Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

23 minutes ago, Barkley#34 said:

Zločinac?

 

Ne mogu da verujem da:

 

A) postoji "dirty moves" highlights za njega

 

B) Da je to video jos od pre cetiri godine, a lik je fazon 2018/2019 uopste usao u ligu.

 

 

Edited by Horium
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Horium said:

Da sam GM Pelsa, raspitao bih se sta moze da se dobije za Ziona u trejdu, pa odlucio u skladu sa tim.

kljakavog dejvisa odmah i sada.

 

vec vidim naslov u novinama "kljakin povratak na mesto uspeha" :64:

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, gggggggg said:

 

Gober bi bio značajan upgrade mnogima, za početak Minesota bi trebala da da šalabjzera koji im je usrao Game 6 . Uzevši u obzir narativ možda mogu da dobiju i još nešto uz Gobera za KAT-a.

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, greenenvy said:

Cek, vec je doslo vreme da se Zion-u daje novi ugovor? Je l' odigrao on uopste 100 utakmica dosad? 

 

New Greg Oden. 

 

85 utakmica u tri sezone.

 

embiid je npr odigrao 31 za to vreme.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne razumem, zašto bi Minesota dala Taunsa za Gobera? Da sam GM Minesote, ne bih se ni u ludilu odrekao Taunsa koji je još i 3.5 godine mlađi i tek mu najbolje godine predstoje. S obzirom na stil igre, KAT lagano može da igra ovako do 35-e, što za Gobera baš i nisam siguran, a evo već puni 30 godina, a atleticizam će polako da opada, što će po njegovu odbranu da bude dosta pogubno.

 

Tauns je budućnost, ima par loših godina iza sebe, loša ekipa, povrede, plus privatni razlozi, ali verujem da ima još potencijala da podigne igru na viši nivo. Veći je problem Minesote Rasel koji apsolutno ništa nije pokazao u ovom plej ofu, iako je odigrao pristojno regularni deo sezone. Meni je bilo smešno kada sam video da je benčovan, da bi igrao onaj MekLohlin kada se utakmica lomila. Nikada tog igrača nisam nešto posebno cenio, još dok je bio u Bruklinu. Loš defanzivac, neefikasan, ali pomaže što bar ima solidan šut za 3, jedino po čemu je napredovao je bolji pregled igre. S obzirom da mu je ostala još jedna godina ugovora od 30 miliona, mislim da je pravi trenutak da idu po jačeg igrača, jer je pozicija pleja najosetljivija pozicija u ekipi. Minesoti bi dosta značilo kada bi stigao neki opak defanzivac na pleju, da bi se moglo što više eliminisati ta lošija odbrana Taunsa.

 

Što se tiče Edvardsa samo je pitanje vremena kada će taj igrač da postane prva violina ekipe, strahovit potencijal, a Morent može samo patike da mu glanca.

 

MekDenijels je za mene veliko iznenađenje te ekipe, taj krakati dečko kako igra u odbrani, neverovatan je, a šut za 3 mu postaje sve jače oružje.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Dracarys said:

Teško da je baš Oden, jer imao sezonu od 27 ppg uz 65TS, znači brutalno.

 

Ostaje samo pitanje da li on može biti zdrav ili ne, ista situacija kao i sa MPJ, s tim što je Zajon pokazao ipak veći potencijal.

Pisao sam već jednom prilikom na ovom toliku o povredi leđa i šta to implicira u profesionalnom sportu referirajući se na MPJ. Iskreno volio bih da se varam ali kad u tim godinama krenete sa operacijama i bavite se sportom gdje ima ima puno torzija, skokova i pokreta koja je teško kontrolirati tokom ne samo utakmice nego i treninga onda tu nema puno sreće. Plus  u obzir treba uzeti i ne malu težinu i visinu. Momku želim sve najbolje u daljnjoj karijeri ali neće mu biti laka s tom ozljedom.

Edited by bodo
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...