Jump to content

B Liga NBA Fantasy 2021/2022


djole

Recommended Posts

On 10/13/2021 at 11:07 AM, maXa88 said:

 

Uvek ima 3 istine. tvoja, moja i ono sto se stvarno desilo. Prvi trejd sa lukom sa ja prvi osudio i reko da se vetije a gospodina hteo da dropujem ali mi smrdljivi espn nije odobravao. i za svaki sledeci je isto bilo pogotovo za to pocetno bahacenje. na stranu sto sam isto bio protiv da se bilo kom pomaze prilikom drafta (sto je i sustina ispadanja, nas smo usrali a drugi je birao bolje), javno sam pisao o trejdovima koje sam ja ugovarao a koje ste botovski obarali. uopste nemam nameru da repliciram uiniju na post o njegovom trejd predlogu. misim da su mu za to cak i ostali rekli da su za jace ponude stavljali veto. toliko o tome

 

meni uopste nije problem da priznam da sam se zajebo,  a ti reci da li je moja fransiza bila ukljucena u 1 sumljiv trejd ikad a da je prosao? prosle godine ste dozvolili da se covek provuce 2 puta dajuci nista za 4 igraca, komesar je ponavljao trejdove dok nisu prosli, sisinjo 3 puta ispada i opet opstaje, a najveci problem vam je trejdovi koji cak nisu ni realizovani. pazi komunikacija putem skajpa, pa misim dal je normalan koje gluposti pise covek. ko jos koristi skajp?! 

ne bre, evo bas sad pise  ridjisu na msn. dogovaramo basket neki...

 

a sto se tice deglija, vrlo rado bih ga poslao da igra sa lukom A ligu a meni nek ostavi B ligu i kvalitetnu zajebanciju ovde

Jbg. Makso, ispalo je tako kako je ispalo, padale su i teške reči, čak si i mene nešto isprozivao koliko se sećam, iako ti nikad ništa ružno rekao nisam, na stranu peckanja, kao što i sa Zvekijem često bude, nekad sa Vučinom i ostalima koji znaju da prihvate/uzvrate.

 

Što se trade-ova tiče, slažem se sa tim što si rekao, ali je takođe činjenica, koju svi znamo, je da su problemi krenuli od 1 osobe i da je ona zajednički činilac u svim razmiricama iz prošle sezone.

Zato sam i rekao da ne znam zašto to trpiš i verujem da i onda kad si me isprozivao si držao njegovu stranu, a sam si nekoliko puta pomenuo da se ponaša nenormalno (hint - ludara :lol_2: ), pa sam te zato i pomenuo u upisu koji si citirao.

 

Ako već ne može da se upristoji i ponaša koliko-toliko civilizovano, lepo ga išutiraš, kao što su to Zveki i Vučina uradili i nastaviš dalje sa svojom franšizom. Opstajao si tolike godine u A, preživeo bi i sad. A on nek' se snalazi sa "cimerima" i onima koji bi ga prihvatili.

 

Postoji i opcija da ti je u pitanju RL prijatelj, pa bih tu razumeo tvoj pristup, ali ne menja činjenice koje sam pomenuo iznad.

 

U svakom slučaju, voleo bih da odmerimo snage ponovo, pa i sa Zvekijem, zašto da ne. :kece:

7 hours ago, Zvezdinho said:

 

Izgleda Zveki da nikad nećemo saznati da li je Ratzen odgledao Tesnu Kožu. 😞

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 10/13/2021 at 10:04 PM, Zvezdinho said:

Slobodno, vasa grupa ( tvoja i delgijeva )  moze da se zove  - Zrtve razchmarivanja, slobodno i Drakija tu uclanite. Posto imate slicna iskustva.

 

Hahah Jeste da poslednje 2-3 sezone igraš kao prava nubara, ali umeš ponekad da zabodeš dobru foru, zato bih voleo da se vratiš dogodine. 😛

Link to comment
Share on other sites

Dobri su ova dvojica ortaka sto su se prijavili za C, igram sa njima godinama privatnu ligu sa istim podesavanjima kao na forumu ali ne mogu da garantujem da nece bataliti u nekom trenutku jbg, kao sto sam ja npr ABA liga fantazi drugu godinu zaredom posto mi ne drzi paznju iako pratim utakmice. U najgorem slucaju cu moci da uticem na njih da podese izmene do kraja sezone u slucaju da im se ne bude igralo.

Link to comment
Share on other sites

Ouvaj, samo da ispravim Borona za jednu dezinformacijicu u ovom svom pljuvackom postu upucenom meni (a tako smo se lepo slagali kad sam bio godinama bio na IL na b92) : Woochina me nije isutirao, nakon osvojene titule dobio sam ponudu za produzetak saradnje, u medjuvremenu me i Maxa zvao da se vratim i to je to. Svake sezone nakon toga je bio u fazonu dobrodosao sam kod njega u svakom trenutku. Eto vidis, da sam tad pristao mozda mi ostala fransiza u nasledstvo posle njegovog ispada u B. A mozda i ne bi, mozda bi palo glasanje

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, major josip said:

Izglasano je 20, @propolis igraš B ligu, ako možeš pošalji mi danas u pm svoj mejl da te dodam. @Igor_ takođe. 

 

Danas ću postaviti i vreme drafta, ako ne bude neke promene za sada je to 17.10. u 22h (gagin glas ne računam). 

 

Uf biću na utakmici,ali se nadam da cu uspeti .

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Propolis je usao u ligu, tako da smo kompletirani konano. Podeseno je sve, ukoliko neko ima jos neke zamerke nek kaze. @Zvezdinho nadam se da je sve u redu sada. Podesio bih svakako to, ali hvala na napomeni u svakom slučaju.

U uvodnom postu editovani igraci i postavljen link ka ligi. 

 

 

20 minutes ago, realno *w said:

edit: pošto nisam baš pratio temu, koje kategorije igramo? Jesmo li menjali šta ili i dalje igramo Enes Kanter MVP postavku?

 

Tebi ne rade notifikacije kad te neko taguje? :D

Ista su pravila kao i prosle sezone.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Kad budemo osvojili B ligu ove sezone Xpert i ja  imacemo osvojenu A ligu, plej aut A lige, B ligu. I onda ce da pevamo : Osvojili smo sve , osvojili smo sveee, osvojili smo sve ,osvojili smo sve, osvojili smo sveee !!! 

 

 

:classic_tongue:

Edited by Zvezdinho
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...