Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

1 hour ago, Milos 3.14 said:

Prelepo, umetnost igre bez lopte, Ball handling-a.

Prosto je neverovatno da su se istovremeno u istoj ekipi spojila dva takva šutera i dva takva igrača bez lopte kao što su spleš burazeri...jedva čekam da se vrati Klej

P. S. Gotivni su ovi GSW city edition dresovi 

 

Njegovu igru bez lopte i strah koji izaziva kod protivnika ce se izucavati godinama nakon njega. Za mene licno savrsen moderni bek. Jedini igrac ikad koji je jednako opasan i sa i bez lopte i koji je u stanju natrpat ti 40 poena bez da carini loptu i izbaci citav tim iz ritma. Izraz playmaker po mom misljenju za njega ne vazi, on je spacemaker. Igrac koji svojim kretnjama i prisustvom otvara apsurdan prostor i omogucava suigracima povoljne situacije koje nisu samo spot up sut. Ljudi sve te aspekte njegove igre u vecini slucajeva zanemaruju i fokusiraju se samo na apsurdan sut i domet koji ima, a ti ostali aspekti i nacin na koji on ustvari koristi taj svoj sut su meni jos impresivniji od onih bombi sa 9-10 metara. Revolucionar.

  • Like 13
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Mogu ovi neočekivani udarici sa leđa da budu baš zajebani, naročito kada se krećeš unazad. Dobro ga je odalamio Jokara, a i ovaj je dobro prošao. Sreća pa je Moris krupan, da je bio neko manji skupljali bi mu kičmu po terenu. Moraš uzvratiti, pričao je Peković o tome, ako stalno pustiš da te biju taj trend će se nastaviti. Mislim da je Jokić izabrao dobru metu, barem je neko ko zaslužuje nabadanje.

Edited by Liska Manjina
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Rubio je Standard and Poor mans Teo Magija, a onda je Kari neka vrsta Stefena Pena za bednike, ukoliko sam dobro ispratio logiku?

32 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Definitivno najbolja utakmica za GSW ove sezone. Atlanta nas je imala u prvom poluvremenu, I'm not gonna lie. Curry se kasnije zapalio i sve je palo u vodu, srušio se njihov koncept. Dobra je Atlanta svakako, Hunter izgleda sve bolje. 

 

Je l i dalje misliš da nećemo ući u plejof?

 

edit: je l ja tripujem ili je Stefen opasno osedeo sa ovim šišanjem?

Edited by freethrow
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Dracarys said:

Ko je očekivao da će ratnici imati najbolji skor lige posle 10 utakmica?

 

Igra GS odlicno ali ne treba ispustiti iz vida da ce od prvih 12 utakmica odigrati 9 kod kuce i to protiv dosta tankera.

 

Uskoro ocekujem pad ali se nadam da ce ovaj pocetak biti dovoljan za prednost domaceg terena u PO.

Edited by LordOfTerror
slovo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, nemanjaol said:

 

Pogledajte kontakt kolenima kod Morisovog faula. Prvo ga je u koleno udario pa tek onda u rebra.

 

Trebao je i jace Jokic da ga udari

taj udarac u koleno sa strane je daleko opasniji za visokog coveka nego udarac laktom u rebra. stabilnost celog kolena je na dva kondilusa femura i ligamentima i zato su te varus/valgus polozaji ogromna opasnost i indikatori acl-a.

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

ja mislim da bi markif i markus dobili braću jokić u laboratorijskim uslovima, tj bez pomagala & bojazni da će završiti karijeru zbog toga

 

jokićevi burazeri mi više izgledaju kao da se voze na vajb "vidi me što sam spreman na sve i lud na PCPu" nego što su stvarno spremni da srede nekoga ako nije prase od 7 kila

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...