Jump to content

A Liga NBA Fantasy 2021/2022


Magia

IR mesta  

25 members have voted

  1. 1. Broj IR mesta:

  2. 2. Ratzenova ekipa:

    • Ostaje u A ligi
    • Kreće ponovo iz C lige
  3. 3. Broj nedelja regularne sezone:



Recommended Posts

@Dracarys, svaka čast & čestitke na prolazu;

imao si dva stelarna dana (petak sam pominjao kao nešto što se retko-do-nikad viđa, u smislu preciznog & savršenog uzimanja 4 takmičarske kolone) i 5 dobrih.

mi smo imali 5 dobra i dva loša dana, uključujući i nedelju.

 

međutim, apsolutno su zaslužena ta dva presudna dana, jer si savršeno birao na FA (izgleda da posebnu spiritualnu vezu imaš sa pacers posadom, who da fcuk is justin anderson 3x 3pts je samo cherry on top izbora), dok sam ja imao pola-pola na temu a zapravo niti jedan game-changing zabod. 

 

---

što se sezone tiče, samo polufinale priznajem kao uspeh, tako da, više sreće sledeći put;

nakon xy sezona solo-igranja, priključio mi se @freethrow, što je bilo veliko osveženje u odnosu na unutrašnji dijalog sa samim sobom.

 

čak smo i spontano uradili draft u 4x ruke, stresno iskustva za mene ali ispalo je jako dobro.

kao i prethodne dve sezone (luka, harden), dobili smo vrhunskog igrača jako nisko (vožd, 16i pik), što nam je dalo priliku da se kantamo sa top5-7 pikovima.

 

cela logika drafta je zatim bila podređena lebronu, odnosno, njegovim kvalitetima: za drugu rundu smo se nadali lameli a kada je to propalo, razmatran je trio lavine, booker, fox zbog pts-kolona. izabran je lavine jer najbolje prati lebronov versatility a zatim i draymond koji još pojačava tu logiku i trebalo je biti prvi "centar".

 

uspeli smo da nivelišemo nedostatak dreymonda tokom sezone ali u plejofu jednostavno ne ide sa malo minuta & usagea za greena, horforda, marcus morrisa. 

sve su to bili dobri zabodi za svoje pozicije na draftu ali su igrali jako malo i neinvolvirano u aktuelnoj nedelji.

 

poslednja četvrtina+ reg sezone je prošla u potrazi za centram sa đubrišta tanka ali nismo uspeli nikoga da dočekamo osim pokuševskog iz nekoliko pokušaja.

generalno smo dobro birali sa FA za srednje-dugoročne uloge u datom trenutku (caruso, facu, kleber, ayo dosunmu) ali nismo uspeli da nađemo tog nekog "no name" lika sa velikom produkcijom pred kraj sezone a mislim da svi polufinalisti imaju makar jednog, grof i nekoliko.

---

sve u svemu, fun ride isečen onim periodom od korone sa  unsatisfying finišom.

 

 

 

btw, bilo bi dobro da se već početkom septembra prodiskutuju i reše te neke teme koje izazivaju nezadovoljstvo i diskusije u prvih tri metra sezone.

 

  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

On 1/9/2022 at 5:25 PM, Manu said:

Nema uchiche i delgada cele nedelje da se jave, pa bih samo da proverim da li je sve ok, zna li neko

tu smo, mili, dobro je nije lose. 😄

 

@Manu cestitke tebra za celu sezonu! Ove nedelje i bez povreda, ne verujem da je moglo vise. Nisam proveravao, ali mislim da bismo svakog dobili ove nedelje. 

 

 

 

On 3/7/2022 at 8:59 PM, Dracarys said:

 

12. Dovla

  Reveal hidden contents

Dovla bi bio rangiran više, da se nije sinoć desila povreda Alena koja je katastrofalna po njegovu ekipu. Zauzima 16. mesto na player rater što dovoljno govori o kakvom se igraču radi i zbog toga po mom mišljenju, a verujem i većine ljudi koji igraju ovu igru, Dovla više nije ozbiljan protivnik u borbi za titulu. Ekipa ima Jokića, ali ima baš slabu podršku u vidu Keldona Džonsona i Kol Entonija kao najboljih igrača posle Jokića, nema nikakvu dubinu i mislim da će Uchiha imati lagan posao protiv ove ekipe ove nedelje.

11. Stefi

  Reveal hidden contents

Stefi ima jednu kvalitetnu ekipu, ali je nažalost okrnjena povredama. Van stroja su AD, Pauel i Sekston i oni neće biti dostupni tokom čitavog plej ofa, što doboljno govori o njegovim šansama za titulu. I pored toga ima finu ekipu, Kapela, CJM, Lav je postao dosta značajniji povredom Alena, kao i pristojni Bamba i Dramond. Nema se šta puno reći, sem da mislim da i ako prođu prvu rundu, čeka ih kasnije zid. Prva serija protiv Mađije, verujem da će biti zanimljiva borba, posebno ide na ruku Stefiju što ima prednost boljeg plasmana, pa će Mađija morati da se potrudi za 7 kategorija. Moja prognoza je da Stefi prolazi dalje.

10. Mađija

  Reveal hidden contents

Mađija je imao opak tim do gašenja Nurkića i povrede OG-a i Lonza. Tim ima Janisa i Morenta, ali smatram da ekipa nema dovoljno jaku dubinu, čim su najbolji igrači posle njih Trent i Gordon. Postoje najave da se vraćaju uskoro OG i Bol, ali to može biti po onoj staroj narodnoj, kasno Marko na Kosovo stiže. Duel protiv Stefija se može dobiti iako nema širinu, potrebno je da se Mađija posebno aktivira na FA. Pitate se zašto sam onda stavio Mađijinu ekipu iznad, razlog je jednostavan, ako Mađija preživi ovu nedelju, može da očekuje povratak OG ili Lonza u daljim borbama za titulu. Stefi nema igrača sa IR-a koji bi mogao da doprinese da u većoj meri tim bude kvalitetniji.

9. Uchiha

  Reveal hidden contents

Posle ove 3 ekipe, idu kvalitentnije ekipe i baš sam se dvoumio koga da stavim ispred, da li mene ili Uchihu. Uchiha i Lukaku su napokon dočekali povratak Porzingisa taman pred plej of, kada bude bilo najgušće. Uchiha ima opasnu dubinu tima da pomalo stvaram sebi utisak da možda i potcenjujem ovu ekipu. Da nije ostao bez igrača druge runde (Holms), ova ekipa bi imala i još više domete. Ovako na prvi pogled Tauns, Džru, Porzingis, Rozir i Đubre. Hild nabija statse u Indijani, deluje mi kao da mu se poklopilo i ne bi me iznenadilo da možda ode daleko u ovom plej ofu. Mislim da je vreme da dropuje Holmsa, nema od te ljubavi ništa.

 

Uchiha nema više nijednog igrača vrednog pomena na IR-u. Ove nedelje će imati lak zadatak protiv Dovle čiju ekipu sam već komentarisao. Sledeći rival u QF mu je Manu i tu moralo da padne opasna borba.

8. Grof

  Reveal hidden contents

Ja sam sebe stavio iznad Uchihe, zato što verujem da i pored ovih odsustava (Gidi, Ben, Edvards, od sinoć verovatno i Barton, a sad dok ovo pišem questionable sada i Rasel...) imam dobru ekipu za šibanje. Jang, Ejton, Minesotin Rasel, velike iskopine IJ, Smit i Eubanks da preživim možda Konkvistadore i Uinija. Svako kolo koje prođem (ako prođem) moja ekipa će biti potencijalno mnogo opasnija, pre svega mislim zbog otvaranja startnog mesta za Šenguna i povratak Bena i Edvardsa. Gidija sam otpisao, jer smatram da su samo formalno napisali nekoliko nedelja, a ne ostatak sezone i ako mi zatreba mesta na IR-u za Bartona, leteće još večeras.

 

Mnogo mi je teško da prognoziram duel protiv Konkvistadora, ide mi opasno na ruku što bi meni odgovarao i nerešen rezultat, a oni nemaju igrača sa jakim TD potencijalom. Kada pogledam kakve brojeve beleže iz nedelje u nedelju i da su me već jednom pregazili u regularnoj sezoni, ipak ulogu favorita ove nedelje prepuštam njima.

7. Konkvistadori

  Reveal hidden contents

Kao što sam i napisao u postu iznad, jedna od retkih ekipa koja ima sve zdrave igrače, ne bih znao da odredim njihov krajnji domet. Ekipa je očigledno u velikoj formi sa SGA koji plodi iz nedelje u nedelju, ali smatram da će i on otići uskoro u večna lovišta za ovu sezonu, samo je pitanje vremena, jer je poznato da je Presti đubrad od čoveka. Bez SGA bi ekipa bila dosta oslabljena u nastavku plej ofa. Tu su još i Vučević, Poetl kao i Tobajas koji je otkako je Harden došao u Filu beležio sve slabije statse. Statistički je pojeden. Ima još Tompsona, Bojana I Konlija koji su sasvim dobri igrači.

 

U ovom trenutku, možda je ekipa i kvalitetnija od sledećih koje ću navesti, ali samo zato što imam jak osećaj da za koju nedelju Presti uplaćuje odmor SGA u Kankun, ne verujem da ekipa ima domete za titulu.

 

Moja je prognoza da su trenutno bolji od mene i da mene može spasiti samo u nekom scenariju nerešen rezultat.

6. Davai

  Reveal hidden contents

Baš sam razmišljao da li Davaija da stavim ispred Đola ili Uinija, ali činjenica da je upao u najtežu četvrtinu (Matić i Miško) mi baš ne daje povoda da pišem da bi ova ekipa mogla biti šampion. Svaka ekipa kroz plej of ima uspone i padove i teško je biti svake nedelje na tako visokom nivou, stvar je samo u tome kako će se nositi tvoja ekipa i kada ne bude baš bilo onako kako očekuješ da će odigrati pojedini igrači. Na stranu to što mislim da Vud nema šanse da izdrži čitav plej of i moja velika pretpostavka je da i njemu sledi rani put u Kankun. Pogotovo posle sinoćne pobede Hjustona, ne verujem da će se previše igrati da izgube TOP3 mesto na lutriji za draft. Pozitivno je što se Davaiju vratio Durent koji bi morao da iskida lagano ovaj plej of sa bar 32-35 ppg. Tarner je na listi povređenih i za njega je veliko pitanje povratka.

 

Što se tiče samog duela sa Matićem, mislim da jednostavno ispada Davai. Problematično je to preskakanje mečeva Viginsa i Laurija, plus nema igrača sa jakim TD potencijalom, ne mogu zamisliti soluciju u kome Davai uzima 7 kategorija.

5.Uini

  Reveal hidden contents

Uini je obezbedio TOP4 plasman, znači čeka boljeg iz duela u kome igramo Konkvistadori i ja. Uiniju je tek potrebno Drejmond da se vrati, a ako kojim slučajem preživi Konkvistadore, očekujem da Uinijeva ekipa bude veoma opasna sa Drejmondom u sastavu. Uini ima finu ekipu u vidu Brona, Lavina, Garlanda plus sjajna dubina i može mnogo bolje da se brani od mene u duelu sa Konkvistadorima. 

 

Što se tiče prognoze, posle Konkvistadora ide ukrštanje sa Đolom u polufinalu, što znači da će jedan od njih 95% igrati finale. Uini je svakako ozbiljan kandidat za titulu.

4. Đole

  Reveal hidden contents

Đole je obezbedio odmor za ovu nedelju i posle ide na pobednika iz meča Stefi/Mađija gde bi bio ogroman favorit. Kada imaš takvu šetnju u prva dva kola plej ofa onda ti šanse za titulu višestruko rastu. Ima Karija, Bukera koji će tek sada bez CP3 da bude nezaustavljiva sila po fantazi. Timelord takođe koji sam dobija blokade. Siakam puni statse u Torontu, ozbiljna je to prangijaška ekipa u najavi. Lep mu je ubod i Vatford iz Portlanda, skoro pa DD igrač. Poseduje ozbiljnu dubinu i ako ga zaobiđu povrede, definitivno ima šta da pokaže.

 

Što se tiče prognoze, ne bi me začudilo da ova ekipa igra finale. Ima najbolji seed, teško će se igrati protiv ove ekipe.

3. Manu

  Reveal hidden contents

Manu se takođe odmara pred najveće izazove, a mislim i prve u A ligi. Ima baš jaku ekipu bez ikakve sumnje Tejtum, FVV, Kolins, Kuzma, Derozan itd. Veomaaa opasna dubina, možda i najdublja ekipa u ligi. Malo brine ova povreda FVV-a, ali ostaje nada da nije ništa ozbiljno i da će biti spreman sledeće nedelje.

 

Ne smatram da je ova ekipa bolja od Matićeve i Miškove, iako bi sigurno moglo da se vidi ozbiljna borba između ekipa.

 

Ukršta se sa pobednikom Uchiha/ Dovla, znači najverovatnije Uchiha. Ima bolju ekipu od Uchihe i mislim da će proći dalje i onda u SF Miško/Matić. Tu će zaista imati težak zadatak ko god da prođe dalje. Mislim i da će tu biti zaustavljen.

2. Matić

  Reveal hidden contents

Matić ima bombu od ekipe, ali samo zbog činjenice da ima prejadan raspored u duelu protiv prvog favorita Miška ide na drugo mesto i ne sumnjam da će tu padne još jedno Tripvudovanje.

 

Četiri jahača apokalipse Luka, Valančjunas, Bridžis i Braun. Prejaki igrači i oni su svi maltene TOP30 igrači. Ima solidnu podršku, ima sve što bi trebalo da ima jedna šampionsa ekipa i Miško uopšte nije pogrešio je lovio evu ekipu baš za QF, jer treba da saseče u korenu sa slabim  rasporedom, jer ako pustiš najvećeg konkurenta da divlja, može vrlo lako da se obije o glavu. Kao recimo protiv mene kako su izdivljali svi igrači, sem možda malo Valančjunasa, slabije je nagazio na gas. Bridžis je maltene imao sve 4 partije 4 DD uz 27-11 i veliki broj blokada.

 

Mislim da će duel protiv Davaija biti jedna čista formalnost i da Matić prolazi dalje.

1. Miško

  Hide contents

Miško je već osvojio titulu po meni, tako što je Matića sebi namestio u QF. Manu u SF uz slabiji raspored bi mogao da zapreti dobro. Sa druge strane žreba bih mogao samo ja da zapretim, ako preživim Konkvistadore i Uinija, dočekam vaskrsenje Bena kao i Šengunovo sticanje božanstva gašenjem Vuda uz sve to, prejak raspored za finale. Smatram da Uini i Đolo nemaju dovoljno dobru ekipu da pobede Miška. Miško bi u finalu imao lak zadatak.

 

Znači, Miško bi najviše pažnje morao da obrati na Manua u polufinalu, jer je tu stvarno moguć skalp zbog rasporeda, a i činjenice da Manu ima bolji seed. Ako Marej ne napravi TD, biće i Mišku teško doći do 7 kategorija.

 

 

@Dracarys sjebo ti se playoff bracket Drakuloo! dje ti 3rd seed Drakulo?! Javite Misku da odahne, Manu nije u sf.

 

 najava za sf u sledecem ukljucenju

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Au, nisam ocekivao jinx od all-star ekipe i prvog favorita. 😄

 

Sto se tice duela, idemo na prvog favorita u ocima svih, tako da zna se sta ne sme da izostane - borba bre. Danas cemo razmotriti taktiku za polufinale na timskom sastanku, posto smo se drzali Drakijevih procena, pa se osecamo kao Jehovini svedoci kad ih puste u stan. Ne znamo sta dalje, nismo ocekivali da dodjemo dovde. 

Edited by Itachi Uchiha
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, John Dies at the End said:

 

U Cvajtu,  kod Zvekija :classic_biggrin:

 

 

Bate, ti kao da me ne znaš? 😄

Prve godine smrduckam, pa druge osvojim sranje.
Tako bilo u kikiriki ligi (dinastija), pa u B... što ne bi ni u A? 🙂 

2 hours ago, Miskooo said:

@Davai Davai

Hvala. Izvukao sam bulju jedva, losa nedelja mojih i to sam jos imao dobar raspored.

 

Po meni - imaš najbolji tim, kombinacija dobrog drafta, dobrog zdravlja i solidan FA i toeto.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Chaos Is Me said:

Dajte onu listu šampiona od osnivanja lige, da setno tihujem u nadi za bolje sutra.

 

11/12 : Lavrnja & Xpert

12/13 : Zvezindho & delgado

13/14 : Barry & Altina

14/15 : Jovanica & Stephany Tigrica

15/16 : Wook & delgado

16/17 : Chaos

17/18 : Chaos

18/19 : Zorex

19/20 : Maxa & delgado

20/21 : Magia

 

tu sam uvek da pomognem, za brata

  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, delgado said:

 

11/12 : Lavrnja & Xpert

12/13 : Zvezindho & delgado

13/14 : Barry & Altina

14/15 : Jovanica & Stephany Tigrica

15/16 : Wook & delgado

16/17 : Chaos

17/18 : Chaos

18/19 : Zorex

19/20 : Maxa & delgado

20/21 : Magia

 

 

 

E sad je kako treba :64:

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, delgado said:

 

11/12 : Lavrnja & Xpert

12/13 : Zvezindho & delgado

13/14 : Barry & Altina

14/15 : Jovanica & Stephany Tigrica

15/16 : Wook & delgado

16/17 : Chaos

17/18 : Chaos

18/19 : Zorex

19/20 : Maxa & delgado

20/21 : Magia & Debeli

 

tu sam uvek da pomognem, za brata

 

6 minutes ago, Zvezdinho said:

 

E sad je kako treba :64:

 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

On 3/21/2022 at 7:37 AM, Itachi Uchiha said:

tu smo, mili, dobro je nije lose. 😄

 

@Manu cestitke tebra za celu sezonu! Ove nedelje i bez povreda, ne verujem da je moglo vise. Nisam proveravao, ali mislim da bismo svakog dobili ove nedelje. 

 

Tačno sam znao da će te izvući ovaj post iz naftalina :classic_laugh:

 

Čestitke momci, fenomenalna nedelja. Na kraju u subotu i nedelju nisam imao ni vremena a bogami ni želje da podešavam ekipu, uništili ste me u saradnji sa mojim povredama.

 

Generalno, zadovoljan sam sezonom, sve aspekte (draft, trejdovi, biranje sa FA) sam dobro odradio, ostaje samo da me pogleda sreća u PO lutriji.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, delgado said:

 

11/12 : Lavrnja & Xpert

12/13 : Zvezindho & delgado

13/14 : Barry & Altina

14/15 : Jovanica & Stephany Tigrica

15/16 : Wook & delgado

16/17 : Chaos

17/18 : Chaos

18/19 : Zorex

19/20 : Maxa & delgado

20/21 : Magia

 

Maxa i delgado ne da nisu odbranili titulu nego su ispali iz lige.

Očigledno je to bio preveliki pritisak i za tako iskusne trostruke osvajače fantazija. 

 

Ove godine nisu ušli u plej of možda je to kraj jedne ere koja se poklapa sa King-ovim krajem 🤔

Link to comment
Share on other sites

51 minutes ago, propolis said:

 

Maxa i delgado ne da nisu odbranili titulu nego su ispali iz lige.

 

ne da nisu odbranili, nego je nisu ni osvojili. to je ona prva korona-sezona, kada je prekinuto sve u 1/8 finala ili 1/4 finalu plejofa.

ne znam kako je to espn protokolarno sračunao, dal' su bili prvi u reg delu ili šta već.

 

nisam siguran, tj možda tripujem da sam imao duel u PO baš sa njima ali znam da sam u sredu vodio 8-4-1, tako da, ako su bili zaista oni,ne verujem da bi prošli ni mene a kamo uzeli titulu  ( :

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, delgado said:

 

11/12 : Lavrnja & Xpert

12/13 : Zvezindho & delgado

13/14 : Barry & Altina

14/15 : Jovanica & Stephany Tigrica

15/16 : Wook & delgado

16/17 : Chaos

17/18 : Chaos

18/19 : Zorex

19/20 : Maxa & delgado

20/21 : Magia

21/22 : Uini vetomaster ❤️

 

tu sam uvek da pomognem, za brata

 

Ne, mi nismo usli u razigravanje u plejofu, cekali smo protivnika ali ono, sigurno je bila neka sezona da si vodio protiv nas pa nas na kraju nisi dobio. Degli vodi evidenciju ko daba kkczv pa ce ti dati odgovor

 

cestitke na ovogodisnjoj tituli 💪  najjaci si

 

@propolis

 

puko nam degli, oterao ga Kim Dong u duboku depresiju pa je sad u padu ko Murinjo. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, maXa88 said:

 

Ne, mi nismo usli u razigravanje u plejofu, cekali smo protivnika ali ono, sigurno je bila neka sezona da si vodio protiv nas pa nas na kraju nisi dobio.

 

e pa eto, čekali ste protivnika u 1/4 finalu koji nikada nije došao.

kao što napisah, možda tripujem tj bio je neko drugi onda u duelu.

Link to comment
Share on other sites

Ma dobro, ta sezona se zanemaruje, postoji još samo u delgišinim memoarima, dakle hall of fame je ovakav:

 

11/12 : Lavrnja & Xpert

12/13 : Zvezindho & delgado

13/14 : Barry & Altina

14/15 : Jovanica & Stephany Tigrica

15/16 : Wook & delgado

16/17 : Chaos

17/18 : Chaos

18/19 : Zorex

20/21 : Magia

 

Ove co-ownere sam ostavio samo radi sentimenta, kakvi bre co-owneri, ko još to shvata ozbiljno, uz dužno poštovanje ovim oriđinale tandemima koji uvek idu zajedno kao Beri i Altinjanin.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Ma dobro, ta sezona se zanemaruje, postoji još samo u delgišinim memoarima, dakle hall of fame je ovakav:

 

11/12 : Lavrnja & Xpert

12/13 : Zvezindho & delgado

13/14 : Barry & Altina

14/15 : Jovanica & Stephany Tigrica

15/16 : Wook & delgado

16/17 : Chaos

17/18 : Chaos

18/19 : Zorex

20/21 : Magia

 

Ove co-ownere sam ostavio samo radi sentimenta, kakvi bre co-owneri, ko još to shvata ozbiljno, uz dužno poštovanje ovim oriđinale tandemima koji uvek idu zajedno kao Beri i Altinjanin.

Shvatao ne shvatao u dvoje je mnkgo zanimljivije 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Chaos Is Me said:

Ma dobro, ta sezona se zanemaruje, postoji još samo u delgišinim memoarima, dakle hall of fame je ovakav:

 

11/12 : Lavrnja & Xpert

12/13 : Zvezindho & delgado

13/14 : Barry & Altina

14/15 : Jovanica & Stephany Tigrica

15/16 : Wook & delgado

16/17 : Chaos

17/18 : Chaos

18/19 : Zorex

20/21 : Magia

 

Ove co-ownere sam ostavio samo radi sentimenta, kakvi bre co-owneri, ko još to shvata ozbiljno, uz dužno poštovanje ovim oriđinale tandemima koji uvek idu zajedno kao Beri i Altinjanin.

 

 Beri & Altina su odigrali sezona koliko Maxa & ja. Od sezone 13/14 igramo zajedno i jedni i drugi (gledao sam skoro 13/14 fantazi topik, posto je to prva sezona sa 20 ekipa gde smo se prebrojavali, a odmah nakon toga je napravljena i B liga. Prve sezone mislim da nije bilo 20 timova ? Uglavnom, 13/14 je bas onako okupila ljude. 15/16 me Maxa dropovao pa onda i Zveki, pa sam onda igrao sa Wookom, sve ostalo smo igrali zajedno. 11/12 se secam da sam Ridjisu odradio draft, pa posle nisam ni ulazio, ni menjao, nisam ni bio imenovan tamo zvanicno u mejlu, ali mi je dao njegovu akreditaciju da uradim draft, posto je i on imao nekog co-ownera, ne secam se koji forumas (ako je forumas bio uopste). Posle je on batalio igranje ...

 

 

 

E sad Chaose ovo si ti pisao kad se zavrsilo

Drakijev post (igrao b ligu)

Ja da sam prvi zavrsio u regularnoj sezoni, trazio bih da mi se prizna titula.

 

Chaos Is Me : 

 

Chaos Is Me

Moderators

 16,052

5,692 posts

Posted June 17, 2020

Ja se više ni ne sećam. Jel se završila regularna sezona? Ako jeste, onda je to druga priča

 

Chaos Is Me

Moderators

 16,052

5,692 posts

Posted September 7, 2020

Danas sam preko messengera priznao titulu Delgadu, znači dečku a ja sam uvek bio filantrop. 

 

A dobili smo i jos cestitki --> od stefija, Drakija, Debelog, gggg-a (a uiniL dzong se bas na njega namerio ove sezone, slucajnost???!) ...  Mislim, ok, sto kaze Chaos uspeh i jeste subjektivna kategorija & sve, ali obzirom da su te sezone najbolja 4 iz B prosla na osnovu regularke (znaci primenjeno pravilo) a najlosija 4 kod nas ispala (sto je i ranije bilo definisano) i da se nikakva pravila nisu preglasavala, sto kaze Maxa po rezoluciji 1244 ESPN-a, priznati smo ; ali mislim da smo barem zasluzili honorable mention a ne da nas ovako surovo precrtas 😞   

 

12/13 ; 15/16  & 19/20 ime mi se pod raznim okolnostima naslo u sampionskim stranicama (sve Kingove sampionske sezone 😛 )  

 Veliki pad je napustio, ali zivece moj legacy pa makar kroz Lukakua (kao Jigsaw 😛 )   

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...