Jump to content

EUROLEAGUE 2021/22, devotion still in the time of covid


Chaos Is Me

Recommended Posts

1 hour ago, MrTripleDouble said:

Clyburn pokazao razliku izmedju tier 1  krila i tier 2 - Luca, Kalina, etcetera...

 

Clyburn jeste najbolje krilo, ali nije pošteno to reči na ovakav način. Jer to znači da Luča i Kalina nemogu da reše utakmicu, a mogu. Recimo Lučić je to uradio prošlo kolo... Dok je recimo i Clyburn imo raspada u završnici, kao recimo proti Asvela. A nedavno je vezao i dve užasne predstave kod Barcelone i sa Maccabijem, gde je šutirao 3 od 18

 

I jeste se vodila rasprava o najboljim krilima, ali mislim da su manje više svi rekli da je Clyburn najbolji. Po mom mišljenju, do ostalih ga oddvaja to da je strašano raznovrstan u napadu, i može da kreira missmatchove, u zavistnosti od toga ko ga brani.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, MrTripleDouble said:

Ne govorim pod utiskom ove utakmice. Skoro se povela neka prica o najboljim krilima u EL i ovi igraci su izjednacavani. Meni ipak postoji razlika u klasi izmedju Clyburna i ostalih krila. 

 

Klajburn jeste najbolji,ali nije za klasu.

Edited by propolis
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Hilliard igra sjajnu sezonu. Izuzetno je nezgodan igrač za čuvanje. Visok i jak za svoju poziciju, lako se podiže na šut, može da iznese čuvara na leđa kad krene na ulaz. U CSKA nije oduševljavao, bilo je to nekako solidno, ali ove sezone izgleda kao kandidat za najbolju petorku sezone.

Edited by Betolingar Misdongard
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...