Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

4 hours ago, gggggggg said:

 

lebron bi bio dobar da npr nije imao onaj fijasko sa slikom policajca. 

 

a kanter je prozvao jamesa jer je ovaj podrzao kinu kada ih je morey prozvao zbog hongkonga. to je verovatno bila njegova najruznija epizoda i ispao je nevidjena dzukela, gde se nasao da pametuje a lik nije znao o cemu prica i sve da sacuva koji milioncic.

 

ova cela frka je zbog ujgura a ne tajvana koliko sam pratio. inace ni on nije bas neki svetac jer je protiv erdogana kada podrzava gulena i slika se sa questionable ljudima.

 

 

Da, to je to za Brona.

 

A za Kantera i ovo o čemu trenutno piše, koliko sam skontala sa Tvitera i jedno i drugo je u pitanju. On podržava nezavisnost Tajvana, čak mu se lično zahvalila njihova predsednica. Svakako nije prozvao Lebrona bez ikakvog razloga, ko je kriv što ovaj trpa guzicu svuda zbog para.

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Marko said:

 

Jokića i Đokovića niko ne spominje, bar ne u istoj rečenici, kada priča o Lebronovom off courtu. Niti bi trebalo, neuporedivo je iz mnogo razloga. 

 

  Hide contents

U Lebronove dobre namere u načelu ne sumnjam. Ono što je sve više problematično je taj off court društveno-politički angažman (u koji naravno ne ubrajam njegove filantropske projekte). To trpanje u politiku, komentarisanje svega i svačega , svrstavanje na ovu ili onu stranu je razlog zašto ga prozivaju, i tek će njega i ligu prozivati, kako to da ćute na ovo, ili ne komentarišu ono. (Kad već imaju stav u vezi nekih stvari, i planove delovanja za slučaj da se dogodi to/ovo/ono). Dakle ne samo da se liga preko svake mere politizovala, nego u ovo doba prosečno informisan gledalac, ima prilike da redovno gleda i sluša duple standarde što se tiče NBA na tom planu. Reakcije su tu uobičajene rekao bih, ni manje ni više. Efekat je takav, da je mnogima preko glave rubrike politika u entertainment terminu, pa batale/manje gledaju. Zainteresovanost i angažovanost za pravo&pravdu kod kuće pokazuju da mu je srce na mestu, ali može to i bez politike i stranačkih kampanja, i bez redovne (zlo)upotrebe platforme lige, a rekli bi neki i bez ćutanja na tolike stvari van američkog tla - Ta pragmatičnost na spoljnom planu i hiperangažovanost na unutrašnjem, preti da se pretvori u još veću sprdnju i besmisao kod sledećeg big deal. Whatever it may be. Ponašanje i izjave igrača u ovom players league su posebna priča: Gluposti stižu jednu drugu. Više tekstova, na koje sam naletao, pominju tu prezasićenost lige politikom, kao jedan od ključnih razloga zašto je NBA zacementirana na tom 3 mestu pro liga tamo, (i pominje se kako je pre 10-15 god popularnost bila veća,). Fazon, liga bi bila u boljem položaju bez tolikog upliva politike. Isto, vredi napomenuti, da nije isključeno da se u budućnosti, sve to što se danas podrazumeva, možda bude moralo da se vrati u nazad, da ne kažem unazadi. Jer će vrlo moguće raznorazni lesser igrači, a razume se totalni retardi van terena, umisliti da su trgli boga za k, a biti more entitled nego sve zvezde i zvezdice danas.

 

 

Quote

To trpanje u politiku, komentarisanje svega i svačega , svrstavanje na ovu ili onu stranu je razlog zašto ga prozivaju, i tek će njega i ligu prozivati, kako to da ćute na ovo, ili ne komentarišu ono. (Kad već imaju stav u vezi nekih stvari, i planove delovanja za slučaj da se dogodi to/ovo/ono). 

 

naš svakodnevni život je politika i svrstavanje na ovu ili onu stranu. 

loženje bilo koga da je iznad toga je loženje da si veći od života koji živiš i koji te okružuje

a to je u svakom slučaju glupo a za ljude koji imaju težinu lebrona ili đokovića i neodgovorno (i proračunato)

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jbg Uini, gomila ljudi i ovde i preko bare koji su i inace inteligentni i uspesni u svojim karijerama ne zele da se udubljuju i zanimaju o politici.

 

To jeste na nivou drustva (ili bi makar trebalo da bude) nepozeljno ponasanje pa nazovimo ga i u krajnjem slucaju neodgovorno, jer vodi do gradjanstva koje pristaje da bude objekt a ne subjekt, ali ne bih mogao da ga tek tako okarakterisem kao "glupo".

Samo kvalitetno informisanje (a tek ozbiljan aktivizam) o javnoj sferi oduzima dosta vremena, truda i zivaca.

 

Uz to, sport za gledaoce predstavlja ventil, razbibrigu. Prosecan gledalac ne zeli da slusa o problemima i kontroverzama iz realnog sveta, jer on umnogome upravo i gleda utakmicu da bi se iskljucio iz istog i rasteretio dnevnih briga i nedoumica.

Link to comment
Share on other sites

@Horium, svestan sam ja percepcije prosečnog gledaoca a i prosečnog forumaša.

 

ako neko ne razume da su život i politika neodvojivi, to mi je potpuno fajn kao stav, iako ga ne delim. ako ta ista osoba zatim krene da objašnjava zašto poznata ličnost koja ne deli njihove stavove i nazore, treba da prestane da se bavi politikom - e to je trenutak u kojem se zapravo nezainteresovani za politiku bave politikom, pa celim svojim ignorantskim stavom stvaraju jedan paradoks koji mogu da okarakterišem kao glup, verovatno u nedostatku bolje artikulacije i količine živaca.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Uvek se osetim lepo kad Mike Fratello komentarise neku tekmu kao sad LAC-DAL, posto mi je taj glas ostao urezan u mozak koliko sam kao klinac pikao nba live-2005.

Btw, menadzment Lejkersa ionako je navikao da pravi kriminalne poteze kao onaj trejd Zubca za Musaku... generalno uzasni potezi, totalno odsustvo zdravog razuma i svega, imali su srece sto se zovu Lejkersi da im dodje King (koji je povukao Davisa za sobom) i to je to. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Malo je poremetio klipane povratak Ibake i Winslowa, tacno je napad skroz zatrokirao sa njihovim ulaskom, al dobro moraju da pokusaju da ih ukljuce u rotaciju (bar winslowa). 

 

Inace, nestvarna je to bila sekvenca Ibake, nema sta nije zasrao. Sad da ga ponude kkp i cz, ovi bi agentu rekli da nikad popunjeniju centarsku liniju nisu imali i da nema potrebe

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Betolingar Misdongard said:

"Ćivot prođe, Kingsi u PO nikada". 

Meša Selimović.

 

3 hours ago, Miki28 said:

 

 

Jednog dana zaboscemo neki 10-15 pik na draftu i uboscemo novog Dejvisa ili Janisa, pa cemo nakon 5 godine igrati veliko finale, ali pre toga cemo da zabranimo uclanjivanje u stranku. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, oubrevo. said:

gledljivi su pistonsi samo zbog lukave šunke

Mala pravopisna korekciju.

 

Na malom uzorku nisam video smislenu igru. Previše nedisciplinovano. 

 

Ako ništa gledam showtime Lakers novije ere i najlepšu mehaniku shuta u historiji ove igre. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...