Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Dalas Feniks sudar svetova. 

ovi levi trce sva petorica, stvaraju visak, plesu zajedno, dodaju se u vazduhu.

Ovi drugi kraljevi sporog iso-a kopaju rovove oko blokova, osvajaju teren po centimetar.

 

Link to comment
Share on other sites

Sansi kao da nisu u dekadi 2020-e, samo 9 šutnutih trica za poluvreme. Sva sreća pa je Krauder ubo one svoje šuteve. Ogromne probleme su imali Sansi u prvom poluvremenu, ali je dobro po njih što rezultatski puno ne zaostaju. Ejton 3 faula i apsolutno sam siguran da će Dalas opet testirati sudijske odluke tako što će ići na Ejtona. Luka fenomenalno poluvreme, čak 24 poena, sumnjam da tako nešto može ponoviti i u drugom.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Ječmendo said:

Mavsi bolji bez Luke.

 

U poslednje vreme primecujem da Doncic ima taj neki prajm Lebron efekat na saigrace gde, glupo je da kazem da ih cini losijim nego sto jesu, ali kao da ih totalno iskljuci svojim prisustvom. Ima tu krivice i do njih i do njega samog. Svi su izgledali prilicno naostrenije u onih par tekmi sto je propustio. Kad se on vrati mozak ide na off i ceka se da se vidi sta ce Doncic da uradi.

Edited by threepwood
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, threepwood said:

 

Vec neko vreme primecujem da Doncic ima taj neki prajm Lebron efekat na saigrace gde, glupo je da kazem da ih cini losijim nego sto jesu, ali kao da ih totalno iskljuci svojim prisustvom. Ima tu krivice i do njih i do njega samog. Svi su izgledali prilicno naostrenije onih par tekmi sto je propustio. Kad se on vrati mozak ide na off i ceka se da vidi sta ce Doncic da uradi.

 

Često previše ''gnjavi'' loptu što saigrače prirodno čini pasivnim. Trenutno, u trećoj četvrtini, je najgori igrač na obje strane terena - odbrana stalno puca na njemu, u napadu je hodajući turnover. Srećom, ni Sunsi se nijesu previše okoristili, utakmica je i dalje sasvim otvorena...

Link to comment
Share on other sites

Što se tiče priče oko Luke, lako je biti naoštren protiv Jute. Finiks je već ozbiljna zverka i tu bi većinu utakmica išao blowout bez Luke. 

 

Luka sa punim pravom gnjavi loptu, jer je TOP5 igrač lige, na FO Dalasa je da mu napravi ekipu, jer ovo što sada ima nije za titulu, već samo za plasman u plej of i u zavisnosti od protivnika 1-2 runda.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

bio sam siguran da je najgori sudija ikada scott foster, a onda se pojavio tony brothers u fazonu: hold my beer...

 

cim vidim da tekmu radi jedan od te dvojice znam da sledi pizdarija i sudijski show.

Edited by stoudemire
Link to comment
Share on other sites

Jalen Brunson uzasan, vec drugi mec. Kao da gledam Bartona... 

 

Sudjenje ocajno, vole ljudi da budu u centru paznje... 

 

Dalas se drzi dok je sut za 3 na oko 50%, cim malo stane, niko sem Luke ne moze nista da izmisli. Nedostatak roll opcije, ili bolje receno nekvalitet trenutnih opcija dosta koci Dalas. 

 

Finiks rutinski, videcemo da li neko moze da ih zaustavi.

 

Link to comment
Share on other sites

Nije isključeno i da Dalas popije metlu, što bih iskreno i želeo da se dogodi. Da im se jasno stavi do znanja da njihova politika vođenja kluba ne vodi nikuda. Imaju gomilu beskorisnih i preplaćenih igrača i nijednog ko bi mogao da pomogne Luki, pa čak i taj CJM je bio jeftin, mogao je da se dovede lako, a sigurno bi više pomogao od Spensera i Bertansa. Čovek sa velikim iskustvom igranja plej of utakmica uz Dejma. Možemo videti i kako je porobio ovaj plej of, samo što su Sansi ipak sila, a Ingram je daleko od vođe kakav je Luka.

 

Ne znam kakve će dalje poteze da prave, ali svaki potez koji su odradili im je bio pogrešan. Možda jedini dobar im dovođenje Buloka prošlog leta, sve ostalo im je prosipanje iz šupljeg u prazno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@Dracarys, nema rezona dovoditi mccolluma pored brunsona, prakticno isti tip igraca sa slicnim gabaritima. dinwiddiea su morali da bi otpremili poorzingisa a i lik makar ima visinu za sg.

 

moraju mavsi da nadju proper centra, kao uostalom i dubsi, jer niko ovde ne moze ni da zasmeta aytonu, kada se igra na njega a i napad je suviše u jednoj dimenziji bez opcije dole. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Dallas je Sunsima najbolji mogući matchup od svih sudionika PO na zapadu. Brunson koji je bio car protiv Utaha sada zbog dobre obrane Sunsa izgleda kao prosječni igrač , čak i slabije od toga. Imao je Dallas dobru taktiku u prvom, odlično su branili liniju za tri ( 8 ili 9 pokušaja samo za tri ) i tjerali Sunse na unutrašnju igru gdje danas nisu bili raspoloženi centri Ayton i McGee. Još je najbolje igrala petorka sa Bizom na petici kad su ih i pregazili serijom od 23:2 cini mi se. Onda su se pojavili Book i zatim CP3 i to je bilo to.  @Dracarys niti meni se ne sviđa ova igra što igra Dallas . mislim da su paceu bili na samom začelju lige. kao i asistencijama i skoku u RS. Statistički jaki su u trojkama i obrani od iste. Mislim dat će Luka svoje, jer je majstor  ali iskreno ne znam koliko će tom strategijom kao klub napredovati. Pomočno osoblje slabo jedino me je Bullock ugodno iznenadio. Bez centra nemaju šta tražiti dalje niti Kleber ni Powel nemaju potrebni kvalitet da se nose sa najboljima na toj poziciji. Ja sam im prognozirao metlu ali možda ipak uzmu jednu.

 

Edited by bodo
Link to comment
Share on other sites

Nadam se da ce finale biti kao sto sam na pocetku pisao Sansi i Majami.

Kao tim vise volim Sanse od ere Barklija, ali sam zavoleo i Majami zbog Dzimija, Adebaja, Hiroa... Tako da ako osvoji neko od njih, bicu zadovoljan.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Crni said:

Nadam se da ce finale biti kao sto sam na pocetku pisao Sansi i Majami.

Kao tim vise volim Sanse od ere Barklija, ali sam zavoleo i Majami zbog Dzimija, Adebaja, Hiroa... Tako da ako osvoji neko od njih, bicu zadovoljan.

za tebe win-win situacija 🙂

2 hours ago, Dracarys said:

Jedva čekam da vidim duel između Sansa i Voriorsa! Svi dueli na zapadu su manje više zanimljivi, ali se ovo čeka na kraju!

 

Nisam nimalo očekivao ovakvog CP3 u 37-oj godini.

svaki na svoj način umjetnici loptanja

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

U 37. godini igrati ovako i biti spreman fizički može samo onaj čija je radna etika na vrhunskom nivou. Radi njega je Phoenix doživio procvat a Book kao prvo lice franšize in many years to come boljeg mentora nije mogao dobiti.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Šta reći, kakvu posluku porati. Pa prvo pitanje je može li se iscediti koji miligram vitamina iz Igoudaline liješine. Ja verujem da će se skinuti, ali da u ovom trenutku - od danas, pa do njegove dajbože duboke starosti - on nije u stanju da izdrži minute na parketu, a tražiti od vitalnog penzionera da izlazi pred miks Iversona i Rosea nije ni humano. Ostaje varijanta da se stavljaju malo krupnija i mlađa i elastičnija tela: Wiggins, Kuminga (kojem bih ja dao barem 20 minuta ako ne i više) uz napomenu da igraju najprostiju igru na svetu - ako si potpuno sam kao duh odmah šutiraš, ako si pod košem i postoji samo jedan igrač dole odmah na kucanje, sve ostalo gledaj gde je Stef ili Đordan. Ovo neminovno povlači minute za Lunija. Ne znam. Bjelica i Moody su neupotrebljivi. Možda bih čak probao da aktiviram JTA.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...