Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

20 minutes ago, Miki28 said:

@delgado pada Memphis sutra💪💪💪

 

 Otkud to da je Ellington potpuno ispao iz rotacije, ajde razumem za Bejza i Jordana, ovaj je u stanju makar 2 trojke da pogodi po tekmi 😄 prica se kao i da ce njih dvojica (Baze+Deandre) da lete kako bi se oslobodio prostor za igrace posle otkupljivanja ugovora //nije bas da mi je jasan i ovaj potez sa Rondom, jes da ko nije ni bio prisutan ove sezone, al' sta smo ga vracali ako ga sad poklanjamo Klivlendu i ne cekamo plejof gde on kao pokaze svoju magiju..

 

Mook se zapalio, al nemaju Klipersi municije da se nose sa jako dobrim Memfisom. Grizlisi bez problema pokrivaju nedostatke svojih igraca iz veceri u vece i to se kod njih maltene ne oseca. Vcrs npr ne igraju Morant, Anderson i Adams i bez vecih problema su ocukali Klipe u gostima... Miki, moramo da im se osvetimo za onaj tesan poraz u Tenesiju recently, gde smo imali +14 u trecoj ali nismo izdrzali... Sad je vreme da se dokazemo protiv njih

Link to comment
Share on other sites

@delgado nema mjesta za sada za njega u rotaciji. Posle duze vremena zna se rotacija i za sad djeluje to sasvim okej. Johnson im je pun pogodak, falilo je odbrane a i Ariza standardno odradjuje tu posao. Za sad se muci u napadu ali on je tu da odradi orljav posao.

Monk se zapalio, odgovara mu prostor koji mu prave Russ i Lebron. 

Bradley isto angazovaniji u napadu, THT odgovara vise ova uloga sa klupe.

Melo isto sa klupe doprinosi a Reeves donosi energiju, decko skontao kako se Caruso probio i daje sve od sebe kad je na terenu.

Isto tako, Vogel je odradio domaci dok je bio out, samo Fizdale nesposobni nije znao da sprovede to.

 

Pratice situaciju na buyout marketu, sigurno da ce se povuci neki potez ali uz povratak Nunna i AD bice to sve dobro posle Allatar pauze. Opasna ce ovo ekipa da bude u plejofu, samo zdravlja.

Edited by Miki28
Link to comment
Share on other sites

On 1/7/2022 at 7:41 AM, uini said:

 

 

1 rowan alexander barrett jr 2 fournier 3 chris paul 4 tatum

 

usa_today_17463505.0.jpg

 

inače, ovo je prvi buzzer beater za knickse od sezone 2012/13, kada je jr smith to izveo dva puta. jr -> rj

  Reveal hidden contents

 

Believe me when I tell you that RJ Barrett was god awful shooting the basketball for most of the night Tuesday at MSG. The Boston Celtics defense, particular center Robert Williams, had RJ’s number throughout. RJ kept challenging the big man, and got his shot swatted approximately 240 times. As the Knicks and Celtics looked primed to head to overtime, with 1.5 second remaining and the game knotted at 105, RJ didn’t seem like the guy you’d want to take the last shot.

And yet, RJ ended up with the ball in his hands. And we witnessed a moment we haven’t seen in damn near a decade. Pure magic.

 

 

 

Bokte, koliko su grozni dresovi i jednih i drugih. Ne pamtim losije garniture od ovih Najkovih, bukvalno 2-3 tima imaju dobre dresove.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Miki28 said:

Majami uz sva odsustva lagano do 3 mjesta. Bice to opasna ekipica u plejofu

ne vidjeh skoro veću šutersku rapsodiju od jučerašnje miamijeve. 22 trojke ubacili. ali nije samo to, letjeli ljudi po terenu ko shuttlovi. Montyju zamjeram samo to što očito nije čuo ili se oglušio o nepisano pravilo da se ekipu koja pobjeđuje ne mijenja. isforsirao je očito nespremne igrače i na taj način poremetio dobar ritam koji je ovaj tim imao . Stix opet igrao malo a Biz niti minute. CP3 u štetočina modu ovaj put. prvi put gledam ove sezone Miami i moram reći da mi se dopada njihov stil igre i to još bez Butlera. e sad da li će uvijek ovako šutirati i šta će biti kad nalete na tvrdo ostaje da se vidi. to be continued ... 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, uini said:

 

znam i ja za to, nego ovaj brunson igra opasno a kada luka igra nema baš dovoljno minuta za njega

 

Nisam siguran da bi on trazio neke minute jer bi u suprotnom igrao u Torontu.

Dalas bi mogao biti kandidat za titulu narednih sezona gde bi Dragić imao ulogu veterana i mesto za penziju plus što su pričali kako su i porodični prijatelji.

 

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Урош19 said:

Дончић наводно 118 кила има тренутно. Колико је дебљи него у првој нба сезони, невероватно. А ни тад није био у топ форми хахах

Strasno. Prati Jokicev put s tim da je Jokic fenomen kako se nije povredjivao kad je ulazio u sezone sa viskom kilograma.

Donic ipak nije te "srece". Vec je propustio 15 meceva ove sezone.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...