Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

8 hours ago, oubrevo. said:

 

davis ima spuštena ramena, svi znamo da su takvi najzajebaniji da isporuče nokaut iz prve, pogotovo sa njegovim wingspanom

 

sad kada se uzdam u dedu da mi vozi sve fantazi bednike, više razumem njegov grejtnes i moram da priznam da je bolji od larry birda!

 

Spoiler

vladimir-beba-popovic01.jpg

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jeste da je raspored bio prelak i da sam odgledao cetvrtinu i po + highlitse od ove 3 tekme, ali cini se da je napad Bullsa kliknuo. Vooch, Lonzo i DeRozan pokazuju zavidan bbiq i Lavin generalno deluje opustenije kada je svestan da ne mora da strpa 30+ svaku tekmu. Jedva cekam da vidim kako ce ta odbrana koja je imala neke znakove pitanja nad glavom izgledati u ovim ozbiljnijim tekmama koje slede. Cade-less Pistonsi stvarno nisu ozbiljan test za bilo koga tako da za sada pratimo dalje bez nekog ozbiljnog lozenja

 

Spoiler

okay-its-happening.gif

 

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

@threepwood, gledao sam ja sinoć, pošto me je izdeprimirao markkanen a teško mi je bilo da pratim i mavs at raptors, mnogo glupo mavsi igraju, makar to malo što sam gledao

- uglavnom, ball, lavine (i caruso) forsiraju jako lepu tranziciju, koja je često dolazila iz pametne odbrane, puno ukradenih bejaše. vučević i derozan su tu za poziciono-izo. pat will isto dobro radi svoje sa minimumom usagea.

 

kao što kažeš, teško je proceniti pravi kvalitet dok ne stignu jači protivnici ali definitivno ste ekipa koju je prijazno gledati.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ja gledao Atlantu malo, kako su ruzno odigrali. Niko da doda loptu, Hunter sutne sve sto mu dodje pod ruku, igra neke izolacije kao da je KD, a nije video kos od Allena.

 

Ricky ih razmontirao igrajuci normalnu, jednostavnu kosarku. 

Edited by Del Piero
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

riki ih rrrešio, što kaže moja ćera a verovatno i svako malo dete

 

šutirao je monstruozno trice iz ćoškova. mobley će biti super. pokretljivost i ballhandling na njegovu visinu su fascinantni. neke zadnje promene, pa kroz noge a sve dok kombinuje igru licem i leđima protiv beka ili krila, bio je neki niži igrač, možda huerter

Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, gggggggg said:

pacersi imaju potencijal da budu cetvrti na istoku posle atlante. dva poraza od po jedan poen i juce pobeda posle produzetka. u svakoj utakmici neko drugi iskoci i izdominira.  ovaj duarte ima zeleno svetlo kao da je cetvrt veka u fransizi.

 

to ceniš nakon 2-3 tekme i dva poraza?

 

ja mislim da će pacersi pre u play-in nego na to četvrto mesto. a za hawkse isto mislim da neće biti treći, mada mi je želja tu jača od procene.

Link to comment
Share on other sites

nisam siguran da ima bas toliko boljih timova od njih. naravno ovo sve ako se warren i levert sto pre vrate. mislim da carlisle ima skilla da ih sve poredja kako treba. bas dubok sastav imaju.

 

samo jos da napisem da su u prvoj utakmici prokocakli nekih 23 razlike i izgubili dok su protiv washingtona imali upitno sudjenje koje je sve islo na stranu wizardsa na kraju utakmice.

Edited by gggggggg
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, gggggggg said:

nisam siguran da ima bas toliko boljih timova od njih. naravno ovo sve ako se warren i levert sto pre vrate.

 

tj warren neće skoro valjda a levert će kao skoro a zapravo ima problem sa leđima, na gomilici njegovih problema sa različitim delovima tela. 

nisu baš igrači za koje možeš da pretpostaviš da će da cepaju ostatak sezone bez većih izostanaka.

 

a kada jednom budu zdravi, mislim da nisu ni za pedalj bolji od celticsa, knicksa, bullsa - koji su opet slabije ekipe od bucksa, netsa, 76ersa, heata, hawksa. 

 

daklem, mogu biti i 5i i 9i. a tu je i šarlot. drugim rečima, bliži su mi plejinu nego tom četvrtom mestu.

Link to comment
Share on other sites

Pisalo se za ovog rukija da će lagano da se  primi na NBA, ali ja i nisam nešto verovao u to. Šut ga za sada najviše vadi, ali ćemo videti dokle je spreman igrati tako, jer on je podignuo dosta kvalitet Indijane svojim neočekivanim dobrim partijama.

Edited by Dracarys
Link to comment
Share on other sites

E jes mi je drago sto su ispali Dodzersi.

 

Da iznesem jedno nepopularno misljenje, ne bih imao nista protiv nakon ispadanja Dodzersa da Lejkersi sa LeBronom osvoje jos samo jedan prsten.

 

Ipak mi kosarka pored americkog fudbala i hokeja nije glavna stvar, a lepo je kada tim iz LA strada u bejzbolu.😄

 

Jos su pre toga Dodzersi izbacili SF, lepo je sto ga je Kalifornija ispusila.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...