Jump to content

EUROLEAGUE 2021/22, devotion still in the time of covid


Chaos Is Me

Recommended Posts

51 minutes ago, Kankkunen said:

Javor i Panterka u tandemu dominiraju. :classic_biggrin:

Tandem iz pakla.Generalno pricam sad,jedno je kad se navlaci dok meni Panter cesto izgleda kao da ne radi to namerno nego da jednostavno ne zna gde bije,vezba strogocu a nema oko za to a ni meru za balans u kriterijumu,jos iritantije od navlacenja mozda.

Lamonika mi sve vise izgleda kao zlato iako voli kamere uprte ka sebi malo vise barem zna sta radi.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, MrTwister said:

Meni je u ovom Feneru najtuznije da gledam Polonaru koji kod Sase ima neku Danilo Nikolic ulogu iako se radi o drugacijem tipu PF. Isto ovaj zadnji napad dje uzima Shayok najbitniji sut na utakmici, momak koji je dobar scorer al se muci od pocetka sezone da ista pogodi a sut za 3 svakako nije njegova igra nit je po tome poznat. Odlicna odbrana Reala svakako u ovom zadnjem posjedu.

 

Pa očigledno iznuđeno rešenje, Nando je hteo to da završi, onda se bojao da baci lob Veselom, na kraju izvukao taj pas kao neko četvrto rešenje, pošto Hanga naravno nije puštao Mehmetoglua sa druge strane.

 

Screenshot-2021-10-22-083132.png

 

 

Ali opet, toliko su ih odrale sudije, da mi je smešno pričati o bilo čemu drugom. Namerna, pa nesviranje školskog faula u napadu, pa tehnička, pa onaj faul nad Ertelom, ne zna se šta je gore bilo.

 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Sinoc sve utakmice na 1-2 poseda. Bilo je bas interesantnih zavrsnica, vracao sam da pogledam poslednjih 2-5 min svake utakmice. Rekao bih da je Fener bas bas pokraden u Madridu. I pored toga imali su otvoren sut za pobedu. Ocekivao sam da DeKolo zavrsi ono ili barem iznudi faul, a on dodao (doduse otvorenom igracu).

Link to comment
Share on other sites

Na stranu ovo sjajno dodavanje, koliko je meni impresivno Ćaćovo nameštanje na šut.

 

Tj, nenameštanje.

 

Čovek tapka desnom rukom i samo u nekom trenutku pusti loptu da ode malo više i nabaci je na to desno rame i ima situaciju da može da šutira. Sve to traje pola sekunde i gotovo je nemoguće odbrambenom da pročita unapred kako će to da se desi.

Na taj način dolazi u situaciju da šutne preko igrača koji je ispred njega, iako šutira gotovo sa zemlje. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ogromno trosenje nosioca igre Zvezde. Naravno usled povreda i svega sto se desavalo. U crveno su usli. Dejo ce da ih izgori. Jeste grupa velikih boraca ali mislim da se morao doselektivati ako misli da mu nosioci zivi budu do decembra. Steta kad vec imaju hemiju da ne probaju nesto vise u EL

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Dobro kolo u EL, stvari su se malo popravile od kada su uveli publiku. Videcemo koliko ce da potraje.

 

Armani i Bayern opravdase epitete favorita iako su Asvel i Zalgiris imali lepu prednost, ali to i treba da bude ocekivano, favoriti ipak imaju mnogo vecu verovatnocu realizacije svog poseda od autsajdera i protiv njih ni +10 ne znaci nista. Moralo bi bas da se odigra veoma kvalitetno da bi se dobile takve ekipe.

 

Real - Fenerbahce, jos jedan odlican mec i pobednik odlucen u poslednjoj sekundi. Barcelona - Zenit ocekivana ubedljiva pobeda najjaceg sastava EL, kad se setim onog blamiranja i -27 protiv CSKA kod kuce, ovo je dijametralno suprotan utisak.

 

I tabela kaze da je manje - vise stanje realno kad se pogleda ko je na vrhu, a ko na dnu. Jedino Efes odskace, ali oni imaju isuvise problema sa povredama.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...