Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

1 hour ago, stoudemire said:

 

mislim da su crowder, cam j i bridges radili los posao na defanzivnom skoku (sva trojica mislim ukupno 5-6 skokova), ne bih krivio samo aytona koji im omogucava da skupljaju odbitke posle njegovih contested shots.

 

siguran sam da ce resiti to nakon sto izanaliziraju ove tekmu.

 

 

Upravo to . Ayton je imao više nego korektnu utakmicu . Mislim da smo imali najmanje 9 rampi. Uvijek imamo problem na skoku sa ekipama koje imaju Size na 4.  I 3. jer su nam sva krila i četvorke prilično niske osim Johnsona. Usprkos njihovih 25 ofanzivnih mi smo lako riješili ovu utakmicu. Šta bi tek bilo da su ih barem pola manje imali. Egzekucija je ono što je najvažnije a tu se opet mi pitamo prvi. 

Iako smo puno svicovali na njemu  CJM se najviše nadavao kad ga je preuzimao Book čini mi se i u par navrata Craig. A opet on će isporučiti više manje svoje koliko god ga dobro čuvao. 

Edited by bodo
  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Kakav potop procenata šuta većine superstarova u G1:

 

Gober 0% 🙂

Jang 8%

Adebayo 20%

Derozan 24%

Midlton 31%

Lavine 32%

Embid 33%

Mičel 35%

Harden 35%

Ingram 35%

CJ Mc 36%

Durant 38%

Kari 39%

Buker 42%

Morant 44%

 

Brown 48%

Jokić 48%

Tatum 50%

Siakam 50%

Ant 52%

Janis 53%

 

 

Irving 60%

Batler 60%

Towns 61%

Pol 75%

 

Nivo i intezitet odbrana je podignut, dok je pritisak, i psihički i fizički, izraženiji. Ipak, tek je G1, tako da je naravno za očekivati da većina igrača bude mnogo bolja u nastavku serija i da se prilagode. Teško je zamisliti da će Jang ili Durant ponoviti ovakve partije. Kris Pol zaista gospodar ove igre. 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Durant je imao 38% iz igre i ubacio je 23 poena i pored prebrutalne odbrane koju je Boston odigrao na njemu,  prvenstveno Tatum koji mu je jednom sigurno, a mozda i 2 puta uspeo i sut blokirati sa distance sto ne znam koliko sam puta video. Vecina tih njegovih poena su bili iz laganih pozicija iz kojih on prosto ne masi. Svaki put kada smo zaspali iskoristio je. E sad to sto on nije ubacio svoj set nemogucih suteva, to je drugo. Ubacio ih je Irving. Kombinovano su dali 62 poena i nisam siguran koliko ce ta granica da ide na gore pored ovakve odbrane. Kljuc Bruklinu ako hoce da dobiju seriju mora biti jos neki igrac koji ce pored ove dvojice dati ozbiljan doprinos. Juce su to bili Claxton i Dragic, ali morace Curry tu da povuce kao treca violina i da malo rastereti ovu dvojicu. Inace ce Boston rado pristati da zivi i umire od bacanja Claxtona i Dragica od 36 godina. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Mislim da Celticse, nevezano za ishod PO, može da raduje što se sad sa 100% sigurnošću može reći da je Tatum franšizni igrač i jedan od top 10 igrača u ligi, ne bi smelo da bude više sumnje u to. Njegov napad je opevan ali čini mi se da je sad u fullu i u odbrani i rešen da povede primerom. Al Horford je tatko na košarku isto, koliko je smislenije da takav veteran bude role igrač u nekom dobrom timu nego da tavori u nekakvim Thundersima i sličnoj lutrijskoj boraniji. 

  • Like 2
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Chaos Is Me said:

Al Horford je tatko na košarku isto, koliko je smislenije da takav veteran bude role igrač u nekom dobrom timu nego da tavori u nekakvim Thundersima i sličnoj lutrijskoj boraniji. 

 

baš sam hteo da pomenem ali nema potrebe: horf je odigrao vrhunsku tekmu u oba smera;

jeste tatum čuvao duranta primarno ali čuvali su ga svi, i horf i brown i smart i ko je stigao. horf ga je par puta neverovatno ispratio 1na1, gde je durantu ispražnjena strana otprilike, što bi trebalo da bude game over. čak mislim da ga je najčistije čuvao, bukvalno bez kontakta.

 

celticsi su sinoć, pored fantastične kolektivne odbrane (i dozvoljene preko granice povremeno), imali tri vrhunske partije u napadu (tatum, smart, horf) i jednu vrlo dobru (brown). i ovi ostali su odigrali vrlo korektno, eventualno minus theis

 

netsi su pored irvinga i claxtona imali seth curryja i dragića u prvom delu i duranta u drugom.

 

iznenadilo bi me ako horford i smart vežu ovako slične partije a durant ne pronađe rešenje da dominira celu tekmu. 

neko je juče lepo primetio kako je boston atletski superioran u odnosu na netse i to bi trebalo da bude njihov ticket to ride. videćemo da li će uspeti da održe taj intenzitet + da li će tatum i brown moći da pariraju durantu i irvingu u seriji. vrlo zanimljivo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kyrie u zoni + dodatno našpanovan i fokusiran zbog dočeka od strane navijača = TOP3 najljepše stvari u košarci trenutno.

 

Potpuno suludo kako je par puta ostavio čuvara na prvom koraku, fazon basket u kraju.

 

Navijam da on ostane u ovom ritmu, a ne sumnjam da će se KD resetovati (nije bio sporan samo šut, gubio je lopte kao na traci).

Link to comment
Share on other sites

Ja bih se najvise radovao kad bih video njih dvojicu u rotaciji. Usrali bi ih na prodorima. LMA bi mozda napadacki nesto i pruzio pa ce ga kontam Nash i pustiti nekad da pripali par poludistanci ako mu treba da malo pomesa ritam utakmice, ali Griffin je oduvek bio drvo jos na sve to poslednjih godina prilicno nepokretno.

 

I ako je Nash neki mudrac, Drummond ce mu igrati samo ako Claxton nabaci licne greske.

Edited by greenenvy
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, freethrow said:

E jebote što su ih vukli dovde uopšte, mogli smo mi sa foruma da sedimo u prvom redu i slušamo Kajrija i Neša kako sipaju mudrosti na tajmauto...

 

LMA je poslednjih metar dana sezone bio u autu sa nekom povredom kuka ili slično. što je valjda isto starački.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jonas je pravio ozbiljne probleme Aytonu na skoku - veći je i jači, bolje se postavlja. Ali, od ovih njegovih 13 ofanzivnih skokova većina su bili tap in-ovi, neuspješni, tj. beskorisni praktično svi do jednog. Tako da statistika vara. Pelsi su ukupno prilično dominirali u skoku, sve ostalo očekivano na strani Sunsa, uz glavnu rolu genijalnog CP3. :Hail: S druge strane, meni je jedini gori od plej-of DeGrozan-a ovdje hvaljeni CJ McCollum. Užasan, jednodimenzionalan igrač - tunnel vision i ISO i to je otprilike to. Donijeće ti jednom herojsku pobjedu, ali će te zato četiri puta ''ukopati''... :ajme:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...