Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

On 11/25/2021 at 7:32 PM, alpaka Bereta Sida said:

Cekajte stvarno vam je sporna reakcija LeBrona  na dovikivanje da mu sin pogine u saobracajnoj nesreci? Bas me zanima koji bi to roditelj cisto iskulirao takve stvari. 

 

Pazi da meni neko to kaže ne bi išao kod sudije da se žalim nego bi uleto odmah i nogom u glavu i sam bi izašao iz hale.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sjajna je bila scena sa Džimijem Batlerom i Entonijem Edvardsom. Edvards ga je toliko fino generacijski iskulirao. Mislim da je besmisleno kritikovati LBJ ovde, šta god da su oni klinci dovikivali. On tu radi posao, a oni ga ometaju, kraj priče, kako i treba da bude. A on nema šta da priča sa publikom, već samo sa nadležnim organom odnosno sudijom. Ja znam da bi bilo zabavno da krene da se pičkara sa njima, da poleti i pokoji šamar ili tako nešto, ali to je kao da priželjkujemo basket duele između Kermita Vošingtona i Rudija Tomjanovića. Stop posto sam uz LBJ ovde, ovo je ipak 2021 a ne 1991...

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ovo sa Ejtonom i nedavanjem maxa je level nemam reci koliki je Sarver idiot.

 

Teska kurcobolja kod Portlanda,uzasno na sta lice,Kovington moze kod Radnjica,sunce ti,koje cigle lik baca.

Edited by Gaga
Link to comment
Share on other sites

Bice ovo dobro od Allstar pauze ali pitanje je da li Vogel ima toliko vremena. Rotacije su mu uzasne, kasni non stop sa izmjenama i prepoznavanjem situacije na terenu.

O njegovom playbooku u zadnjim napadima utakmica da ne pricam, to se vec ponovilo nekoliko puta da bi bila alucajnost. 

20 sekundi cuvanje lopte da bi se ispalila trojka preko igraca. Vizija🤦‍♂️

Link to comment
Share on other sites

Neočekivano laka pobjeda Sunsa u MSG. iskreno očekivao sam puno napetiji i najizvjesniji meč. Knicksi nakon kratkog vodstva u 1. pa od  kako su se Sunsi odljepili nisu  čini mi došli na manju razliku od 10. generalno mi se ne sviđa kako Ayton igra iako je po statistici drugi strelac ekipe. jučer su mu skakali po glavi svi. 16 ofenzivnih skokova više su imali Knicksi . 17:1 omjer, nedopustivo. McGee za mene igra i iznad svojih očekivanja. Shamet zasad ne pruža ono što sam mislio da će dodatno dati ovoj ekipi. @uini u pravu si da ova ekipa Knicksa živi ili umire od šuta a jučer su bili kriminalni u tom segmentu a bogami i u ostalima.. osim već spomenutog broja ofenzivnih skokova baš ništa vredno spomena. Quickley je jedino odigrao dobru utakmicu i donekle Walker ali rubrika asistencije baž tužno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ako je stvarno tacno da su mu ovi pominjali decu, trebao je Lebron da ih ishamara na licu mesta, a ne da pokazuje sudiji da ih izbace. A i ne znam kako sudije nisu cule. Kazem ako je stvarno bilo tako. Takav nivo bljuvotine ne postoji ni kod nas ,a  svi znamo kakve gadosti ovde kod nas navijacima moze da padne na pamet.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...