Laku noc Seltiksi.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

Kad smo već kod Adamsa, znamo da je izbačen iz rotacije u seriji protiv Minesote zbog Morentovog očajnog šuta za 3, jer su fantastično zatvorili, ali kada već Morenta u GS nema ko da čuva povredom Pejtona, nejasno mi je zašto Dženkins nije vratio Adamsa u startnu. Mnogo je bolji defanzivac od Tilmana.

Link to comment
Share on other sites

Mrzi me da proveravam tako trivijalan podatak ali mislim da je GS ove sezone jedna od najgorih ako ne i najgora ekipa u 1/4 u celoj ligi.

 

Zasto je to tako nemam pojma, sada su kao dodak ubacili jos i po 6-7 izgubljenih lopti na pocetku svake utakmice. Ovo je bilo ispod svakog nivoa koliko promasenih otvorenih suteva i posejanih lopti na bazacine stvari...

 

Edit: Sada se nastavlja i u 2/4, posle 14 minuta 10 TO i 0-11 za 3.

Edited by LordOfTerror
Link to comment
Share on other sites

Ako neko ustane i padne mu na pamet da gleda ovo prvo poluvreme i verovatno celu utakmicu toplo savetujem da preskoci.

 

Ubedljivo najgora utakmica u dosadasnjem PO a bilo je bas kriticnih.

 

Ne zna se ko vise kamenjari, toliko je lose da deluje ako neko poveze 3 pogodjenja suta da protivnik vise nece moci da stigne...

Link to comment
Share on other sites

Nevjerovatno kako je Clarke, inače fantastičan protiv Vukova, u ovoj seriji neupotrebljiv. S druge strane, Grizliji odlično brane spoljnu liniju Ratnika - ni približno nema onog ''šetanja'' kao protiv Denvera svaki koš mora teško da se zaradi. Najbolji na utakmici triple J i Green. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...