Jump to content

ABA Liga 2021/22, nikad jaca?


goldberg

Recommended Posts

26 minutes ago, Borca said:

 

Mladji brat Lautara Martineza i Lisandra Lopeza.

 

Svadjaju se dva lika na ulici ...

Pridje pandur i legitimiše ih ...

Jednom u ličnoj karti ime Milan Petrović, drugom Milan Jovanović ...

Gleda ih pandur pa kaže : Sram vas bilo,braća a svadjate se ....

  • Like 1
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

Losa utakmica Mege, a losa i generalno, previse faulova i prekida. Mega veci deo meca spustala na Balcerovskog, koji nije drvo, ali nije bas ni neki prefinjen igrac, dosta je to bezidejno bilo. Na kraju ih izvukao Smith. Djurisicev IQ nije nizak, nego je u minusu. Ili uzima neki pretezak sut ili glavinja u reket i gubi loptu. Jeste bas mlad, ali ne iskorenjuje se to tako lako. Na kraju jak utisak je bio kako je Borisa ispao u poslednjem napadu u branjenju 1 na 1 Stipcevica, cista sreca za Megu da ovaj nije pogodio flouter.

Link to comment
Share on other sites

Mi porodismo ovo nekako danas.
Vajli jos jedan igrac koji moze da unese energiju na teren, koristice dosta. Danas nazalost zbog brzih faula, mala minutaza. MJK odlican. Popu bih licno dao jos vise minuta. Aticu kao da je neko zabranio da sutira i ovo malo sto je sutnuo, kao istraumiran, dok je u defanzivi odlican. Drobnjak pokazao pomak, nek se celici na ove meceve.
Micov bezvoljan danas, najgori od svih bjese. U prvo poluvrijeme je to solidno izgledalo, kasnije blokada totalna.
Za sada primjetno da primamo najvise poena sa centarskih pozicija. Idemo dalje...
Igokea u njihovom stilu u Laktasima. Djeluje da su i igraci pojedinih ekipa i navijaci usli sa razmisljanjem da ce se rutinirati pola lige, ali svuda cekaju nagazne mine. A tek krecu evropska takmicenja [emoji16]

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Budućnost je bukvalno sa pola gasa igrala sa nepotpunim Splitom i očekivano pobedila. Micov je u sezonu ušao veoma mlako,a i ne igra sa loptom što me čudi.

 

Igokea sjajnom odbranom i raspoloženim Starksom i Radanovim lagano pobedila. Zvezda se mnogo istrošila u Izrealu  to se videlo večeras. Nisam siguran da su igrači olako shvatili ovu utakmicu,ali je sigurno glava bila malo i u Areni gde će debitovati kod kuće u EL,a već u četvrtak čeka put u Moskvu.

Nije opravdanje,ali trebaće vremena da se uđe u taj ritam utakmica kako fizički tako i psihički.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Igokea je opet složila jako pristojnu ekipu. Definitvno spadaju u top6 klub u ABA ligi, i individualno i timski. Starks igra dobro na početku sezone. Radanov radi ono za šta je uvijek bio sposoban, njegov forte je sekundarna kreacija. Dobri ulazi, fina saradnja sa visokim igračima, sposobnost da brani nekoliko pozicija u odbrani. Jošilo i Ilić su se etablirali kao tandem krila, to su korektni timski igrači. Visoki, dobri u odbrani, znaju svoju ulogu na terenu. Stephens je sigurno downgrade u odnosu na Carmichaela, ali može da pruži neke solidne minute. Đorđević se uklapa u tu ulogu drugog centra, može da natrpa dosta klubova u ligi u kratkom roku. Walleru je šut jedina opcija na terenu, ali ne može se osporiti njegov šut iz driblinga dok ulazi u dobrim %. On je tu da unese šuterski impuls. Robinson je dobar bio u prvom mandatu, ove sezone se potpuno raspada. Igokea će svakako biti tvrd orah i ove sezone, ja ih apsolutno vidim u top6.

Edited by Betolingar Misdongard
Link to comment
Share on other sites

Micov nije najbolje poceo sezonu. Nije ni pripremne odigrao na svom nivou. Mozda je doslo do nekog psihiloskog praznjenja. Vjerujem da je to a vjerujem i da ima nesto i do Cobbsa. Ne razigrava ekipu ama bas nista. Ne rukovodi igrom. Ne cita protivnika. Od Vlada ocekujem najbolje ako se plasiramo u PO.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...