Jump to content

A Liga NBA Fantasy 2021/2022


Magia

IR mesta  

25 members have voted

  1. 1. Broj IR mesta:

  2. 2. Ratzenova ekipa:

    • Ostaje u A ligi
    • Kreće ponovo iz C lige
  3. 3. Broj nedelja regularne sezone:



Recommended Posts

1 hour ago, djole said:


ma jebo si me Draki pošteno nema tu šta, nego mi malo smešno da pričaš o nzm kojim povredama, a u suštini ok fali ti Giddey, što je u najbolju ruku prosek onoga što fali svakom timu u ligi

 

što se tiče Bena, ja sam nešto bio ubeđen da sam ostavio post kad je bio taj trejd (izgleda da nisam) da ti i daješ previše i da on po meni možda i ne zaigra ili ako zaigra to će biti dosta limitirano jer dečko očigledno ima i psihičkih problema (ja iskreno nisam bio siguran ni koja organizacija će biti spremna da ga uzme posle svih onih sranja)

Nije gotovo, dok ne bude gotovo, imam velike sanse da pobedim, ali uvek moze biti iznenadjenje, dovoljno je da Buker ponovi onu partiju, plus Sijakam DD i moja pobeda je ozbiljno ugrozena. 

 

 

Sto se tice Bena, ja verujem da je bar 97% ljudi mislilo da blefira sto se tice toga. Navodeci kao razlog da ne bude sa timom i da mu budu dostupne prostorije za trening, jer je imao problema da je na drugim mestima uvek izazivao dosta paznje.

Link to comment
Share on other sites

Ejton igra protiv File, dva faula u prvoj četvrtini protiv zaštićenih belih medveda, al se zalomilo da igra baš protiv njih. Izgleda da sam na putu i DD da izgubim. PPM otišao u racku, možda ima neke nade FG% da se odbrani. Edvards seljober belosvetski, kud ga nisam benčovao, a znao sam da će odigrati pičkasto.

Link to comment
Share on other sites

Kakva noć, kada noćas nisam pao... Edvards je u nastavku lepo šutirao i znatno mi popravio FG%, dok mi je Ejton spasao DD u poslednjim minutima utakmice, a nije se činilo tako na početku i nastavlja mi sjajnu sezonu u kojoj igram finale.

Bio sam baš blizu ispadanja, mnogo bliže, nego protiv Konkvistadora i Uinija, ali sam se provukao dobro. Pobeda je trebala prvobitno biti 6-5-2, ali kako su Alvarado (zbog povratka Ingrama) i Mils pružili loše partije, Đolu je otišao i PPM da bi razlika bila smešna sada 0.497-0.496. Pomislim, da Ejton nije napravio DD, mislio bih da je gotovo.  To je za pobedu od 7-4-2.

 

 

Čestitke na borbi, zaista sam u nekom trenutku mislio da ispadam sigurno, pogotovo nakon što je Buker dao 21 poen za četvrtinu, a Ejton ušao u problem sa faulovima i duo iz Minesote ušli u ciglatorski mod za rušenje FG%.

Povredio se i TimeLord, odmah nakon utakmice je javljeno da je aut za narednu i da sam ispao, pobeda Uchihe i Lukakua u finalu se ne bi dovodila u pitanje, jer je veoma veliki nedostatak Vatforda i TL.

 

 

 

Sada ide finale i duel u kojem napokon imam prednost domaćeg terena (seed), protiv ekipe koja je baš jaka, ali koja nema TD potencijal. Znači za 7 kategorija se moraju izboriti da bi postali šampioni, a to će ići malo teže, jer je moja ekipa definisana po tome koje kategorije juri i ne bih imao nikakav problem da se ponovi rezultat iz regularne sezone (6-6-1).

 

U ovom duelu očekujem još jačeg Eubanska (zbog povrede Vatforda) što bi značilo da bi morao igrati minimum 35 minuta po 4 utakmice (znači 20-10), takođe i izvesnog Šenguna koji je poslednji meč porobio sa 27-7 sa takođe 4 utakmice. Čitavu sezonu čekam gašenje Vuda, nadam se da ću ga dočekati večeras ili makar u toku ove nedelje, 7 utakmica je ostalo do kraja, prošle sezone je takođe isključen na 7 utakmica pred kraj, a iz takmičarske perspektive je Hjuston dobio b2b protiv Porlanda i sada su na pobedu od izlaska iz TOP3 na draft lutriji. Morali bi biti baš debili da ga forsiraju i na kraju sezone i da u slučaju pobede dobiju lošije mesto na draftu.

Nije mi prošao ovaj pokušaj sa Topinom, mislio sam da je Rendl aut za ovu sezonu i opet zaboravljam, to su Niksi. 

 

Mislim da je vreme da počne moja vitrina da se puni trofejima!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

čestitam grofe, na kraju ozbiljan stiskavac, baš su sitnice odlučile

 

npr. moguće samo da Boca nije propustio ovu poslednju tekmu da bi to bilo dovoljno da pretera ppm i asistencije na moju stranu 

 

za ligu je i verovatno i zanimljivije ovako pošto ne znam šta bih tražio u finalu bez Stefanije, Timelorda i Watforda

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...