Jump to content

A Liga NBA Fantasy 2021/2022


Magia

IR mesta  

25 members have voted

  1. 1. Broj IR mesta:

  2. 2. Ratzenova ekipa:

    • Ostaje u A ligi
    • Kreće ponovo iz C lige
  3. 3. Broj nedelja regularne sezone:



Recommended Posts

Dobar je Jeremija za skokove, može se reći solidan ubod za mene. Ako tako sada dobija lepe minute, mogu samo misliti kako će sjajno biti kada šutnu Fejvorsa i trejduju Muskalu koji ima sitan expiring ugovor. Mislim i da će Robi u nekom trenutku drugog dela sezone postati bitan za fantazi, čim dođe ovo ratosiljanje. S

 

Ejton radi sve ono što sam mislio da će biti prošle sezone.

 

Imperija je u procesu stvaranja.

Link to comment
Share on other sites

Zdravi centri koji fino isporučuju su vredniji od zlata, zato i odlaze svi u TOP50 pikova.. Malo slabiji odlaze krajem treće i u četvrtoj rundi. Ostaci ostaju ostaju u petoj i šestoj rundi. U esktremnim situacijama i u sedmoj, kao Horford koji za sad isporučuje fine statse. Sve kasnije je da prostite, su pokušaji da se pravi pita od izmeta.

 

Za sada me najviše iznenađuje produkcija Bambe. Mnogo jak igrač za šestu rundu, a nisam imao smelosti da ga kupim ranije, iako je javljeno da će biti starter. Za sada razbija sezonu.

 

 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Dracarys said:

Mislim da si mogao i bolje za Džrua, jeste lošiji start, ali duga je sezona. Sad kada se vrati Braun, Šreder se seli na klupu, poslednjih nedelja je ispeglao statse, jer je bio starter. Igrače kao što je Bledso, uvek možeš iskopati u toku sezone.

Ne seli se Šreder nigde decko igra sa puno samopuzdanja I ocigledno je da mu Boston kao ekipa odgovara I svi su izgledi da ce da odvali sezonu

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Dovla said:

Kanter DD mašina krenuo da melje 😂

 

Da su mi bili svi zdravi, bilo bi mnogo zanimljiviji duel @Manu 🤔

Ovako samo mogu da čestitam na ubedljivoj pobedi i poželim sreću u daljem takmičenju!

 

Hvala, slažem se da bi duel bio fenomenalan da si imao potpuno zdravu ekipu. Mislim da bi i sa ovim rezultatima dobio većinu preostalih ekipa u ligi. Nisam proveravao ali sumnjam da neko ima bolju nedelju od ove moje, bukvalno svi igrači su na svom maksimumu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...